Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

GOLF

+1   ריח עדין, ומחזיק המון.

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסיתי פעם מפיץ ריח של סנו (מעין סבון בתוך קופסא קטנה), יש לו ריח עדין. בחורף זה מחזיק יפה (שבועיים-שלוש), אבל בקיץ הסבון התנמס מהר מאוד.

פורסם

תרסיס נוסף שהופך להיות נטראלי לאחר הריסוס הוא מבשם ומנטרל יחות לא נעימים ECOLLAB BLUE DREAMS

מגיע בגודל של 750 מ"ל, אחרי כל שתיפה 2-3 התזות והרכב מריח כמו חדש מומלץ.

ל'

מחזק את דעתה של נהגת שודים. הריח מזכיר כביסה נקיה אבל בכללי נשאר פשוט ריח של "ניקיון"

בנוסף חסכוני מאד בגלל הכמות.

נ.ב. גם בשירותים בבית אני משתמש בכאלה :smile:

אייל, אתה בטוח שזה רעיון טוב שבאוטו ובשירותים שלך יהיה את אותו הריח? ;)

פורסם

לבחור עם האודי ששם את הבקבוקון עם הנוזל על המזגן - פעם נזל לי הנוזל מהדבר הזה על הדש בורד והצבע שלו התקלף - הנוזל הזה ממש לא בריא לפלסטיקים - אז תזהר!

אני הייתי שם בזמנו את הפחית של "עשן נמוג" - וזה עשה ריח ממש נעים. אבל במחיר של 35+ ש"ח לפחית אחת - זה פשוט יקר לי מדי.

אני בד"כ שם פחית שאני מחליף כל כמה חודשים ועץ ריח שמוחלף כל חודש בערך.

אני אנסה את העניין של המרכך - נשמע זול ומעניין.

פורסם
פותח קצת בהתחלה ולאט לאט מרחיב.

לאחר מכן הופך את הקוביות עצמם ומרוויח עוד קצת זמן.

את הפחית הישנה אני שם בתא הכפפות/תא המטען וכו'.

עידן

הכי טוב לפתוח קצת ולשים פשוט מתחת לכסא

ככה זה לא חונק אותך גם

תודה על העיצות.

פורסם

גם אני ניסיתי את האייר וויק והוא פשוט נזל בחום על הפאנל דמוי עץ (המזעזע!!) של המאזדה וקילף אותו.

דווקא אצלי הריח של המרכך דיי נתפס וכבונוס הוא נתפס גם בבגדים.

אני מרסס מתחת לשטיחים ועל השטיחים עצמם וכמובן גם על הכיסאות ועל רצפת תא המטען. משתמש באחד שמצאתי על המכונת כביסה, לא זוכר של איזה מותג אבל הוא ירוק ויש לו ריח מעולה, שפכתי אותו לתוך בקבוק שפריצר לניקוי חלונות שהתרוקן ואני ממש מרוצה מהפתרון הזה.

תודה לד"ר סובארו על ההצעה המקורית.

שבת שלום.

פורסם

כתוצאה מסיפורי הזוועות שפירסמו כאן כמה אנשים, נראה לי שאני אעבור לפחיות הללו גם כן!

למרות שאף פעם לא קרו לי מקרים כאלה, אבל עדיף לא להסתכן.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

תרסיס נוסף שהופך להיות נטראלי לאחר הריסוס הוא מבשם ומנטרל יחות לא נעימים ECOLLAB BLUE DREAMS

מגיע בגודל של 750 מ"ל, אחרי כל שתיפה 2-3 התזות והרכב מריח כמו חדש מומלץ.

ל'

איפה ניתן לרכוש? בסופר לא מצאתי. זה משהו יעודי לרכב?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

חברים לגבי המרכך,

בקבוק של נוזל ניקוי חלונות הוא די גדול - לדלל עם מים? או שפשוט אפשר להשפריץ את המרכך כמו שהוא?

Bimmer

פורסם

בבקבוק הראשון דיללתי, מהשני הפסקתי. אני לא מפזר הרבה אבל אחרי שאני מסיים אני משאיר את הרכב פתוח לשעה בערך כדי שהכל יתייבש וישאר רק הריח.

• תוכן חדש...