Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במנועים האלה, צ'יפ זאת רק תחילת הדרך.

מנועי ה 1900 JTD מוציאים גם 170 כ"ס אמינים ומקוריים !

אפילו עשו למנוע הזה גירסאת בי-טורבו והוציאו 190 כ"ס...תחשבו על הפוטנציאל של המנוע בדובלו! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדובלו שהייתה לי בזמנו (אלי, תירגע, לא זאת שקנית) הייתה עם ציפ, פילטר K&N פתוח, דוד של רמוס והייתה נוסעת בצורה ממש, אבל ממש מרשימה.

קניתי כבר אינטרקולר חזית בריא, עמדתי לבצע את השדרוג ואז הפועל הוריד אותה על עץ :x

פורסם

אינטרקולר לא יוסיף הרבה. כמה סוסים בודדים.

הוא כן טוב במידה ואתה הולך לבצע שיפור רציני, החלפת טורבו, מזרקים וכדומה. ככה סתם, הוא רק טוב ליופי.

ביחס מחיר/תוצאה הוא התוספת, לרכב סטנדרטי, בעלת תוצר הכי נמוך.

פורסם
דיבורים על דובלו חופרת מזכיר את הסיפור הזה.

אחד הסיפורים החזקים והמצחיקים, חובה להיכנס , תומR אתה גדול!:loco:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

אם אני זוכר נכון, הגירסא הכי חזקה של JTD 8V מצוידת במגדש עם גאומטרית להבים משתנה ומוציא 150 כ"ס.

המנוע הזה מקבל ציפ (הציפים בד"כ נמצאים תחת אלפא ולא תחת פיאט) ונוסע עפ"י דיווחי מקורות זרים באמינות מוחלטת על 182 כ"ס.

דובלו עם 182 כ"ס נשמע בהחלט משהוא מהגיהנום! :lol:

פורסם

חחחח שחר יא שפיץ, קרעת אותי מצחוק! כל הכבוד לך :lol:

האוטו מפרפר כי הרבה משקל "עובר אחורה" ככה שאולי R1R בלבד לא יעזרו ותצטרך להקשיח אותה מעט.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לדובלו יש אינטרקולר גם ככה, אז יותר גדול סתם יתן לאג ולא יעזור הרבה.

אני הייתי פוחד לנסוע על דובלו עם פי 1.5 יותר כוח מבמקור ללא שדרוג ברקסים, גם ככה הרכב עוצר חרא.

אתה יכול לפרט קצת יותר איך עובד הצ'יפ ? האם זו ממש מפה שונה של הזרקה למחשב או שזה מהנגדים ש"מרמים" את המחשב שעכשיו מינוס ארבעים מעלות ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...