Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואוו, עצומה, באמת שיחקת אותה!

אסף, אתה כועס המון ועל כל העולם,

על המשטרה שלא עושה כלום, על העירייה שמבזבזת.

על מחירי הדלק שעולים, על המדינה, מכרזים, שלטון!

אל תישכח בעצומה לחתום באותיות גדולות! זה יראה להם מה-זה......

.3522340288_af64a76baf.jpg

ת'אמת זו ארץ אוכלת יושביה מכל הבחינות .

גם כשאתה מגיע לאיזה משרד ממשלתי ואתה חושב שאם יש לך חיוך יפה ואתה יודע להסביר טוב , תזכור שהפקידה תמיד תשחרר לך איזה חיוך מעושה ותגיד לך קודם תשלם וא"כ .... מה שמדבר כאן זה כסף ולא צדק , אפילו מבקר המדינה מר לינדנשטראוס מכסה על עצמו כאילו הוא נחשד בפשעים של .... ולרוב כולם יוצאים בדוחות שלו אשמים ומי שזכאי זה 50% 50% ככה שזה יהיה נתון לפרשנות בית המשפט , מצטער אם זה כואב למישהו אבל זה האמת , שאנחנו חיים בח... מדינה .

בסופו של דבר הדלק שמגיע לעזה (דרך ישראל כמובן) נמכר ב 1 וחצי שקל לליטר ככה שאצלינו אונסים לנו את הכיס ,ועל כל מחדל שקורה כמו שריפת הכרמל למשל שנגרמו נזקים עצומים המדינה לא תגיד וואלה עשינו טעות ,למה לא טיפלנו במערך הכבאות במשך עשרות שנים, אז שקוראת כזו צרה שלא באשמת העם אלא ממחדל מתמשך של המדינה , צריך מקורות מימון ,וכמובן ממי יקחו.... יש פראיירים בערמות ( כמעט 8 מליון פראיירים) וזה חוזר על עצמו כל פעם שיש איזה אסון כמו גנב שלא יודע שובע וגנב תמיד חוזר למקום גניבתו

ככה המדינה גונבת אותנו וזורקת עלינו ז...

צריך לעשות סוף פסוק לעליית כל מוצרי היסוד ולחתוך את מחרי הדלק לפחות מחצי , האנשים שאנחנו בחרנו בהם צריכים להפנים שבבחירות הבאות זה יתנקם בהם !!!!!

מספיק לעשות עצומה כתובה של מליון או 2 מליון איש חתומים ולשלוח לכול חברי הכנסת שאם לא יפנימו שנה הבאה הם לא יחממו כיסאות אלא ישבו בבית ,הכול ישתנה ולא צריך בשביל זה הפגנה רועשת בשביל זה יש פייסבוק .

אנשים הפוליטיקה הזו היא חלק מהיצירה שאנו מטפחים ומשקמים ומאחר שהרכבים שלנו לא נוסעים על שמש וגם לא נשנה את זה (מקוריות) אם יציעו והרכב של העבודה לא יממן לנו את הדלק אנו צריכים לעשות יד אחת!!!1

פורסם

הרבה אנשים חוסכים דלק באנגליה ע"י צירוף של פיג'ו 107 לצי הרכבים הביתי. היא עולה כ-6K ליש"ט חדשה.הביטוח מגוחך (אדם בשנות ה30 ללא תביעות 5 שנים ישלם 120 ליש"ט חובה+מקיף+שמשות+גרירה+רכב חליפי+ נסחפתי...) ואגרת הרישוי היא 35 ליש"ט לשנה. מה אפשר לקנות בארץ במחיר של 36K שח? את החצי הקדמי או האחורי של אותה המכונית? כמה יעלה לבטח? כמה תעלה אגרת הרישוי? כמה זמן ייקח להסביר את זה למישהו אחד בתפקיד ביצועי שיכול ליצור שינוי לטובת מעט נורמליות בנושא?

באירופה פקידי משרד התחבורה והאוצר עובדים על מבנה מחיר למכוניות אלו שיאפשר את התשלום עליהן מתוך החסכון העתידי של בעליהן בשימוש בדלק, ואגרות רישוי למשל. אתה יכול לדמיין מצב כזה בקרב הפקידות המקבילה בארץ?

בשוודיה קיימת תכנית אב מסובסדת היטב ליצור משק נטול שימוש ב-FOSSIL FUELS עד 2020.

אני מבטיח לך שביום שבו ייגמר הדלק מדינת ישראל תיתפס לא מוכנה. ענין של תרבות.

ואצלנו משרד התחבורה אוסר לייבא את הרכב השני הזול ביותר (וזה שגם קצת בטוח) סיטרואן C1 כי הוא לא עומד באיזה תקן שמשרד התחבורה המציא (לא קיים באירופה כמובן)

לך תבנה מדינה ...

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

צריך לעשות סוף פסוק לעליית כל מוצרי היסוד ולחתוך את מחרי הדלק לפחות מחצי , האנשים שאנחנו בחרנו בהם צריכים להפנים שבבחירות הבאות זה יתנקם בהם !!!!!

:rofl:

הכל היה נכון עד שקראתי את השורה הזו.

אסף היקר,

אני רק יכול לספר לך ממקור ראשון שבבחירות ישלף מהשרוול משפט ה: "אנחנו נוריד מיסים כדי לפתח עצמאות כלכלית ולעודד צמיחה, יש לנו תוכנית לבניית 350,000 יחידות דיור לזוגות צעירים בפריפריה ונוריד את שכר הלימוד. בד בבד גם נטפח צבא חזק כי אין לנו מדינה אחרת ובלה בלה בלה"

ואז שוב ישימו מח"ל בקלפי.

יום אחרי זה נתעורר ונגלה ששוב פעם העלו את המחיר של הלחם, הדלק והמים, וצעירים ימשיכו להשכיר מקלטים במקומות שכוחי אל כי זה מה שהם יכולים להרשות לעצמם אחרי ההוצאות, שכר הלימוד יקפוץ ע"מ לממן אברכים פרודוקטיבים ששומרים עלינו מהכוללים ורק הצבא ימשיך להיות גדול, חזק, בזבזן ומושחת!

כי אין כמו ביבי מלך ישראל, חי חי וקיים!

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
:rofl:

הכל היה נכון עד שקראתי את השורה הזו.

אסף היקר,

אני רק יכול לספר לך ממקור ראשון שבבחירות ישלף מהשרוול משפט ה: "אנחנו נוריד מיסים כדי לפתח עצמאות כלכלית ולעודד צמיחה, יש לנו תוכנית לבניית 350,000 יחידות דיור לזוגות צעירים בפריפריה ונוריד את שכר הלימוד. בד בבד גם נטפח צבא חזק כי אין לנו מדינה אחרת ובלה בלה בלה"

ואז שוב ישימו מח"ל בקלפי.

יום אחרי זה נתעורר ונגלה ששוב פעם העלו את המחיר של הלחם, הדלק והמים, וצעירים ימשיכו להשכיר מקלטים במקומות שכוחי אל כי זה מה שהם יכולים להרשות לעצמם אחרי ההוצאות, שכר הלימוד יקפוץ ע"מ לממן אברכים פרודוקטיבים ששומרים עלינו מהכוללים ורק הצבא ימשיך להיות גדול, חזק, בזבזן ומושחת!

כי אין כמו ביבי מלך ישראל, חי חי וקיים!

תאמין לי או לו אבל בבחירות הבאות אני מצביע לאחמד טיבי , מה שבטוח שיש לו קשרים טובים בסעודיה ! (דלק בחינם)

ואני רציני וואלה נמאס לי לשלם חצי משכורת על דלק . עדיף לי להיות תחת שלטון שונה ממה שאני הכרתי עד עכשיו .

ובמאמר מוסגר הצבא שלנו לא כזה חזק כמו שהיה בשנת 67 אבל מה שכן חזק כאן במדינה שלנו זה התקשורת שמצליחה לעשות אותנו קטנים וחלשים, ולמכור לנו תותים ,שאין ברירה ושהצבא שלנו חזק ויש לנו כלכלה חזקה ולא נפגענו מהמשבר הכלכלי .

אבל איך שזה נראה עכשיו נראה לי שנפגענו הכי קשה מכולם, כי באף מדינה לא משלמים 7 שקל על כיכר לחם !

תראה יש לי המון מה להוסיף ויש לי הרבה כאב ותסכול על מה שקורה כאן אבל אני מעדיף לחסוך במילים כי הרי סוף סוף הפוליטיקה שכאן היא לשמחתי שיתוף מידע לרכבי אספנות ,וכאן אני מסיים !!!!!!

חוץ מזה שהדלק יקר מאוד מאוד בלי כל הצדקה .......

פורסם
אולי חלק ירימו גבה לדעתי, אבל בתור אדם עם תואר בכלכלה, שמסתכל על הדברים מהצד ומנסה לחשוב באובייקטיביות,

כמובן שזה מעצבן ויקר רצח לכל אחד שמחזיק רכב או יותר, אבל קחו הכל בפרופורציה, יש לנו בסהכ מדינה באמת לא רעה לחיות בה לעומת מה שהולך פה מסביב, זו מדינת רווחה וגם הרבה כסף הולך לביטחון (מה לעשות?)

הכסף הזה לתקציב צריך להיגבות בצורה כל שהיא כי התקציבים הולכים וגדלים מדי שנה (הטפלת מים, תשתיות וכו)

אז נניח שנפגין ויורידו את מחירי הדלק, הממשלה תעלה לכם לחלופין את המע"מ או המס הכנסה. את הכסף הזה צריכים לגבות איכשהו. בתור אדם פרטי, כמובן שזה מעצבן ומתסכל שצריך לשלם כל כך הרבה כסף על דלק. אני אתכם.

אבל מה לעשות שאנחנו חיים במדינה שיש לה הוצאות כאלו גדולות ? והפגנה כזו או אחרת לא תשנה שום דבר מלבד החלפת מס אחד באחר.

בקיצור, תסתכלו דרומה וצפונה (מצריים, לבנון) ועוד מעט גם מערבה לירדן וקחו הכל בפרופורציות.

אנחנו לפחות חיים במדינה דמוקרטית עם כלכלה חופשית גם אם מחירי הדלק יקרים.

כאשר מחיר הדלק עולה אז כול המוצרים עולים זה ביחס ישר תחבורה מזון וכו.....,אז מה אתה אומר שדברים אחרים לא יעלו

אני אל הריצפה :roflmao: אתה תמים

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

רביב,

בתור כלכלן (?) אתה אמור לדעת שההכנסה הפנויה שלך הולכת ויורדת, וערכו של הכסף נשחק.

היתרון היחיד לעליות המחירים, אנשים ילמדו לחסוך ולא לבזבז, מה שיוביל לאוויר יותר נקי, ואולי לדברים אחרים יותר טובים.

חוץ מזה, אחרי ששנת 2010 היתה שנת שיא בקניה של מכוניות חדשות, לא בטוח שבעתיד זה יהיה ככה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בואו ונשנה את כותרת השרשור למשהו יותר ריאלי כמו:

''פחות כסף לישיבות ולהתנחלויות וצמצום הממשלה המנופחת''....

אז אולי יהיה למדינה קצת כסף להשקיע בחינוך, תעשיה, דיור ופיתוח

ולא יצטרכו להעלות מיסים בכלל ודלק בפרט?

''ביבי אתה יקר לנו - תשאר בבית''!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

ביבי רוצה להוריד 20 אגורות כאשר 5 אגורות על חשבון המס ו15 אגורות על הרווח של התחנות. ז"א שכבר לא יהיו תחנות מוזלות עם 30 אג' הנחה. ז"א שבפועל תהיה ירידה קטנה.

ישנה הפגנה ב10 לחודש. וכבר ראיתי אנשים בתחנות דלק מחלקים עלונים

האתר הינו

www.nomore.co.il

זה הכתובת שפורסמה בפלאייר שקיבלתי.

פורסם
בואו ונשנה את כותרת השרשור למשהו יותר ריאלי כמו:

''פחות כסף לישיבות ולהתנחלויות ''....

אל תסטה מהנושא המרכזי בשרשור זה, לטובת עניינים אידיאולוגיים כאלה ואחרים, הפולמוס הוא ארוך ואהיה שמח לערוך

איתך את הדיון בפעם אחרת.

בכל מקרה אני רואה שבאמת מתוכננת הפגנה ב 10.2 נראה מה יתפתח ולאן הדיון הזה יתפתח בסופו של דבר..

פורסם
אל תסטה מהנושא המרכזי בשרשור זה, לטובת עניינים אידיאולוגיים כאלה ואחרים, הפולמוס הוא ארוך ואהיה שמח לערוך

איתך את הדיון בפעם אחרת.

בכל מקרה אני רואה שבאמת מתוכננת הפגנה ב 10.2 נראה מה יתפתח ולאן הדיון הזה יתפתח בסופו של דבר..

זהו. שזה בדיוק אבל בדיוק הנושא המרכזי.

זה כמו לשאול מה בא קודם הביצה או התרנגולת?

צריך להביא לכאן 100,000 מצרים שיעשו לנו את העבודה (כמו שהתרגלנו מ-1967)

שיפגינו ברחובות ויורידו את המחירים. כי אנחנו לא ''נלכלך'' את הידיים.

ראש ממשלה שהבטיח להוריד מיסים. מעלה ומעלה והעדר, ז''א העם הולך אחריו כמו עיוורים.

אבל כמו שנאמר... ''הכלבים נובחים והשיירה עוברת''...

(אגב למה השמטת את המילים ''הממשלה המנופחת''?)

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
(אגב למה השמטת את המילים ''הממשלה המנופחת''?)

[זה שמשרדי הממשלה מנופחים והממשלה בכלל אני מסכים. כשאמרתי זה לא הנושא התכוונתי להשמצות 'חרדים ומתנחלים',

דע לך שהמגזר החילוני והלא מתנחל (או שכן.. לעניות דעתי אילת היתה אום רשרש הערים רמלה לוד ראשון יפו.. 'נכבשו גם הן',

תקציב ההשכלה הגבוהה יודע כמה?? 7.5 מליארד שקל.. ומה זה לעומת התקציב שביקשו לאברכים? 100 מליון?. כמה השכר של אנשי התאטרון שלנו.. קראת?! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4021373,00.html - על מה ולמה?

שכר אנשי ההתאחדות לכדורגל ומאמניה לדורותיה שלא הביאו מאומה?! עוד? אין לי כח להקליד..)

אז נוח להתנפל על חרדים וחילונים.. חופשי.. זה סטייל היום..]

בתקווה לחזור חזרה לנושא השירשור כמה שיותר מהר

פורסם
אולי חלק ירימו גבה לדעתי, אבל בתור אדם עם תואר בכלכלה, שמסתכל על הדברים מהצד ומנסה לחשוב באובייקטיביות,

כמובן שזה מעצבן ויקר רצח לכל אחד שמחזיק רכב או יותר, אבל קחו הכל בפרופורציה, יש לנו בסהכ מדינה באמת לא רעה לחיות בה לעומת מה שהולך פה מסביב, זו מדינת רווחה וגם הרבה כסף הולך לביטחון (מה לעשות?)

הכסף הזה לתקציב צריך להיגבות בצורה כל שהיא כי התקציבים הולכים וגדלים מדי שנה (הטפלת מים, תשתיות וכו)

אז נניח שנפגין ויורידו את מחירי הדלק, הממשלה תעלה לכם לחלופין את המע"מ או המס הכנסה. את הכסף הזה צריכים לגבות איכשהו. בתור אדם פרטי, כמובן שזה מעצבן ומתסכל שצריך לשלם כל כך הרבה כסף על דלק. אני אתכם.

הדלק זה רק סימבולי. זה לא רק הדלק, כמה שבועות לפני שאישרו בממשלה את העלאת המס על הדלק העלו השרים את המשכורות שלהם ב 1000 ש"ח אם אני זוכר נכון.

מס על רכבים 100%, ארנונה התייקרה רטרואקטיבית מתחילת 2010 ב 6% + עליה של 2% השנה.

בנוסף מחירי המים עלו מעבר לכל פרופורציה בגלל התאגידים והצורך לממן מנכ"לים לכל תאגיד לישכה עוזר מזכירה ורכב והכל מגולגל על הצרכנים. שנמשיך? המע"מ היה צריך לרדת בתחילת השנה אבל משום מה לא ירד, זה בשליפה. בטח יש עוד דברים שאני לא זוכר.

מה שאני בא לומר זה שנכון שהחמדנים יכולים להחליף מס אחד במס אחר, אבל את מוצרי היסוד שלא יעלו. מצדי שיעלו מס רכישה על דירות שעולות מעל 3 מיליון כדי לכסות את הגירעון מהורדת המס על הדלק. מי שמשלם מס רכישה 70K ש"ח יכול לשלם גם מס רכישה של 85K ש"ח בנוסף למחיר הדירה, ההפרש של 15K זניח לעומת ההוצאה הכוללת.

יש הרבה דרכים לסתום את החור בתקציב שייוצר מהורדת המס על הדלק. והכי חשוב :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=356503&page=14

בדף 14 של השרשור יש פרטים על הפגנה קרובה בת"א נגד עליית מחירי הדלק.

אל תהיו אדישים ותשאירו אותי עם עוד 100 צדיקים שבאו ונסעו מגלילות לירושלים.

תוצאות ההפגנה ההיא כבר נראות לעין, וביבי כבר התחיל לגמגם משהו שצריך להוריד את המס הבלו ב 20 אגורות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
[זה שמשרדי הממשלה מנופחים והממשלה בכלל אני מסכים. כשאמרתי זה לא הנושא התכוונתי להשמצות 'חרדים ומתנחלים',

דע לך שהמגזר החילוני והלא מתנחל (או שכן.. לעניות דעתי אילת היתה אום רשרש הערים רמלה לוד ראשון יפו.. 'נכבשו גם הן',

תקציב ההשכלה הגבוהה יודע כמה?? 7.5 מליארד שקל.. ומה זה לעומת התקציב שביקשו לאברכים? 100 מליון?. כמה השכר של אנשי התאטרון שלנו.. קראת?! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4021373,00.html - על מה ולמה?

שכר אנשי ההתאחדות לכדורגל ומאמניה לדורותיה שלא הביאו מאומה?! עוד? אין לי כח להקליד..)

אז נוח להתנפל על חרדים וחילונים.. חופשי.. זה סטייל היום..]

בתקווה לחזור חזרה לנושא השירשור כמה שיותר מהר

++++++

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

• תוכן חדש...