Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וחוץ מלגלוש באינטרנט בזמן השיעורים אנשים לא ממש מנצלים אותו.

לגלוש באינטרנט בזמן השיעורים בתואר בהנדסת מכונות? :shock:

או שרמת הלימודים התדרדרה פלאים או שהמח האנושי עבר שדרוג משמעותי ב 15 שנים האחרונות.

בזמני מספיק שהיית מגרד בתחת באמצע השיעור ומאבד ריכוז לדקה והופ...היה לך חומר להשלים לכל שבוע הקרוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתפלא אבל יש המון קורסים נורא משעממים וגלישה באינטרנט זה הדבר היחיד ששומר על הערנות .

אמנם אני רכשתי מחשב נייד לקראת תחילת הלימודים ( לפני כ 4 שנים ) אך לדעתי בהחלט ניתן להסתדר בלעדיו .

מחשב נייד שניתן יהיה לעבוד איתו בצורה סבירה ישקול כ 4.5 קילו , לסחוב איתך על הגב כל יום 4.5 קילו לא הדבר הכי נחמד .

פורסם

מה זה לעבוד איתו בצורה סבירה לעזעזל שאתה צריך לפטופ של 4.5 קילו?

מה אתה צריך CORE I7 , כרטיס מסך מפלצתי ומסך 17" בשביל להקליד נוסחאות בשיעורים?

בשביל להריץ SOLIDWORKS עד שאתה מגיע הביתה?

בשביל לחשב כמה דברים בMATLAB?

בדיוק כמו אנשים שקונים מקסימום גודל אוטו לשקל כשהם צריכים להגיע לחנות בתל אביב.

סטודנט צריך מקלדת נוחה , סוללה טובה ומסך טוב , לא לפטופ לגיימינג.

סטודנט לא צריך DESKTOP REPLACEMENT כשהוא בלימודים , וגם ככה שום מחשב לא יהיה טוב כמו עמדת עבודה ביתית טובה בבית.

עדיף לפטופ קטן למחוץ לבית ומחשב רגיל בבית (או לחבר את הלפטופ למסך ומקלדת עכבר) מאשר לנסות להשיג הכל במוצר אחד שלא יהיה נח ולגמרי יפספס את המטרה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם יש בבית מחשב נייח חזק אז אין שום בעיה להסתדר עם מחשב נייד 14" או אפילו 10.1" אך אם הנייד בא במקום מחשב נייח רגיל אז כדי לעבוד בנוחות אולי כדאי לקנות 15.4 חזק .

למשל לי יש לנובו עם מעבד T7250 והוא מתקשה בהרכבות גדולות בסוליד או Pro/E , ויש לא מעט מקרים שחישובים מורכבים במאטלב "תוקעים" אותו .

פורסם

T7250 הוא מעבד שלא היה בטופ כשהוא יצא לפני 3 שנים. מה גם שלפני 3.5 שנים לדוגמא המקבוק שקניתי היה 13" עם T7500 ומשקל 2 קילו. היו קלים וחזקים ממנו.

בנוסף רוב מה שמעט אותך בימינו הוא כרטיס מסך חלש ודיסק קשיח איטי.

אם אתה מחפש DESKTOP REPLACEMENT בתור סטודנט - אתה נובח על העץ הלא נכון , אבל תהנה , אם יצא לך להחזיק מחשב קל וחזק פעם (שמה לעשות - עולה הרבה יותר) תבין את ההבדל ברגע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה הולך לעבוד בשמירה או עבודה שאפשר ללמוד בה אז מחשב נייד זה יתרון.:idea:

אני לא הייתי מצליח להגיע לאן שהגעתי בתואר שלי בלי הנייד ובלי זה שהייתי תקוע באיזה עמדה 8 שעות ורק למדתי.

יוגב

• תוכן חדש...