Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פלאפון מבוסס Android

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי להחליף את הנוקיה 6267 הזקן שלי למשהו יותר מתפקד.

את האייפון אני שולל מראש-כי מהתנסות עם האייפון 3G של חברה שלי (לפני שהוא נפח את נשמתו במכונת הכביסה :shock: ) לא התלהבתי כל כך ממנו. אני מחפש מכשיר באיכות טובה שיכול להחזיק 3 שנים לפחות ללא בעיות מיוחדות כגון היתקעות/איפוסים בלתי צפויים/איבוד קליטה/חוסר תקשורת עם כרטיס ההרחבה או ה sim כמו שהיה לי ב6267.

אחרי קריאה באינטרנט על מערכת ה Android החלטתי שגם אני רוצה.ראיתי בזאפ כמה דגמים ומחירים. התעניינתי גם בסלקום, והם נותנים פריסת תשלומים גדולה עד 3 שנים. הצרה היא שסלקום דורשים התחייבות על חבילת גלישה שאיני מעוניין בה, ובנוסף- המחירים שלהם יותר גבוהים ממה שזאפ נותנים.

התקציב-2600 שקל, גג. עקב היותי סטודנט, פריסת תשלומים של עד שנה גם יכולה להוות יתרון אם מישהו מכיר חנות שנותנת כזו.

הפרמטרים החשובים לי: מהירות העבודה עם אפליקציות, איכות מסך מגע (במידה ויש), איכות שמע וצלצול, זמן סוללה, כמה זיכרון מקסימלי ניתן להוסיף לפלאפון, וכמובן- האם קיימת יכולת לשדרג מערכת הפעלה במידה ויצאו עדכונים בעתיד.

bluetooth לא חשוב לי כי אני בקושי עובד עם הפונקציה ואני מכבה אותה כדי לחסוך בסוללה.

אני מתקשה להחליט את מה לרכוש, והאם כדאי לרכוש בחו"ל (אמא שלי נוסעת לתאילנד).

המועמדים הם:

htc desire

htc wildfire

htc legend

samsung galaxy s

nexus one

motorola milestone

המועמד היחיד שכן תפס את עיניי מהטלפונים ללא אנדרואיד הוא נוקיה E72 (שחברה שלי רכשה במקום האייפון שכובס).

אשמח לעזרה בנידון, והמלצות לגבי רכישה בתאילנד, אם מישהו מכיר את הנושא.

מתן.

פורסם

כולם מהללים את הסמסונג. בפועל, המסך שלו מגיב לאט ביחס לאייפון, והוא פחות אינטואיטיבי ממנו.

הנקסוס היה מלהיב לרגע כשחילקו אותו ל"מקורבים".

אני הייתי הולך על HTC אם הגודל לא מפריע לך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייפון 3G הוא לא דוגמא. אחד המכשירים הגרועים שנוצרו אי פעם.

אני שמח לשמוע שהוא הלך לעזאזל בכביסה. פחות מכשיר כזה בעולם.

ניסית לשחק קצת עם אייפון 4 ? הוא אומנם חורג קצת מהתקציב, אבל שווה את זה.

Stay Dirty

פורסם
כולם מהללים את הסמסונג. בפועל, המסך שלו מגיב לאט ביחס לאייפון, והוא פחות אינטואיטיבי ממנו.

הנקסוס היה מלהיב לרגע כשחילקו אותו ל"מקורבים".

אני הייתי הולך על HTC אם הגודל לא מפריע לך.

יש לי סמסונג גלקסי S אחרי אייפון 3GS, ומבחינת מהירות התגובה ודיוק מסך המגע, המהירות זהה.

אגב אני חייב לציין שמכשיר לא רץ עם הרום של המפעילות סלולר אלא רום שנוצר ע"י חובבי אנדרואיד,

והוא משפר את התנהגות המכשיר מאוד.

לפותח השרשור:

זמן סוללה, חלש בכל הקטגורה הזאת של הסמרטפונים..הסוללה מספיקה ליום אחד במקסימום.

הגלקסי אס נחמד מאוד לטעמי, איכות שמע מעולה, הוא בנוי טוב, הוא דק מאוד(יחסית לאייפון) וזה ממש כיף להסתובב איתו בכיס ומסך מגע "תואם אייפון".

מבחינת גלישה באינטרנט, לטעמי יותר טוב מהאייפון והסיבה העיקרית היא שהוא תומך בפלאש מלא(כולל לראות סרטונים באתרים כמו YNET וכו).

החסרונות העיקריים היא שצריך נכונות להתעסק עם מערכת ההפעלה של המכשיר, מידי פעם יהיו שידרוגים,

או כל מיני רומים שאנשים מפרסמים, וזה מצריך התעסקות ולא לכולם יש ראש לזה(זה לא כמו האייטיונז לחבר למחשב וזהו).

ובנוסף, לפעמים גם זה יכול לדפוק את המערכת הפעלה ואז צריך "לפרמט" את המכשיר..

אם יש לך עוד שאלות, בכיף..

איתי

פורסם
החסרונות העיקריים היא שצריך נכונות להתעסק עם מערכת ההפעלה של המכשיר, מידי פעם יהיו שידרוגים,

או כל מיני רומים שאנשים מפרסמים, וזה מצריך התעסקות ולא לכולם יש ראש לזה(זה לא כמו האייטיונז לחבר למחשב וזהו).

לא "צריך". אפשר.

כל המכשירים הללו עובדים מעולה גם אם לא מתעסקים להם בקרביים. למי שאוהב להתעסק - האנדרויד נותן ערך מוסף גדול.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

כשקיבלתי את המכשיר מאורנג' דיי התאכזבתי מהמהירות תגובה שלו ביחס לאייפון.

השיפור מאוד משמעותי אחרי שצרבתי לו רום אחר.ואגב הוא קיבל ציון כמעט כפול בבנץ' מארק עם הרום החדש.

פורסם

לפי מיצוב בקטגוריות המכשירים שמועמדים אצלך הולכים ככה:

דיזייר - ממוצב שני הכי גבוה בקבוצת מכשירי האנדרואיד של HTC (הראשון הוא האיבו), ביחד עם כל משפחת הדיזייר (HD, Z ועוד משהו שנראה לי ששכחתי) כל הדיזיירים למיניהם מגיעים עם אותם "נתונים יבשים" (מהירות מעבד, ראם) רק שלכל אחד יש את ה"נישה" שלו: ה"רגיל" הוא פשוט, בלי שיפורים, הוא גם הראשון שיצא כמובן. הHD בעל מסך גדול. והZ בעל מקלדת קשיחה שנפתחת ממתחת למכשיר.

נקסוס 1- הגוגל פון, מגיע גם הוא אם אותם נתונים כמו הדיזייר, רק בלי הhtc sense, ממשק המשתמש (הגאוני יש לציין) של HTC, ניתן כמובן להתקין לו רום עם סנס, ואז מקבלים דיזייר במחיר של נקסוס.

עוד לגביו, רוב הסיכויים, מכיוון שהוא ה"גוגל פון" הוא יהיה המכשיר הכי נתמך ולאורך הכי הרבה זמן בשדרוגים וכאלה ישירות מגוגל (הבעל-הביתית של אנדראיד)

לג'נד - טלפון מיד ריינג', (נמכר גם בסלקום) מגיע עם נתונים מעט נחותים ממשפחת הדיזייר והנקסוס, אבל בגדול, ל90% מהאנשים ש"רוצים" את הטלפון הזה, הוא מספיק, מגיע גם הוא עם HTC סנס.

וויילד פייר - מכשיר "רמת כניסה" של HTC, בעל מסך משמעותית יותר קטן ופחות ברור מהדיזייר (לי יש דיזייר וחבר שלי קנה וויילד פייר אתמול, אז שיחקתי איתו קצת והשוויתי) אני מניח שגם מבחינת נתונים יבשים הוא הרבה פחות חזק. לי אישית היה מאוד מאכזב לראות את המסך אחרי שהתרגלתי לדיזייר, אבל למי שלא מכיר, לא יודע. ועל כן, אני חושב שהוא יכול להיות מספיק בהחלט למי שלא חייב את הכי חדש והכי טוב. גם הוא מגיע עם הHTC סנס.

סמסונג גלאקסי S - מכשיר ספינת הדגל של סמסונג, מגיע גם הוא עם נתונים יחסית זהים לשאר המכשירים בקבוצה. מגיע עם אנדרואיד "ערום", בלי ממשק משתמש. ממשחק מאוד קצת איתו, מסך המגע מתפקד מצויין, המכשיר מרגיש קל וזריז ומאוד אינטואיטיבי.

נקסוס S - זה בעצם גלאקסי S שקיבל חסות מגוגל, לכן אפשר להגיד עליו שהסיפור שלו זהה לזה של הנקסוס 1 מול הדיזייר.

*שים לב! שכשאתה קונה מכשיר, תבדוק שהוא מעודכן עם גרסה 2.2 של אנדרואיד, כי את 2.1 חייבים לפרוץ כדי שתהיה לו תמיכה בעברית ואז המכשיר לא מקבל אוטומטית עדכונים, ב2.2 יש תמיכה בעברית ולכן לא צריך לפרוץ אותו ולכן הוא כן יקבל עדכונים אוטומטית. וגם בגלל שהזכרון הפנימי במכשירי הHTC (לפחות ככה זה אצלי בדיזייר) מאוד מוגבל, ואת רובו תופס האנדרואיד וכמעט ולא משאיר מקום לאפליקציות. 2.2 מאפשר לך לשמור אפליקציות על כרטיס הזכרון

מבחינת המערכת עצמה. אחרי קצת יותר מחצי שנה שאני משתמש בטלפון מבוסס אנדרואיד, אני יכול להגיד, שהיום ובעתיד הקרוב, אנדוראיד היא הבחירה הנכונה בכל מה שקשור בסמארטפונים. האייפון מתחיל לאבד מהזוהר שלו, יותר ויותר חברות מתחילות להשתמש באנדרואיד ולבסס עליו מכשירים. יותר ויותר אנשים מתחילים לגלות את האלטרנטיבה (כל זה כמובן מדובר על הארץ, בחו"ל הבינו את זה כבר מזמן)

המערכת נותנת לך חופש פעולה כמעט מוחלט (אם אתה יודע מה אתה עושה).

אם אתה לא יודע מה אתה עושה, היא נותנת לך חופש מוחלט ללכת ולהוריד קבצים שנכתבו ע"י אלה שכן יודעים מה הם עושים ולהתקים אותם מאוד מאוד בקלות.

אם אתה צריך עוד עזרה (כמו למשל איך לקבל זיכוי מלא מהספקית הסלולרית שלך על מכשיר שנקנה "בחוץ") צור איתי קשר בה"פ

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
שלום לכולם,

החלטתי להחליף את הנוקיה 6267 הזקן שלי למשהו יותר מתפקד.

בנימה קצת אחרת.

אם אתה מוכן לתת צ'אנס לסימביאן, פלוס מינוס 2000 שקל קונים לך נוקיה C7 מחנות פרטית, או שאתה יכול גם לשמור את ה2600 שקל שלך למשהו יותר נחוץ, ולקחת אותו בחבילת סטודנטים באורנג'.

נכון שאין לו אנדרויד, אבל מערכת ההפעלה שלו, סימביאן^3 מהווה שיפור מטורף על קודמותיה, וגם החומרה עצמה באיכות מצויינת, והמכשיר מגיב מהר ללא תקיעות. המכשיר כמעט זהה מבחינת חומרה ומערכת ההפעלה לאחיו הגדול N8 שעולה פי 2 יותר.

אני קניתי אותו כתחליף ל5800 ומרוצה ממנו עד הגג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דיזייר - ה"רגיל" הוא פשוט, בלי שיפורים, הוא גם הראשון שיצא כמובן. הHD בעל מסך גדול. והZ בעל מקלדת קשיחה שנפתחת ממתחת למכשיר.

זה לא נכון. הZ והHD מגיעים דור אחד אחרי המקורי, עם מולטי טאץ' אמיתי ודור אחר של CPU וGPU.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

גם בדיזייר ה"מקורי" יש מולטי טאץ' (מה הכוונה ב"אמיתי"?) ולפי מה שבדקתי, בZ יש אותו מעבד, סנאפדראגון 1 ג'יגה הרץ

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גלקסי S כבר מספר חודשים לא נחשב לספינת הדגל של סמסונג, יש לו כבר תחליפים עדיפים..

אם יש לך סבלנות לשים את הקניה על HOLD למספר שבועות, רק תרוויח מזה, מוטורולה וסמסונג יוציאו בשבועות הקרובים את ספינות הדגל החדשות שלהן -

האחד - סמסונג INFUSE - יציע את המפרט החזק ביותר בשוק, מסך ענק 4.5"Super AMOLED, אנגרואיד 2.3 BUILD IN, ומעבד מפלצתי של TEXAS על 1.2GHZ.

מנגד מוטורולה תוציא את הATRIX שיהיה הנייד הראשון שיציעה מעבד Cortex-A9 כפול ליבה על 1GHZ

וגולת הכותרת זה הצ'יפסט החדש של NVIDIA - הTegra 2 שיביא שדרוג רציני בכל הקשור לביצועי גרפיקה.

חפש "GeForce GPU Tegra 2 " ביוטוב, המשחקים שהדבר הזה מריץ, פשוט מדהימים... :shock:

השוואת מפרטים של הצמד בGSMARENA:

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3709&idPhone2=3705

על-פי הערכות המחירים של שניהם יהיה זהה לdesire HD, דרך CLOVE או HANDTEC.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...