Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מחנה את הרכב ותופס שני חניות אבל בגלל שרוב האנשים פותחים את הדלת עד הבום נראה שלפעמים זה האופציה היחידה.

אני חושש שמישהו זבל ישרוט לי את הרכב ולכן מחפש רק חניות בטוחות .

לגבי תל אביב אין חנייה בטוחה גם אם תחנה בתוך הים מישהו ידאג לשפשף אותך .

לפעמים אני כן מבין את אלו שחונים באלכסון .

תחנה רחוק מכל ההמולה, אל תחנה כמו בהמה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עדכנו אותי אם הדיון הזה מסתיים במסקנה שונה מהשלושים שקדמו לו בשרשור הזה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

זה יותר בין הקווים :roll:

אגב, החניות האלה הכי מסוכנות. הברזלים שנכנסים לתחום החניות.

אצלנו בחניון בעבודה יש כאלה כדי להגן על צינורות ביוב למשל, אבל בקושי רואים אותם.

אחת אצלנו במשרד כבר דפקה את הרכב באחד כזה ולאחר מכן צבעו את החלק העליון שלהם בורוד בולט.

אולי בגלל זה הוא חנה ככה, לא יודע.. אבל לא מצדיק, שיחנה בחניה האמצעית וזהו.

פורסם

מודה שקפצתי על כל הדיון ישר לעמוד האחרון כדי להגיב (בעיקר כי יש המון הודעות ולא בא לי לעבור על כולן) אבל אתרום את שלי בכך שבדיוק לפני שבוע הלכתי לי ברחובות רמת גן דווקא (אני תושב קצרין...) ושמתי לב לשני דברים:

1. אין חנייה. פשוט אין

2. בהליכה של 500 מטרים ראיתי חניות ברמת זוועה כזו שהיה אפשר להכניס שם בכיף עוד 5 מכוניות. ושוב - ב-500 מטר! פשוט מדהים ומכעיס. בואו לגולן. :)

קלאסיות - הקרם דה לה קרם, הדובדבן שבקצפת. ממממ...

פורסם
הברזלים בולטים לחנייה כ 15 עד 20 ס"מ, זה קצת מוגזם.

אם הוא יחנה באמצעית, מישהו שלא אכפת לו ייחנה לצידו דבוק אליו.

אין בעיה להיכנס כמו שהוא נכנס אבל צמוד לברזלים כי זה לא מפריע לאף אחד, אם זה לא היה מפריע לאוטו משמאל, הייתי שוקל ברצינות להיכנס לו על המ"מ

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מודעת הוישר עם הצב - חמודה ומעידה על יוצר עם חוש הומור.

לצערי - לא יעבוד בארץ (אפילו, הייתי אומר, לא בטוח שהנהג יבין או יחשוב שזה קשור לצורה בה חנה).

פורסם

לא יעבוד באף מקום, נקודת ההנחה שהנהג שהחנה עשה זאת בגלל שאין לו את היכולת להחנות כהלכה, שגויה מיסודה.

לרוב הנהגים יש את היכולת, אך פשוט לא בז*ן שלהם.

יותר קל להגיע ולהחנות בזווית בגלל שכך יותר מהיר להחנות והשלושים שניות שלו יותר חשובות מהשלושים דקות של הנהג שרצה להחנות ליד ועכשיו מסתובב במגרש בשביל לחפש מקום חנייה אחר.

או שהחשש שלהם שמא יפגעו בחמדת נפשם עם דלת נפתחת, יותר חשוב מכל דבר אחר שבעולם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ניידת חוסמת נתיב ועומת באדום לבן בחניון בקריית הממשלה בבאר שבע מספר שעות ללא תזוזה, מיותר לציין ששאר הרכבים שעמדו ככה היו עם קנס על השמשה

DSC_0220.JPG

DSC_0221.JPG

DSC_0222.JPG

פורסם

ליאור בבאר שבע הכול חוקי. כבר התייאשתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...