Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה כותב מקומם - אין יותר יקר מזמנם של אנשים. לא סתם ישנו ביטוי "time is money".

למשטרה מותר לעכב אותנו ואין לי כל בעיה עם זה אבל 20 דקות?? ועוד ב-03:30 בבוקר?

סלח לי אבל גם למשטרה צריכים להיות גבולות, אני לא רואה סיבה טובה לעכב נהג שלא עשה כלום 20 דקות תמימות, בטח לא בשעה כזאת.

10 רכבים ו-20 דקות = 2 דקות לרכב, כנראה היתה סיבה לכך וסתם לא עיכבו אף נהג.

במצבים של תאונה, לפעמים עומדים שעה שלמה עד שפותחים את התנועה (במקרה הטוב).

פורסם

בבקשה לקרוא את כל השרשור לפני שמגיבים.

זה לא ממוצע של 2 דקות לרכב - זה ממוצע של 30 שניות לרכב כמו במקרה שלי.

פשוט כשהיה צריך לעכב רכב ל-7 דקות אז כל הטור חיכה עד שיסיימו איתו את כל הבדיקות והתשאולים.

Bimmer

פורסם
לסכן את התנועה במהירות גלישה?

אף פעם לא עמדת במחסום משטרתי כשטור הרכבים גולש לעבר השוטרים?

בשעה 03:30 לפנות בוקר גם פכחים לא בדיוק מרוכזים, וקל מאוד לזהות את ההפרעה לתנועה באיחור, גם בכבישים מוארים היטב. אנשים מתקרבים למחסום במהירות שיוט, ואם מישהו מזהה את ההאטה באיחור קל הוא יכנס באחוריו של הגולש האחרון.

נתקלתי בלא מעט מקרים בהם המשטרה לא מסמנת את עצמה מספיק מוקדם. בפעם האחרונה זה היה ברמזור ליד מחסן קוקה-קולה בכניסה לכביש 22, החצובה עם השלט "תאונה" היה מוצב לא יותר מ-20 מ' לפני מקום שבו שכב full-trailer על צידו, בשעת בין ערביים, כאשר הרולרים הצהובים של רכבי החילוץ יצרו ים של גורמי הסחת דעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקשר הוא הסיכון שהמשטרה גורמת לציבור. הצבת מחסום במיקום מפתיע כביש ראשי היא עניין מסוכן, על אחת כמה וכמה בשעות הלילה. מזכרתי את העניין של כביש 22 שהיה לפני שבוע-שבועיים, אבל יש לי עד היום טראומה מלפני יותר מ-20 שנה. נסעתי אחרי חצות לאסוף את ההורים שלי מנתב"ג, ומע"צ הציבה מחסום (עם החץ המהבהב הגדול) בכביש מס' 1, מאחורי עיקול ובמקום של מעבר מאזור מואר לחשוך, בסמוך לגשר, כך שהיתה הרבה תאורה מטעה מסביב. מיקום השלט היה כזה שזיהיתי אותו במרחק קצר מאוד, למזלי הצלחתי להמלט ממנו. התאור שלך הוא של מצב עוד יותר חמור, כיון שהמשטרה גם חסמה את נתיב המילוט של מי שלא קולט את המחסום בזמן.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דווקא החסימה במקרה זה היה מסודרת והדרגתית. אין קשר.

הטענה שלי אחרת - לא ייתכן כי מישהו יעבור בדיקת ינשוף כשכל האחרים מחכים לו שיסיים ולשוטרים שיחליטו מה עושים במקרה הספציפי שלו.

Bimmer

פורסם

על כך אין ויכוח. לכן הזכרתי את הארוע שהיה לי לפני 14 שנה בחיפה - עיכוב ללא צרך של הרבה אנשים.

פורסם

אני דוקא חושב שהמקום והזמן בהחלט ראויים. בטוח ראויים הרבה יותר מהבדיקה האחרונה שאני עברתי - ב 18:30, איזור התעשיה נתניה, לבוש בבגדי עבודה והלפטופ לצידי, וכמובן בלי שום סיבה לחשוד בי ששתיתי. סתם בזבזו את זמני בהמתנה, ואז שוחררתי לדרכי לאחר שנמצאתי באופן מפתיע עם 0 אלכוהול.

:turn-l:
פורסם
הטענה שלי אחרת - לא ייתכן כי מישהו יעבור בדיקת ינשוף כשכל האחרים מחכים לו שיסיים ולשוטרים שיחליטו מה עושים במקרה הספציפי שלו.

ינשוף עובר רק מי שנכשל במבחן של הנשיפה (נשיפון), הבלונים/מכשיר דיגיטלי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

20 דקות זה בהחלט מעצבן!

גם אני חושב שהיו צריכים לעצור בצד את מי שחושדים בו וכמובן לא לעצור את כל התנועה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...