Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי נוסע נכון לעכשיו על מיצובישי לנסר שנת 2007/08 אוטומטית, הוא נוסע הרבה מאוד (בסביבות 70K ק"מ בשנה) וכעת המכונית עומדת על 225K ק"מ.

אני יודע שמצב הרכב מעולה, 0 תקלות 0 תאונות.

בגלל הקילומטרז' הגבוה, ושהרכב שימש כליסינג החברה מציעה לנו לקנות אותו ב35K ש"ח, נמוך משמעותית ממחיר המחירון.

העובדה שהוא היה ליסינג לא מפריעה כיון שאני יודע שהוא קיבל טיפול טוב.

הבעיה היחידה היא הקילומטרז' אך בגלל המחיר הנמוך לדעתי זה שווה בדיקה.

אני לא מבין גדול ברכבים והייתי שמח לשמוע את דעתכם.

בבקשה רק מי שבאמת מבין!

תודה רבה

נ.ב. אני לא בטוח האם הרכב הוא 2007 או 2008, האם ידוע למישהו מה ההבדלים (פרט למחיר שבכל מקרה יוצא משמעותית נמוך עבור 2 הדגמים)

פורסם

יש לי שאלה,

אם תקנו את הרכב הזה, הוא ישמש אותכם לכמות הנסיעות יותר קטנה (משמעותית) ממה שהיה לפני כן?

כי אם הרכב הזה יצטרך לנסוע גם כפרטי בקצב מטורף, תחשבו על משהו יותר חיסכוני (סופר מיני ידני\דיזל\היברידי\מוסב לגז).

בכל מיקרה, גם אם תקנו את הרכב ב 35 אלף ש"ח, בעתיד יהיה קשה מאוד לקבל עליו מחיר כלשהו (בגלל אותן הסיבות שחברת הליסינג מוכנה לרדת חזק במחיר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי קונה אותו אם יש צורך בוא כמובן מכיבן שאתה יודע עליו הכל בתי בוצע הכל אםם יש תאונות או אין וכ'ו..

ולגבי מכירה עתידית אתה אותו במחיר נמןןך בהרבה מהמחירון אז ככה שאין לך מה להפסיד גם אם תמכור מתחת למחירון.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם
נסו להוריד עוד. מחיר שמציעים למי שיודע שהאוטו טוב הם לא ייקבלו ממי שלא יודע.

+1

תמיד החברות מורידות מחירים עם טיפה לחץ עליהם

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...