Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פורד פיאסטה שנת 2000 1.3 סמ"ק.

לאחרונה האוטו ממש מקרטע, בעליות הוא לא סוחב בצורה מוגזמת והוא שורף ים דלק. באזור ה1:9 עירוני.

כמו כן גם יש שמן מסביב למצתים, לא נראה לי שזה נזילה רצינית. בבדיקת שמן זה נראה תקין ובלי שינוי..

עזרה?

תודה.

דרור

פורסם

דרור, זה יכול להיות 1001 סיבות...

כעקרון הרכב הזה אמין מאד (מנסיון אישי), והסימנים שאתה מתאר מצביעים שכדאי לגשת למוסך שאתה סומך עליו לבדיקה.

תגיד מאיזה איזור אתה וננסה לכוון.

רבני הפורום ישאלו אולי שאלות מכוונות אבל נראה לי שביקור במוסך מתבקש אם אתה לא רוצה לגרום נזק גדול יותר לרכב.

בהצלחה ועדכננו נא.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

דרור שלום.

נא לקרוא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני. נמצאים ב"דביקים".

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום,

יש לי פורד פיאסטה שנת 2000 1.3 סמ"ק.

לאחרונה האוטו ממש מקרטע, בעליות הוא לא סוחב בצורה מוגזמת והוא שורף ים דלק. באזור ה1:9 עירוני.

כמו כן גם יש שמן מסביב למצתים, לא נראה לי שזה נזילה רצינית. בבדיקת שמן זה נראה תקין ובלי שינוי..

עזרה?

תודה.

דרור

לרוב, מנסיוני קרטועים שאתה מתאר בפיאסטה מגיע מכיוון הצתה כלומר :פלגים ,חוטי הצתה או כויל.אם החלפת פלגים לא מזמן תתחיל עם חוטי הצתה . אם עדיין לא מסתדר כנראה מאוד הכויל.כויל רק מקורי הוא לא יקר בדגם הזה.

כמו כן ייתכן בעיה מכיוון דלק: פילטר ,משאבה וכו . מה שפחות סביר .

הנזילה סביב המצתים מגיע מכיוון אטם מכסה שסתומים שעלותו כ 20 ש"ח הוא משעם.

• תוכן חדש...