Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אשמח אם תוכלו לעזור לי ברכישת אוטו משומש.. זאת פעם ראשונה שאני קונה אוטו אז אני קצת לא בעניינים..

יש אופצייה לסוזוקי סוויפט 96 1300 אוטומטית , 95000 קילומטר , יד שניה.. רוצים עליה 11000 .

הבנתי שהאוטו מאוד אמין ולא זולל דלק , אני סטודנט ולכן האמינות והחסכוניות מאוד חשובים לי..

אין לי צורך במכונית שרירים..

מצד שני השנתון קצת בעייתי נראה לי , ויש פונטו ספייס 2001 יד שלישית , 1300 , 14000 ש"ח

מה עדיף?

אשמח לעזרה , ייעוץ..

תודה מראש

דניאל

פורסם

מה עדיף?

עדיף מאיזו בחינה?

הסוויפט הזאת היא פחית ממונעת שעקב טעות אנוש מצערת כוללת גם כמה אביזרי נוחות (כמו ריפוד על המושבים ומזגן).

הפונטו-ספייס היא מכונית מודרנית, בטוחה, נעימה והרבה יותר מאובזרת.

אז מבחינה אנושית הרבה יותר עדיף לקנות פונטו.

ומצד שני -

בפיאט פונטו ספייס יש הגה כוח חשמלי. בסוויפט אין. כשהגה כוח חשמלי מתקלקל משלמים הרבה כסף למוסך.

בפיאט פונטו ספייס אוטומטית יש ראש מנוע עדין עם 16 שסתומים. בסוויפט יש מנוע עתיק מתקופת האבן. כשהמנוע בספייס מתקלקל משלמים למוסך הרבה כסף על תיקון. כשמנוע בסוויפט מתקלקל משלמים פחות.

אז מבחינת הכיס, יותר עדיף לקנות סוויפט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בפיאט פונטו ספייס אוטומטית יש ראש מנוע עדין עם 16 שסתומים.

זה לא בגרסאת ה80 כ"ס (ELX) בלבד? (לגרסאת ה60 כ"ס יש 8 שסטומים לא?)

פורסם

אכן, 8 שסתומים.

נראה לי שיותר זול להחזיק סוויפט.

מצד שני - היא בת 15. לפני טסט עושים אישור בלמים.

מצד שלישי - זה רכב מחריד, אין לו ABS ולדעתי אין כריות אוויר, ואם יש אז רק אחת.

לגבי צריכת דלק - לא הייתה לי סוויפט לאורך זמן, רק נסעתי בה מעט - אז אני לא יודע מה התוצאות.

את הסוויפט בת ה-15 הייתי שוקל לרכוש בסביבות 7 אלף ש"ח. לא 11 אלף.

בימינו רוכשים גטס ידנית, יוצאת השכרה ממודל 2003 - במחיר של פחות מ-20 אלף ש"ח.

זה נראה לך הגיוני לשלם 11 אלף ש"ח על שנתון 96?

פורסם

אוקיי תודה..

רק אם תוכל להציע לי איזה אוטו כדאי שאני אבדוק בנוסף כי 7000 אין מצב..

משהו עד 13000 , חסכוני ואמין..

אני ממש מודה!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...