Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר לרובר 216

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רובר 216 98', ידנית (אוטו' במקור עברה הסבה לידני).

לאחר הסבה לגיר ידני הגיר נטחן לגמרה והוחלף גיר, ושוב לאחר 6 חודשים מתחילים הרעשים מהגיר, האם יכול להיות שהמנוע מפרק את הגיר בפעם השניה?, ובגלל שהמנוע אמור לשבת על גיר אוטו' המנוע טוחן את גיר?

תודה מראש, רונאל

פורסם

בפירוש לא ה216 הגיע גם בגירסת גיר רגיל לדעתי ההסבה לא נעשתה בצורה מקצועית או שהגיר לא מתאים .

ההסבה נעשתה ע"י מוסך שמתעסק ברובר ?

מה בדיוק "נטחן" בגיר ?

Peugeot 208GTI

פורסם

אני יודע שהרכב מגיע גם בגירסת גיר רגיל.

מה שנטחן בגיר אני לא ממש יודע אמרו לי במוסך שיצאו שבבים של ברזל, והרכב עבר הסבה לא במוסך מורשה אלה במוסך שאבא שלי בחר

פורסם

אולי הגיר שמורכב אצלך לא מתאים לרכב שלך,יכול להיות שהגיר בעל יחסי העברה שונים וזה גורם לבעיות . תפנה למוסך שמתעסק ברובר ותבקש שיבדקו האם הגיר מתאים למנוע שלך .

Peugeot 208GTI

פורסם

בהסבה עצמה היה לי גיר של 214 (היה יחס העברה שונה), ובפעם השניה אמרו לי לפחות שזה גיר של 216 יחס העברה מאוד דומא מאוד אולי מדובר על 0300 סל"ד פחות מעכשיו, על הגיר רשום אותו דגם שעל הגיר הקודם שזה ניראה קצת חשוד.

• תוכן חדש...