Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שהתראד שבהם הם הופיעו ננעל, אז לצערי אני צריך לפתוח תראד נוסף חסר משמעות :?

http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TS-A6995&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61&aff=zap

רמקולים הנ"ל גם יתאימו בלי מגבר. או שכדי לנצל את הרמקולים חובה!!! מגבר?

פשוט אין לי אכשיו כסף למגבר ואני לא יודע אם יהייה לי בכלל בגלל זה אני צריך לדעת אם הרמקולים הנ"ל יתאימו לי.

נ.ב ז הולך להיות מורכב עם רדיו דיסק 4*50

תודה

פורסם

תלוי איזה רדיו דיסק יש לך..

אם יש לך פיוניר מהסדרות הגבות אז תוכל להגיעה לניצול חלקי שזה ממש אבל ממש יספק אותך..

בכללי הם רמקולים מאוד חזקים ואיכותיים ועשויים מחומרים עמידים בכול...

כדי ללכת אליהם..

אבל תיזכור דבר אחד שכדי להשקיעה ברמקולים מקדימה ולא מאחורה :idea: (איפה DIABLO אם הלינק המפורסם שלו :lol: )

פורסם

אם תתן לרמקול 20W או 80W הנצילות לא תשתנה. נצילות זה ערך קבוע. ואתה תשמע אותו דבר אם רמקול 300W או 100W כשתתיהם מחוברים לרדיו דיסק. מגבר מומלץ כי אתה יכול לכוון את הצליל שיהיה בלי עיוותים ויותר נקי בעוצמות גבוההות. כי רדיו יסק מעוות שאתה מגביר יותר מ75-80 אחוז.

פורסם

הרדיודיסק הכי איכותי מוציא עד 22 RMS, כלומר אם תתחבר אותם לרדיודיסק תתן להם רבע מההספק שהם יכולים לקבל. מכיוון שכך הם ישמעו לך יותר חלש מאשר רמקולים המיועדים להספק נמוך, כי נדרש כוח יותר גדול להזיז את הממברנה. מה שאני מתכוון הוא שהרמקולים האלה עדיפים למגבר. אם אתה מחפש רמקולים לרדיודיסק תחפש בהספק של 30 RMS בערך.

והנה הלינק המפורסם שלי :roll: , שירביץ בך ידע:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

פורסם
הרדיודיסק הכי איכותי מוציא עד 22 RMS, כלומר אם תתחבר אותם לרדיודיסק תתן להם רבע מההספק שהם יכולים לקבל. מכיוון שכך הם ישמעו לך יותר חלש מאשר רמקולים המיועדים להספק נמוך, כי נדרש כוח יותר גדול להזיז את הממברנה. מה שאני מתכוון הוא שהרמקולים האלה עדיפים למגבר. אם אתה מחפש רמקולים לרדיודיסק תחפש בהספק של 30 RMS בערך.

והנה הלינק המפורסם שלי :roll: , שירביץ בך ידע:

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/01-07-2002-Theory-Rear-Fill.html

דיי! אני לא יכול לראות את הלינק הזה יותר!. שישימו את זה בטופיק של הפורום. :puppydog:

פורסם

ידעתי, זאת אשמתי! אני עוד מעט אשכלל את שיטת העברת הלינק שלי :twisted:.

אם להתייחס לרמקולים ששאלת, היו אנשים שחיברו פה רמקולים של 80 וואט RMS לרדיודיסק וטענו ששמעו בצורה מאד טובה. אתה תמיד יכול לחפש רמקולים 6X9" של פיוניר בהספק יותר נמוך. הסדרה שלהם הולכת לפי הסדר של 40, 60 ו-80 וואט RMS.

אם אתה לא מתכוון לשים סאב-וופר, אתה עדיין יכול לחבר 6X9" מאחורה ולקבל "תחושה" של סאב, ע"י חיתוך ה-6X9 ע"י LPF (העברה בעיקר של באס לאחור).

פורסם
אתה עדיין יכול לחבר 6X9" מאחורה ולקבל "תחושה" של סאב, ע"י חיתוך ה-6X9 ע"י LPF(העברה בעיקר של באס לאחור).

האימרה הזאת הייתה סינית בשבילי. אבל לא נראה שאני אקנה סאב.

אני סה"כ רוצה רמקולים שאני אשמע בהם טוב. אני אפילו לא יודע אם אני רוצה לקנות מגבר (כנרא שלא)

פורסם

דרך הרדיודיסק אתה יכול לשלוט על הרמקולים האחוריים והקדמיים. אתה יכול לכוון מהרדיודיסק שהרמקולים האחוריים יקבלו בעיקר באס (לחתוך את המוזיקה מהם), ואז תקבל "תחושה" של כאילו יש לך סאב מאחורה. וזה בלי מגבר ובלי סאב עם חוויה של מערכת קומפלקט.

• תוכן חדש...