Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10000 קאיה שומה שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי קאיה..

אני רוצה לעשות טיפול 10000 לבד ליקנות הכל לבד

עכשיו אני רוצה לדעת איזה כלים אני צריך ליקנות מהום סנטר בשביל לעשות את הטיפול לבד?

איזה מפתחות הכל אני רוצה לדעת תודה

פורסם

אם אתה מאיזור פ"ת אוכל להפנות אותך למקום שמיתעסק באספקה טכנית לכל כלי העבודה ובמחירים הרבה יותר זולים מהום סנט ומאוטו דיפו ומאייס.

:)
פורסם

בעיקרון אתה צריך ידית T 10 ומפתחות רינג פתוח במידות 10, 12, 14, 17, 19. וכמובן ידית ארוכה עם מפרק ובוקסת פלגים, ארוכה כמובן. וזהו, אולי גם פיליפס ומברג שטוח. אבל זה אני מאמין שכבר יש לך. אה ובנוסף מפתח פילטרים, במידה ולא תצליח לפתוח בכוח היד את הפילטר. דבר שאני נתקל בו לעיתים רחוקות.

פורסם

תודה רבה לכם!!!

שאלה פילטר דלק אני אישית יכול להחליף?

כי שאר הדברים ראיתי איך עושים ואני רוצה לעשות את זה לבד כי זה ממש קל..

ובקשר לכלים זה כל מה שאני צריך אין עוד משהו שאני צריך?

נ.ב.

איפה הכי זול ליקנות הום סנטר או אוטו דיפו?

דבר נוסף: אם הכלים שאני קונה אני יכול להשתמש איתם גם במכוניות אחרות כמו מזדה 3 6 הונדה?

פורסם

כן אתה יכול להשתמש לעוד מגוון רכבים

אל תשכח בוקסה לפלאגים

כמו כן הייתי ממליץ בפעם הראשונה לעשות עם עוד מישהו שמבין ועשה לבד טיפולים ולא לשכוח לעבוד עם בוקים ולא על גק

ובמישור מוחלט

כמו כן יש לזכור כי טיפול 10K זה לא רק שמן פילטרים ופלאגים אלא גם אבחון ובדיקת בעיות שעלולות לצוץ(בלמים צינורות גומי וכדומה)

• תוכן חדש...