Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה חברה בעדיפות ראשונה?

itzikthejo
שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מתלבט בין הרבה מאוד חברות בשוק , Pioneer , Focal , JBL וכו..

אני מחפש רמקולים 4" , זה מה שנכנס ברכב שלי.. עד מחיר 400 ש"ח בערך..

יש כל מיני סוגים ומינים אבל אני פשוט לא מצליח להבין מה יותר כדאי ואיזה חברה.

יש לי באוטו מגבר מאחורה של JBL GTO1004 , מחובר לסאב של Kenwood 400 RMS(גישור) ,ורמקולים של Pioneer 440Watt - 80 RMS.

ואת הפרטים האלה נתתי בכדאי לדעת האם שווה לחבר את הרמקולים שאני רוצה לקנות למגבר או לרדיו דיסק?

תודה רבה ,

איציק עמר.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לי לשמוע אצל חבר שלי את המורל מקסימו 4 אינטצ' מחוברים למגבר V15 פשוט ביותר

עם רדיודיסק פיוניר פשוט והתוצאה מעולה!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החלטתי לרדת במחיר מכיוון שאני עוד מעט מתגייס לצבא , ואין טעם להשקיע המון כסף על רמקול 4" , שיכול להיות שהאוטו הבא שלי היו רמקולים בגודל 6.5 אינץ' ואני פשוט יזרוק אותם בצד.

אז אני מתלבט בין כל דגמי ה 4 אינץ של הפיוניר http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-speakers&db141014=141055&db25692=58873&db25834=25876

ויש גם אפשרות ל Kenwood 3 way , http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=109

אז מה לקחת לדעתכם ? יש לי עכשיו 6x9 במגש האחורי של פיונייר שנותנים לי צלילים יפים מאוד והמחיר ברצפה , ורק בגלל זה אני אוהב ללכת על פיוניר , אבל גם קנוואד טובים והוא גם 3 אלמנטים אז אני דיי בהתלבטות , אנא עזרו לי.

תודה רבה , איציק.

[CENTER][B][COLOR=#ff0000]HU:[/COLOR][/B] DEH 80PRS [B][COLOR=#ff0000]Front Stage:[/COLOR][/B] Morel Elate 603 [B][COLOR=#ff0000]Subwoofer:[/COLOR][/B] Morel Primo 10 [B][COLOR=#ff0000]Amplifier:[/COLOR][/B] Leviathan II[/CENTER]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא משנה מה תקנה , פיונייר או קנווד 4 אינץ' - בשניהם חסר בס לחלוטין,לא משנה כמה אלמנטים יש לרמקול,

והם יהיו רק תוספת לרמקולים אחוריים שלך, מין טוויטרים.

לכן, אם פיונייר יותר זולים, תקנה אותם - יש להם צליל צלול (אבל ללא בס).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשביל זה יש את הסאב , הבאסים מספיקים לי , אבל חסרים טוויטרים , שזה בעצם כל הצלילים הגבוהים והנקיים מקדימה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...