Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו שנת 2001, בעיה ב- -ABS

dekelm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

חיברתי את הרכב למחשב דיאגנוסטיקה והוא הודיע לי על תקלה במערכת ה- -ABS (לאחר שנדלקה הנורה כמובן).

בכל מקרה הוא רשם: hydraulic pump v64 fail.

1. רציתי לדעת איפה ממוקמת המשאבה/מחשב ה-ABS ומלבד הפיוז שנמצא ליד המצבר האם יש עוד מה לבדוק?

2. מישהו יודע כמה עולה משאבה כזאת ומאיפה אפשר להשיג אותה?

3. רעיונות אחרים?!

המון תודה

דקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תיקנה חדשה תשפץ אני שיפצתי את שלי בכ1600 שח דרך המוסך ,ראתי פרסום אל אייל בפורום הבנתי שהוא טוב אבל קצת יקרן תעשה חיפוש אין לך מה להפסיד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב..

התקלה נובעת בדרך כלל ממנוע המשאבה אך ברוב המקרים בעקבות תקלה זו יש לשפץ אף את מחשב בקרת בלמים-נזק כתוצאה מהמנוע של המודולטור.

מחיר 1600 הוא מחיר סביר ..ונוימן לא יקרן.. כי זה מה ש לוקחים בדרך כלל בין 1500 ל1700 שים לב באחריות לשנה !!!ולא ל3 חודשים ואו חצי שנה כמו שמקובל כיום בשוק.

ההבדלים במחירים נובעים לעיתים המשאבה הפוכה ויש קושי בפרוק ולעיתים הכל הולך בקלות כך ש...

בהצלחה איל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...