Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי הונדה אקורד 2002 ES ולאחרונה משאבת ההגה עושה רעשים חזקים מאוד (בעיקר בבוקר הקר) במוסך מרכזי של הונדה נאמר לי שיש להחליפה אבל אין במלאי את הדגם הזה (הם אפילו לא בדקו רק שמעו את הרעש).

נראה לי קצת מוזר שמשאבת הגה תתקלקל כל כך מהר ושלא ניתן לתקנה בצורה כלשהיא.

האם יש למשהו א המלצה על מקום לתיקון המשאבה או פתרון יצירתי אחר מאשר החלפתה בסכום של 4000 ש"ח!!!!

תודה לחברי הפורום

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

גם אני נכנסתי שבוע שעבר למוסך של הונדה בשביל עניין אחר ואיך שהם פתחו את המכסה מנוע, אותו דבר כמו אצלך, ישר אמרו ש"צריך להחליף משאבת הגה וצינור הגה ב3000 שקל".

הלכתי לחבר שיש לו מוסך והוא אמר שזה שטויות. חפרתי קצת באינטרנט והבנתי שזו בעיה פשוטה מאוד לתיקון ונפוצה במנועי הונדה.

תכתוב ביוטיוב POWER STEERING LEAKE/ACURA HONDA

וגם 03 07 Honda Accord power steering fix

לא נותן לי להעתיק לכאן את הלינקים במלואם.

בהצלחה ומקווה שהצלחתי לעזור לך לחסוך 4000 שקל מיותרים

• תוכן חדש...