Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשתי עומדת ללמוד תואר שני באונ' העברית, מה שיצריך נסיעה של 100 ק"מ מרחובות לשם וחזרה.

כרגע אני בעלים מרוצה של גולף פלוס, בנזין.

אבל לפי התחשיבים שלי, תצרוכת עתידית של 33600 ק"מ בשנה, עדיפה עם רכב דיזל מאשר עם הבנזין שיש לי.

מבקש המלצתכם לרכב דיזל, איכותי ואמין.

אין מגבלה על המחיר, כרגע.

לא פחות מ-3 שנים ותק. לא יותר מ-5 שנים.

העיקר שיהיה משתלם בהיבטי:

צריכת דלק ואמינות.

טיפולים

אבדן ערך

והכי חשוב:

שיתאים למשפחה של זוג הורים, ילד בן שנתיים, כלב בינוני ופוטנציאלית תינוק נוסף.

.כרגע גולף פלוס מספקת את הצורך הזה

אופציות שראיתי היו: פאסאט וג'טה דיזל

לכל הפחות 2007

ראיתי גם רנו דיזל, ידנית, אבל נבהלתי מהקילומטראז'.

ואני חושש שק"מ כזה גבוה, יגרור טיפולים נרחבים.

מה אתם ממליצים?

מה אתם חושבים על הפאסאט 2007, והג'טה 2008?

איך הטיפולים שלהם, והאמינות שלהם?

(אני מטפל במורשה, ולא במוסכי יבואן ככה שזה מוזיל עלויות)

תודה!

פורסם

לא הגדרת תקציב בכלל.

אני הייתי מציע לבדוק את האוקטביה TDI, רכב די נחמד לנהיגה, נוח יחסית, אמין, ביצועים לא רעים, הגיר נעים בהעברות שלו (ולא צריך להאבק עם ידית ההילוכים כדי להעביר הילוכים, ממש כמו חמאה)

יש את האוקטביה 1.6 TDI עם גיר ידני ב140 אלף ש"ח בערך, אבל ראיתי לפניי כחודשיים (לא יודע אם יש היום) שניתן להשיג את האוקטביה מהדור הקודם עם מנוע 1.9TDI וגיר ידני ב132 אלף ש"ח. עסקה משתלמת בסך הכול לאחד שנוסע הרבה כמוך.

אתה יכול לבדוק גם אופציות כמו קיה סיד, קיה ריו או יונדאי i30 עם מנועי CRDi.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קודם כל, תודה :-)

שנית - כן הגדרתי תקציב (לא מוגבל כרגע), וציינתי במפורש שיהיה יד שנייה.

המחירים שציינת, אני משער שהם ליד ראשונה. ולא קל להשיג דיזל אוקטביה שאינה מונית :-( ולכן ויתרתי על הרעיון מלכתחילה..

ואם כבר אני מגיב,

למה יש כל כך הרבה טויוטה פריוס למכירה, והן לא נמכרות?

עם צריכת דלק של "24 ק"מ לליטר" כפי שכתב אחד מהמוכרים, מה כבר יכול להיות רע בטויוטה???

תודה,

פורסם

הג'טה שחשבת עליה בהחלט מתאימה וגם היונדאי I30 שהוזכרה תתאים אך היא מאוד נדירה בדגמי הדיזל.

הפסאט מיותרת מעט לדעתי למשפחה קטנה.

אגב גם לגולף פלוס שברשותך יש גירסת דיזל שאמנם לא נמכרה בכמויות גדולות אך קיימת.

הייתי בודק גם את סקודה פביה ספייס בדגמי הדיזל, אולי אפילו חדשה. גם הרומסטר נמכרה עם דיזל ויכולה להתאים.

סיאט אלטאה שנמכרה בין 2006 ל-2007 הוצעה גם היא בגירסת דיזל, מדובר ברכב עם עיצוב מיוחד ונאה לדעתי ומרווח פנימי דומה לשל הגולף פלוס, בזמנו שווק עם מנוע הדיזל 2 ליטר זהה לזה שבפסאט, גם הטולדו של אותן שנים שהיא בעצם אלטאה עם גיבנת מוזרה מאחור שווקה עם אותו מנוע.

לא הייתי הולך לכיוון של היברידיות כי אני לא אישית מפקפק ביכולתן של מכוניות כאלה מתוחכמות לשרוד אורח חיים אינטנסיבי, אבל אולי זה רק אני.

אני חושב שהפיתרון לכיסוי מרחקים הוא רכב דיזל ותחנה קבועה שמשווקת סולר בהנחה נדיבה.

בהצלחה.

פורסם

+1

יכולה להיות אופציה גם טובה,אם אנשים היו רואים מעבר לרכב עבודה בו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני בעלים של ג'טה TDI שנת 2008

טיפול קטן במוסך VW עלה 550 ש"ח וטיפול גדול 890 ש"ח.

צריכת דלק בנסיעה עירונית 13-13.5 קמ' לליטר. בנסיעה לאילת 18

בברכה netmag.

פורסם

אפשר לשקול את הרנו קנגו החדשה, היא נראית בהחלט אופציה ראויה בתחום הזה.

גם הפולקסווגן קאדי החדש עשוי להיות מוצלח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...