Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אווו עם בOBD עסקינן . מקורה עם רכב שאין לא שקע OBD איך מתקינים בו צ'פ ועם אפשר עלות {בפרטי } מדובר בפיאט אונו טורבו 1.4

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באוטו שלך יש ציפ אמיתי שמתלבש על הניהול מנוע, הם נדירים וקשה למצוא אותם היום.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

תן קפיצה לגיא פרילינג, הוא כבר יפתור לך את סוגיית הניהול מנוע. בזמנו הוא צרב לי ציפ לרנו מגאן (היה צורך בהחלפת הציפ פיזית במחשב המנוע) , לא היה ניתן להתחבר למחשב הרכב.

התוצאות היו מדהימות.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הציפ הותקן בשנת 2004 מאז החלפתי את הפלאפון פעמיים. אבל בחיפוש קטן ברשת זה האתר של גיא:

http://www.frieling-racing.com/

מופיע שם הנייד שלו. (מקווה שזה עדיין רלוונטי), הוא בחור בעל ידי זהב.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הסתובבתי עם דובלו גודשת שכורה במשך 10 חודשים כשהייתי עצמאי...הרושם שמשאיר אצלך הרכב הוא אדיר!

התגובה, תנוחת הישיבה המוזרה, השמשה הקדמית כמו באוטובוס, מיקום ידית ההילוכים...כיף אדיר.

ולמי שעובר מאטמוספריות לדיזל גודשות זה פשוט הלם...

היום אני על קסרה hdi וזה לא שונה בהרבה...תענוג אמיתי ללחוץ ולהשאיר אנשים מאחור עם דיזל ועוד אוטומטית...

רק שאצלי הסרן האחורי, האנטי רולים ןמערכת הבלימה היא זהה למערכות שיושבות בספורטיביות הצרפתיות אז אצלי לפחות האוטו גם יושב טוב, גם פונה לא רע וגם עוצר כשצריך (:

פורסם

למי ששאל על צמיגים מחוזקים.

האות C לא תמיד מופיעה בצמיגים מחוזקים.

בעבר היה כתוב על הצמיג 6PR, כיום זה שונה וזה מופיע באותיות.

A= 2 פלי, B= 4 פליי, C=6 פליי וD=8 פלי.

מה שאתה צריך לעשות בדובלו זה לראות מה כתוב לך בפרטי הצמיגים של הרכב.

לא מה שמותקן כרגע אלא מה שמופיע לך איפה שכתוב איזה לחץ לנפח.

יהיה כתוב לך מידה+ מספר+אות באנגלית.

כאשר המספר זה קוד העומס, והאמת באנגלית זה קוד המהירות.

צמיגים מחוזקים יש גם לטויו, אין לי ניסיון איתם.

גם היוקהמה לא רעים, אצלי התקנתי גודייר כי הם המקוריים שהרכב מגיע איתם.

קובי

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני מצטרף להמלצה של פותח השרשור הדבר הזה שווה כל שקל

במקרה שלי אמנם התקנתי עצמאית בעזרת צורב שרכשתי באיביי ב 40$

וטיונר מאנגליה שהכין לי קובץ ביצועים למחשב הרכב שמבוסס על הקובץ המקורי שלי (80 ליש"ט)

השיטה הזו מסוכנת במקצת היות ואם מתרחשת תקלה בזמן הצריבה (מחשב נתקע וכו')

זה דופק את המחשב של הרכב וצריך לפרקו לצורך צריבה במעבדה

בכל אופן כעת האוטו פשוט טס מאוד מזכיר את הנסיעה של האונו טורבו MK1 שהייתה לי פעם

• תוכן חדש...