Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחירי הדלק מזנקים ולקברניטי הממשלה אין אלוהים, הדלקן עובד והם מצפצפים.

ברשתות החברתיות מתרבות להם עצומות וכו'..

אני חושב שהיות והדלק הוא מוצר צריכה בסיסי כיום כמעט לכל בית, קשה להימנע משימוש בו גם אם נרצה..

הבעיתיות הגדולה היא שאין גוף או מוסד שיזדהה/שיעשה רעש מלבד התארגנות של בודדים ברשת שיעשו הפגנות אך זהו בבחינת לעג לרש..

אם היתה אגודה מוסדרת או ועד וכדומה כמו שיש להרבה אגודות במשק (רופאים,אחיות,מורים,תעש,חב' החשמל,ועד הפרקליטים ששבת לא מזמן וכו'..) אז קול הצעקה היה הרבה יותר משמעותי ודינאמי..

ועכשיו לעניין - אני חושב שישנה אפשרות נדירה מצידנו למשוך תשומת לב רחבה בעניין ולמנף את הרעיון להורדה של מחיר הדלק בישראל.. להצטרף להפגנות שמתוכננות..

מה דעתכם?

פורסם
אני חושב שישנה אפשרות נדירה מצידנו למשוך תשומת לב רחבה בעניין ולמנף את הרעיון להורדה של מחיר הדלק בישראל

מה דעתכם?

שלום רב.

דעתי שיש להצטרף להפגנות, ככל אזרח שמצטרף, עם הרכב הרגיל.

אם כוונתך לעשות משהו כמו "מסע ענתיקות בעקבות עליית הדלק" למשל,

דעתי שלילית!

בגלל שמיד יאמרו כל אותם טובי הלב:

"תראו את המליונרים האלה, לא רק שיש להם המון הטבות, מייבאים רכב ישן לארץ,

מקבלים הנחה בטסט וביטוח וכו' וכו', כעת גם רוצים דלק זול...".

זו כאמור דעתי, הבלתי מחייבת :)

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שלום רב.

דעתי שיש להצטרף להפגנות, ככל אזרח שמצטרף, עם הרכב הרגיל.

אם כוונתך לעשות משהו כמו "מסע ענתיקות בעקבות עליית הדלק" למשל,

דעתי שלילית!

בגלל שמיד יאמרו כל אותם טובי הלב:

"תראו את המליונרים האלה, לא רק שיש להם המון הטבות, מייבאים רכב ישן לארץ,

מקבלים הנחה בטסט וביטוח וכו' וכו', כעת גם רוצים דלק זול...".

זו כאמור דעתי, הבלתי מחייבת :)

אבי נוף.

אני חולק על דעתך עם כל הכבוד

אני לא מיליונר (והאמת אני מודה לבורא עולם על כך) וגם אפילו לא אדם עשיר וגם אין לי אוסף מופלג של מכוניות

ודווקא בהחלט חושב שפותח השרשור צודק ויש הרבה מקום לכך.

הגיעו מים עד נפש.

הגיע הזמן שעם ישראל האדיש והמנומנם יפסיק לשבת בבית עם גרעינים מול הטלביזיה ולצעוק לטלביזיה "צודקים חייבים לעשות משהו" ובכך לצאת ידי חובה . הגיע הזמן שתיהיה כאן התקוממות אזרחים, מרי אזרחי.

המצב לא נורמלי לגמרי לא תקין ולא יכול להמשך עכשיו המחיר 7.20- 7.30 ומה יהיה עוד חודש? עוד חצי שנה? יעלו ל 8? ל 9?

אולי רוצים בכלל שנשלם 10 ש"ח לליטר?

הגיע הזמן להקים קול צעקה להתארגן ולהתחיל כאן התקוממות אזרחית מקיפה גדולה !

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אני בעד שיכפילו את מחיר הדלק.

אז אולי יהיה כח מניע כלכלי שיקדם פיתוח מקור אנרגיה חלופי, ונפסיק את התלות שלנו בנפט ממדינות מממנות טרור, ואת זיהום הסביבה המתמשך.

בינתיים, מי שמחירי הדלק מפריעים לו, מוזמן לקנות מכונית היברידית או סתם חסכונית. לנהוג ברכב אספנות ששותה 1:4 ולבכיין על מחירי הדלק, לא מתחבר לרצף הגיוני.

8)

נמרוד

פורסם
אני בעד שיכפילו את מחיר הדלק.

אז אולי יהיה כח מניע כלכלי שיקדם פיתוח מקור אנרגיה חלופי, ונפסיק את התלות שלנו בנפט ממדינות מממנות טרור, ואת זיהום הסביבה המתמשך.

בינתיים, מי שמחירי הדלק מפריעים לו, מוזמן לקנות מכונית היברידית או סתם חסכונית. לנהוג ברכב אספנות ששותה 1:4 ולבכיין על מחירי הדלק, לא מתחבר לרצף הגיוני.

8)

נמרוד

אני הייתי הולך על ניצול גז נפיחות (נואדים) של חברי הכנסת, ממילא הם נפוחים מעצמם.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני חולק על דעתך עם כל הכבוד

אני לא מיליונר (והאמת אני מודה לבורא עולם על כך) וגם אפילו לא אדם עשיר וגם אין לי אוסף מופלג של מכוניות

ודווקא בהחלט חושב שפותח השרשור צודק ויש הרבה מקום לכך.

הגיעו מים עד נפש.

הגיע הזמן שעם ישראל האדיש והמנומנם יפסיק לשבת בבית עם גרעינים מול הטלביזיה ולצעוק לטלביזיה "צודקים חייבים לעשות משהו" ובכך לצאת ידי חובה . הגיע הזמן שתיהיה כאן התקוממות אזרחים, מרי אזרחי.

המצב לא נורמלי לגמרי לא תקין ולא יכול להמשך עכשיו המחיר 7.20- 7.30 ומה יהיה עוד חודש? עוד חצי שנה? יעלו ל 8? ל 9?

אולי רוצים בכלל שנשלם 10 ש"ח לליטר?

הגיע הזמן להקים קול צעקה להתארגן ולהתחיל כאן התקוממות אזרחית מקיפה גדולה !

הי צביקה.

לא האשמתי אותך שאתה מליונר :(

כוונתי היא לכל אותם אנשים מחוץ לתחביב, שבטעות חושבים שכל בעלי רכבי האספנות מליונרים.

וכאשר יש להם סיבה (וגם כאשר אין להם סיבה) הם זורקים לנו את זה בפנים.

אם ניתן להם סיבה נוספת להשתלח בנו, הם יעשו זאת בשמחה.

לכן, דעתי כדעתך בושא ההפגנה והמרי, אך לא עם רכבי האספנות,

אלא עם הרכב היום יומי.

ערב טוב,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
הי צביקה.

לא האשמתי אותך שאתה מליונר :(

כוונתי היא לכל אותם אנשים מחוץ לתחביב, שבטעות חושבים שכל בעלי רכבי האספנות מליונרים.

וכאשר יש להם סיבה (וגם כאשר אין להם סיבה) הם זורקים לנו את זה בפנים.

אם ניתן להם סיבה נוספת להשתלח בנו, הם יעשו זאת בשמחה.

לכן, דעתי כדעתך בושא ההפגנה והמרי, אך לא עם רכבי האספנות,

אלא עם הרכב היום יומי.

ערב טוב,

אבי נוף.

אבי, כשאתה צודק, אתה צודק!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אולי חלק ירימו גבה לדעתי, אבל בתור אדם עם תואר בכלכלה, שמסתכל על הדברים מהצד ומנסה לחשוב באובייקטיביות,

כמובן שזה מעצבן ויקר רצח לכל אחד שמחזיק רכב או יותר, אבל קחו הכל בפרופורציה, יש לנו בסהכ מדינה באמת לא רעה לחיות בה לעומת מה שהולך פה מסביב, זו מדינת רווחה וגם הרבה כסף הולך לביטחון (מה לעשות?)

הכסף הזה לתקציב צריך להיגבות בצורה כל שהיא כי התקציבים הולכים וגדלים מדי שנה (הטפלת מים, תשתיות וכו)

אז נניח שנפגין ויורידו את מחירי הדלק, הממשלה תעלה לכם לחלופין את המע"מ או המס הכנסה. את הכסף הזה צריכים לגבות איכשהו. בתור אדם פרטי, כמובן שזה מעצבן ומתסכל שצריך לשלם כל כך הרבה כסף על דלק. אני אתכם.

אבל מה לעשות שאנחנו חיים במדינה שיש לה הוצאות כאלו גדולות ? והפגנה כזו או אחרת לא תשנה שום דבר מלבד החלפת מס אחד באחר.

בקיצור, תסתכלו דרומה וצפונה (מצריים, לבנון) ועוד מעט גם מערבה לירדן וקחו הכל בפרופורציות.

אנחנו לפחות חיים במדינה דמוקרטית עם כלכלה חופשית גם אם מחירי הדלק יקרים.

פורסם

בישראל ברמה התרבותית מתיחסים לכל מי שמעורב במשהו שהוא מעבר להישרדות יומיומית כאל מיליונר שיכול להרשות לעצמו.

ולא חשוב עם זה רכב ישן, תאטרון, גננות, צילום, או כל תחביב אחר שמאפין בסה"כ חיים נורמלים.

ואיזו דרך פשוטה להפוך את נושא ההישרדות לחריף יותר - להעלות את מחיר הדלק!.

נמרוד - נכון מאוד רכב היברידי או טכנולוגית דיזלים מתקדמת מהווה פתרון מסוים. רק תבדוק כמה עולה הונדה אינסייט או פריוס של טויוטה ותגלה שאפשר לקנות די הרבה ליטר בנזין. גם טכנולוגית הדיזל בלו מושיין של VAG נמצאת בתוך מכוניות די יקרות.

הרבה אנשים חוסכים דלק באנגליה ע"י צירוף של פיג'ו 107 לצי הרכבים הביתי. היא עולה כ-6K ליש"ט חדשה.הביטוח מגוחך (אדם בשנות ה30 ללא תביעות 5 שנים ישלם 120 ליש"ט חובה+מקיף+שמשות+גרירה+רכב חליפי+ נסחפתי...) ואגרת הרישוי היא 35 ליש"ט לשנה. מה אפשר לקנות בארץ במחיר של 36K שח? את החצי הקדמי או האחורי של אותה המכונית? כמה יעלה לבטח? כמה תעלה אגרת הרישוי? כמה זמן ייקח להסביר את זה למישהו אחד בתפקיד ביצועי שיכול ליצור שינוי לטובת מעט נורמליות בנושא?

באירופה פקידי משרד התחבורה והאוצר עובדים על מבנה מחיר למכוניות אלו שיאפשר את התשלום עליהן מתוך החסכון העתידי של בעליהן בשימוש בדלק, ואגרות רישוי למשל. אתה יכול לדמיין מצב כזה בקרב הפקידות המקבילה בארץ?

בשוודיה קיימת תכנית אב מסובסדת היטב ליצור משק נטול שימוש ב-FOSSIL FUELS עד 2020.

אני מבטיח לך שביום שבו ייגמר הדלק מדינת ישראל תיתפס לא מוכנה. ענין של תרבות.

פורסם

ממשלה שדאגת רק לתחת שלה הרי השרים לא משלמים דלק ,צריך לקום ולעשות בינתיים מצליח למצרים.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אני בדעה שצריך לעשות לזה סוף , והלוואי שתהיה כאן הפיכה כמו במצרים !

ועם כל זה שאנחנו מדינה קטנה ומסכנה ללא משאבים ונתמכת בארה"ב עדיין המנהיגים שלנו אלופה בשחיתויות מכל הבחינות ,וגם בצבא הולך המון המון כסף לפח .

אבי הוא שימש כיועץ משפטי באחת העיריות הגדולות ,וכשנסענו ברכב התקשרה אשיות בכירה מהעיריה (וכל זה בשיחת טלפון בדיבורית) ודיברה עם אבי כד"א על איזה מרכז שקבלן זכה לעשות2 כיכרות תנועה בעלות של 10 מליון ש"ח (בתקופה שאבי לא שימש עדין כיועץ) אז אני שואל האם 5 מליון ש"ח לכיכר זה לא ביזבוז אדיר של כספים ,וככה זה בכל עיריה !

האם ידעתם שכל מטר רבוע אספלט עולה 600 שקלים ? נשמע יקר לא? אז חברים כספי משלם המיסים הולכים אומנם לא לכיסים הפרטיים באופן ישיר אלא דרך מקורבים ואז לבנק בשוייץ !

כל המדינה זה מכרז תפור כל ראש עיר יש לו קבלנים שיריצו אותו בבחירות וזה לא בחינם

לפני שנה אבי עזב את עבודתו כיועץ משפטי בעירייה עקב איומים ממשיים נגדו ע"י גורמים עבריניים .

אהוד ברק חי בדירה של 30 מליון שקל ! אני יעבוד כל החיים שלי וגם הילדים שלי והנכדים שלי ולא נגיע עדיין לחצי מהדירה שלו , ואל תשכחו שהייתה לו עובדת בלתי חוקית והתיק נסגר.

אז חברים המדינה מושחתת וטוב לה עם זה ! מליארדי יורו זורמים כל שנה מגרמניה למדינת ישראל על פשעי השואה , והניצולים מקבלים פרוטות שחוקות מזה ,שאפילו לתרופות זה לא מספיק להם ! ולא סתם ניצולי השואה הפגינו מול משרד האוצר ולא מול שגרירות גרמניה . קצת חומר למחשבה!

ועם כל זה שחיים פה טוב זה לא היה כמו לפני 10 שנים ויותר רק עכשיו הגנבים שבחרנו בהם קיבלו תאבון שלא יודע שובע.

ואני אישית בכל עצומה שתהייה נכנס עם 2 רגליים כדי לשנות את המצב.

פורסם

וואוו, עצומה, באמת שיחקת אותה!

אסף, אתה כועס המון ועל כל העולם,

על המשטרה שלא עושה כלום, על העירייה שמבזבזת.

על מחירי הדלק שעולים, על המדינה, מכרזים, שלטון!

אל תישכח בעצומה לחתום באותיות גדולות! זה יראה להם מה-זה......

.3522340288_af64a76baf.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני חושב שצריך לעלות את המחיר ל-10 ש"ח לליטר!

ככה אפילו אני אוכל לעשות חישוב אמיתי כמה עולה לי ק"מ לליטר. -רן

אפשר לגנוב לך את זה? :lol:

עם עצומות אינטרנטיות אי אפשר אפילו לנקות את הישבן, אם יקרה משהו חייבים לצאת לרחוב\לכביש...

מלבד מאבק עיקש , כמו שכנינו מדרום , כמו הצרפתים ... שום דבר לא ישתנה.

[גנוב מסטטוסים מצייצים בפייסבוק: תרשום תרשום דלק , אני אחריך ! ידידך המיים ]

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...