Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ביום שישי האחרון בערך בשעה 03:30 אני נוסע הביתה מבילוי על כביש 1 לכיוון ירושלים.

ביציאה לכביש 443 יש את המנהרה הקצרה ממש לפני העלייה הגדולה. משטרת התנועה החליטה שזה אחלה של מקום לעשות בו מחסום לבדיקת אלכוהול.

עכשיו שימו לב לסצנה באה:

- ספרתי 8 ניידות לפחות

- 10 שוטרים לפחות (אני בטוח שהיו יותר)

- נתיב אחד מתוך ה-2 נסגרו ע"י ניידות מה שהכריח את כולם לעמוד בטור אחד אחרי השני

- כל רכב נעצר, מתושאל ע"י שוטר אחד, מתקדם בדיוק 10 מטרים ומתושאל ע"י שוטר שני

אם אתם שואלים אותי, זה ממש מעצבן! איזה סיבה הייתה לסגור נתיב שלם?

כל מחסום אחר שראיתי, היו עושים זיג-זג ע"י כדי לא לעצור כל רכב כך היו נעצרים החשודים והשאר לא היו מתעכבים, שלא נדבר על העובדה שעם כזאת כמות שלא שוטרים אפשר לעשות עבודה רבה יותר יעילה - מדדתי כמעט 20 דקות כשלפני היו משהו כמו 10 רכבים. עוד שנייה התקשרתי לגלגל"צ והיו אומרים את שמי, עם הזמן ותודה על הדרך.

אני מתעצבן סתם או שיש משהו בדברי?

Bimmer

פורסם

לי היה מקרה דומה לפני הרבה שנים - חזרתי מהקניון עם הילדים, כאשר הצעיר היה כבן שנה (במשוב בטיחות), וכולי מכוסה בקיא של הילד. בדרך אבא חושי בחיפה עצרו אותי לביקורת רישונות- אבל הייתי הששי (!) בתור, וחיכיתי לפחות 15 דקות במצב המאוד לא נעים. המצב הרגיז אותי גם כיון שלא הסתפקו בעצירת רכב אחד כל פעם אלא עיכבו כ-10 רכבים, וגם כיון שבמרחק כ-100 מ' מהמקום יש צומת שבו, באותו יום, חתכו אותי 3 מכוניות שעברו באור אדום. כשהערכתי לשוטר על כך (לזכותו יאמר שהיה אדיב) הוא הסביר שמשימתו היא ביקורת רשיונות ולא טיפול בעברייני אור אדום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואחרי זה אתם בוכים למה שיכורים הורגים נהגים אחרים על הכביש, מה לעשות שהם עושים את זה, איך אתה רוצה שהם יעשו את זה?

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

התשובה לכך בהודעתי הראשונה.

אתה לא חושב שהיה אפשר לעשות מחסום הרבה יותר אפקטיבי במקום אחר עם כזאת כמות של שוטרים?

לדוגמא:

כ-50 מטר מאותו מקום השוליים מתרחבות למשהו כמו 3-4 נתיבים. אי אפשר היה להזיז את המחסום 50 מטר קדימה ולעצור מכוניות בשוליים הכ"כ רחבים הללו?

Bimmer

פורסם

אז התשובה היא לא.

עוצרים את התנועה ובודקים רכב רכב כדי למנוע מנהג שיכור שמגיע במהירות ויסטה עם רכבו לעבר השוטרים והנהגים שעומדים על השול.

זה שהשוטרים לובשים אפודה זוהרת ויש להם ניידת עם גשר תאורה כחול אדום זה עדיין לא ימנע מנהג שיכור לסטות במהירות ולדרוס אותם.

זכור לך המקרה לפני מספר חודשים שנהג שיכור עם משאית דרס למוות את מפקד יחידת הכלבנים שבא לסייע לבנו להחליף צמיג עם פנצ'ר בשולי הדרך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן זכור לי אבל אני לא מקבל את מה שאת אומרת.

למה?

כי אם לעשות מחסום שעוצר את התנועה למהירות גלישה עדין יהיה טור של רכבים לאורך ובמקום לעמוד כולם יסעו במהירות גלישה.

במהירות גלישה אין שום סיכון לשוטרים - אני לא ממציא את הגלגל, אני מעתיק את כל המחסומים האחרים שראיתי ובהם נבדקתי בחיים שלי.

Bimmer

פורסם

אם אתה חושב שיש לך דרך יעילה יותר לעצור רכבים, ולבדוק נהגים תכתוב מכתב ליחידה הנוגעת שהציבה את המחסום, תן להם תיאור מלא והמלצות להקמת מחסום מסוג זה.

(שורות אלו לא נכתבו בהלצה).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
- כל רכב נעצר, מתושאל ע"י שוטר אחד, מתקדם בדיוק 10 מטרים ומתושאל ע"י שוטר שני

?

אולי תפרט מה עומד מאחרי המילה מתושאל אולי נבין יותר טוב את דרך הפעולה וההצבה של שפעת השוטרים והניידות.

ולגבי התאונה עם הנהג השיכור , לא רואה בדיוק את הקשר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לפי התאור של 8 ניידות, היה מבצע "נהגים שיכורים".

ההחלטה לבצע מחסום בתוך המנהרה, כנראה נבעה עקב מזג האוויר שהיה אתמול. עם זה, ליצור הרתעה+הפתעה למיקום עצמו.

אין מה להתרגש או להתעצבן. סה"כ היית שם 20 דקות, כאשר אותם שוטרים/מתנדבים כמה שעות טובות.

פורסם
אם אתה חושב שיש לך דרך יעילה יותר לעצור רכבים, ולבדוק נהגים תכתוב מכתב ליחידה הנוגעת שהציבה את המחסום, תן להם תיאור מלא והמלצות להקמת מחסום מסוג זה.

(שורות אלו לא נכתבו בהלצה).

ל'

ואת באמת חושבת שלא יזרקו את זה לפח במחשבה של:

"עוד אחד שאומר לנו איך לעשות את זה העבודה שלנו..."

?

אולי תפרט מה עומד מאחרי המילה מתושאל אולי נבין יותר טוב את דרך הפעולה וההצבה של שפעת השוטרים והניידות.

ולגבי התאונה עם הנהג השיכור , לא רואה בדיוק את הקשר

השאלות הרגילות - כמה שתית? מוכן לבדיקה? באמת מוכן? מאיפה אתה מגיע?

לפי התאור של 8 ניידות, היה מבצע "נהגים שיכורים".

ההחלטה לבצע מחסום בתוך המנהרה, כנראה נבעה עקב מזג האוויר שהיה אתמול. עם זה, ליצור הרתעה+הפתעה למיקום עצמו.

אין מה להתרגש או להתעצבן. סה"כ היית שם 20 דקות, כאשר אותם שוטרים/מתנדבים כמה שעות טובות.

מה שאתה כותב מקומם - אין יותר יקר מזמנם של אנשים. לא סתם ישנו ביטוי "time is money".

למשטרה מותר לעכב אותנו ואין לי כל בעיה עם זה אבל 20 דקות?? ועוד ב-03:30 בבוקר?

סלח לי אבל גם למשטרה צריכים להיות גבולות, אני לא רואה סיבה טובה לעכב נהג שלא עשה כלום 20 דקות תמימות, בטח לא בשעה כזאת.

Bimmer

פורסם

השאלות הרגילות - כמה שתית? מוכן לבדיקה? באמת מוכן? מאיפה אתה מגיע?

.

מה שאל השוטר הראשון לשם מה היה צריך לעצור אצל השוטר השני. מה שאל השוטר השני , האם נערכה בדיקת נשיפון ?

אם לא , זה צריך לקחת 5 דקות גג.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הראשון אמר ערב טוב ושאל האם הכל בסדר אמרתי כן.

השני שאל מאיפה אני מגיע? כמה שתיתי? האם מוכן לבדיקה?

לשאול אותי את כל זה על חשבון זמנם של הנהגים האחרים זה מובן כי זה לוקח כמה שניות. הבעיה אחרת:

עמדתי כ"כ הרבה זמן כי כשהיו כמה רכבים שהיה צריך לעכב, הם פשוט עצרו אותם על הנתיב - במקום להזיז אותם לשול ולתת לאחרים לעבור.

Bimmer

פורסם

ובכך גם לסכן את התנועה בתאונות חזית-אחור. נשמע חלמאי לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עכשיו תכתוב מכתב

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ובכך גם לסכן את התנועה בתאונות חזית-אחור. נשמע חלמאי לחלוטין.

לסכן את התנועה במהירות גלישה?

אף פעם לא עמדת במחסום משטרתי כשטור הרכבים גולש לעבר השוטרים?

ישה,

מכתב באמת יעשה משהו?

Bimmer

• תוכן חדש...