Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא בדיוק חנייה, אבל הנהג הבא משתייך לאותה משפחה:

[ATTACH=CONFIG]428742[/ATTACH]

עריכה: משום מה זה יוצא על הצד (למרות שבמחשב זה ישר).

לרגע חשבתי שזה נהיה טרנד..

זה בתחנת דיסקאונט בסגולה נכון? בתחילת השבוע ראיתי אחד בעמדה האחרונה בשורה האמצעית שהחליט ללכת לקנות בחנות אחרי התדלוק ותקע את התור מאחוריו

פורסם

ברבות מהתחנות המחלקות "מתנות"(עיתון, שתיה חמה, רחיצה) הנוהג הנפסד הזה קיים, למורת רוחם של נהגים אחרים(אשר לעתים נוהגים בדיוק כקודמם).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לרגע חשבתי שזה נהיה טרנד..

זה בתחנת דיסקאונט בסגולה נכון? בתחילת השבוע ראיתי אחד בעמדה האחרונה בשורה האמצעית שהחליט ללכת לקנות בחנות אחרי התדלוק ותקע את התור מאחוריו

אכן, דיסקאונט בסגולה.

kompy, אתה לגמרי צודק.

חוץ מהחוצפן במאזדה 6,

מיד אחרי שהתקדמתי לעמוד מאחורי הלאנטיס, הבחור בלאנטיס החליט שהוא חוזר ברוורס לשטיפה

החינמית מבלי להקיף את התחנה. כמובן שזה אילץ אותי לתמרן ברוורס בכדי שהוא יוכל

להגיע לשם, אך זה ממש לא עניין אותו. מזלו שהייתי עם הסוזוקי החדשה (שאינה בבעלותי) ולכן בחרתי שלא לקחת

סיכון ש"המוכשר" הזה יכנס בי (התמזל מזלו שלא הייתי עם הפונטו, הוא היה יכול להפוך את התחנה

פעמיים ולא הייתי זז).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

התגובות שם מגעילות, בעיקר הרבה התלהמות עם שגיאות כתיב רק כי מדובר במרצדס.

לא חסר גם סוזוקי אלטו שחונות כמו הצרות שלי (גם אלה שחונים כפול וגם אלה שנדחפים ברווחים בין שתי חניות מרווחות יחסית) הבעיה מתחילה בבן אדם ולא ברכב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם
התגובות שם מגעילות, בעיקר הרבה התלהמות עם שגיאות כתיב רק כי מדובר במרצדס.

לא חסר גם סוזוקי אלטו שחונות כמו הצרות שלי (גם אלה שחונים כפול וגם אלה שנדחפים ברווחים בין שתי חניות מרווחות יחסית) הבעיה מתחילה בבן אדם ולא ברכב.

מרצדס, ועוד בטוחים שזה של בחורה. אפילו את המקצוע שלה הם יודעים. חכמת ההמונים בהתגלמותה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כבר התחלנו לייבא תמונות מהפייסבוק, אז תפסה לי את העין תמונה אחת, הפעם עם סיפור מצורף:

11163740_1458617501106647_4480206922600531403_n.jpg

התמונה התפרסמה בעמוד "נלחמים בישראלי המכוער"

נשלח ע"י Fanny Esther Schnneider

"אתמול הלכתי לעשות קניות באשקלון, במתחם יש חניה גדולה ומסודרת, אני חניתי את האוטו כמו שצריך בדיוק בין סימוני חניה.

אבל כשחזרתי גיליתי שחנו לידי ולא כמו שצריך, לא רק שלא חנו בין הסימון חניה אלא גם חסמו אותי.

בהתחלה ניסיתי ללא הצלחה להזיז את האוטו שלי, בזמן הזה כל מי שעבר ליד לא יכול היה להתעלם מהמחזה, ולאלה אני קוראת להם הישראלי היפה, היו כאלה שגם ניסו לעזור, היו כאלה שפשוט זרקו מילים כמו "איזה חוצפה" וכאלה שעודדו אותי להתקשר למשטרה.

בתקווה לפתור את זה בלי הרבה דרמות ביקשתי שיכריזו את המספר של הרכב כדי שיבואו להוציא אותו. שוב ללא הצלחה וכבר עברו 15 דקות.

15 דקות שאני עומדת בחום וכל הקניות באוטו מתבשלות, החלטתי שאי אפשר לתת לזה לעבור בשקט, כי התופעה הזאת צריכה להיפסק, התקשרתי למשטרה.

בהתחלה ניסו לאתר את בעלי הרכב, שוב ללא הצלחה כי הרכב שייך לחברה, וכבר עברו עוד 20 דקות.

אחרי כמה דקות הגיעה ניידת, וגם השוטרים ניסו להוציא את הרכב שלי אך ללא הצלחה, אז פשוט חיכינו לבעל האוטו החוסם.

פתאום מגיעה גברת עם שלוש בנותיה ולא מבינה על מה המהומה, כמובן שהיא טוענת שהיא בכלל לא חוסמת, ושהיא ככה בגלל הרכב ליד, ושזה קרה ברגע של חוסר תשומת לב.

"חוסר תשומת לב" - זה משהו שהוא לא מקובל כאשר אנשים נוהגים, גם כאשר חונים.

את הקנס של 250 ש"ח היא קיבלה על הפרעת תנועה, ואני מקווה שלמדה את הלקח.

אני כותבת את זה כדי לעודד אנשים לפעול נגד התופעות האלה שגורמות לעצבים גדולים, כי רק ככה אפשר לצמצם ואף להפסיק את תופעה הזאת לתמיד

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אם כבר התחלנו לייבא תמונות מהפייסבוק, אז תפסה לי את העין תמונה אחת, הפעם עם סיפור מצורף:

[ATTACH=CONFIG]432159[/ATTACH]

התמונה התפרסמה בעמוד "נלחמים בישראלי המכוער"

אם מפרקים לשבי את הגלגלים האחוריים, או את שני הגלגלים השמאליים אפשר היה להזיז אותה קצת הצידה ולצאת?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...