Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה מכרישי אי-ביי: איתור סרן אחורי ונאבה לוולקן

סאפיר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אז הלך הסרן האחורי בוולקן שלי (הפתעה גדולה באמת..)

לקחת אחד מפירוק אני לא מעוניין בגלל שאין למצוא אחד במצב טוב, רוב הרכבים עברו את ה150 אלף ק"מ ורוב הסיכויים שהסרנים של כולם, גם אם תקינים, כבר לקראת סוף החיים. חוצמזה שלך עכשיו תסתובב בכל הארץ ותחפש וולקן בפירוקיה :roll:

בדקתי בחנות חלפים שבה אני קונה את כל החלקים לסגאת השיפוץ המאסיבי שלי ולאחר בירור מקיף נמצא קיט שיפוץ, שתי ציריות ושני סטים של מייסבים, אבל רק בחברה ובמחיר מטומטם של 1700 ש"ח.

פה אתם נכנסים לתמונה. בגלל שמעולם לא השתמשתי באיביי, אני מבקש שמישהו בעל ידע יכנס ויחפש את הסט המדובר, מקורי בלבד כמובן, וישלח לי לינק לקנייה.

אם מישהו מרגיש שבא לו לעשות מעשה טוב יוצא מגדר הרגיל, ליצור איתי קשר ולהזמין את החלק עם חשבון הפיי-פאל שלו.

אם במקרה מישהו בכלל נחמד באופן לא נורמלי, אשמח גם לעזרה בשחרור החלק מהמכס, בהדרכה, או תכלס בשטח לעשות את זה.

אם וכאשר מישהו יחליט שהוא רוצה לעזור לי באחד או יותר מהשלבים, אני מוכן לתגמל כספית על הזמנת החלק ו/או שחרורו מהמכס.

לגבי הנאבה (אחורית שמאלית), עדיין לא קיבלתי תשובה סופית לגבי מחיר ואם בכלל קיימת בארץ, אבל אשמח אם תפקחו עיניים ותראו מה המחירים שנדרשים עליה.

תודה מראש!

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבת על סרן של קסרה?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סרן אחורי של קסארה-2 (1.6 16V) יושב מצויין בוולקן 2.0 ל'.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיץ': אין לי את המק"ט של החלק לצערי, זה החלק הבעייתי לצערי.

איציק: אם אני לא טועה, בקסארה 2 (לפחות ה1.6) יש מאחורה בלמי תוף, בוולקן יש דיסקים, וזה מקשה על התאמה ומצמצם משמעותית את הרכבים שמהם אפשר להוריד סרן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בירור באיביי הבריטי מעלה חברה שמחליפה ציר אחורי משופץ קומפלט עם אחריות לשנה בתמורה לציר האחורי הישן שלך לדגמי פיג'ו וסיטרואן.

המחיר 300-350 פאונד, תלוי בדגם. תוסיף לזה עלויות משלוח ויש לי תחושה שייצא לך הרבה יותר יקר ממה שתוכל לעשות בארץ עם קיט שיפוץ.

http://stores.ebay.co.uk/COVENTRY-TRANSMISSIONS

ואם אתה יודע להתעסק בצירים אחוריים של סיטרואן, אין לי ספק שתצליח גם לגלוש ולחפש באיביי, ואפילו לפתוח חשבון פייפאל לבד.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש סרן של וולקן למכירה. דיסק. אחורי. עבר 70 אלף קמ. ב900 שקל קומפלט.

לא רואה סיבה לקנות סט שיפוץ. אגב. לא תמצא באיבאי, וגם אחרי שתקנה יש סיכוי שהפין של הזרוע שלך כבר שחוק והקיט לא יתאים.

בוולקן יש מוטות פיתול, מה שאומר שלסרן יש פין אשר נכנס לציר הסרן. הוא יושב בפנים על מיסב שנשחק בגלל הלחץ ובגלל הסיבוב של הפין בכל נסיעה. השחיקה אחרי שבירת המיסב תהיה גם בפין וגם בסרן. כשהשחיקה תהיה גדולה אפילו בממ אחד, המיסב החדש יהיה חופשי, ויגרמו חריקות עד שבירת הסרן והמיסב החדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פיץ': אין לי את המק"ט של החלק לצערי, זה החלק הבעייתי לצערי.

איציק: אם אני לא טועה, בקסארה 2 (לפחות ה1.6) יש מאחורה בלמי תוף, בוולקן יש דיסקים, וזה מקשה על התאמה ומצמצם משמעותית את הרכבים שמהם אפשר להוריד סרן.

אתה טועה.

בכל קסארה-2 1.6 יש בלמי דיסק מאחור, ואין בעיה להתאימם - זה כבר בוצע בהצלחה עם וולקן שהיתה לאחד ממשתמשי הפורום.

גם אם הקאליפרים שעל הוולקן אינם זהים לאלו של הקסארה-2, אין שום בעיה להעביר אותם למתלה של הקסארה-2.

אני חוזר ומדגיש, העברה כזו בין קסארה-2 1.6 לוולקן 2.0 ל' כבר בוצעה בהצלחה - והיתרון ביחס למתלה זהה של וולקן הוא שקסארה תוכל למצוא עד מודל 2003-2004 לעומת הוולקן (עד 96-97 לכל היותר).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...