Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מפספס לגמרי את הנקודה:

תבין, בכל חברה בסדר גודל של צ'מפיון לא מתעסקים בדברים האלה (האשמות הלקוח). פותח השרושר כתב שחור על גבי לבן כי הגומי התפרק תוך כדי פעולת המגב.

אוקיי,

אך איך אתה הגעת למסקנה כי ככה "מתעסקים" בצ'מפיון?,

האם הייתה תגובה מצ'מפיון?,

שירות הלקוחות???

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ז ה ש א נ י עובד בחברה שישנם אנשים שלא אוהבים או כן אוהבים (:roll:) אז זו לא בעיה שלי וכמו כן מותר לי לכתוב כל דעה שלי אשר הינה פוגעת וכד' .

לידיעה אז אילו הייתי מגיב כנציג (כמו שנעשה בתקופה שלי בסיאט) אז תהיה בטוח שמנהלים באתר היו "נכנסים" בי או אפילו משהים אותי וזאת כי זה מנוגד את חוקי האתר (ואנא בדוק מול המנהלים).

דדי,

פורסם

תאמין לי שאין לי מושג וזאת כי אין לי נגיעה למצבים כאלה .לצ'מפיון יש מחלקה שעובדת בנושא אחריות וכד' והם יודעים מה לעשות ואיך לעשות.

נ.ב

ישנם אנשים כאן שאתה מוזמן לבדוק (באם הם יגיבו) שעזרתי להם כמה וכמה פעמים במה שיכולתי .

דדי,

פורסם
מדוע בשירשור הזה יש רק השמצות ואין אף דוגמא ואף פירוט של מקרה, בו פנה לקוח עם בעיה דומה ליבואן המדובר וקיבל סירוב ?

ההודעה שלך לא ברורה לי.

במקרה שלי הייבואן החליף את מערכת השמע ללא שום עלות מכיוון שלא ניתן היה לנפנף או להפיל עלי את האחריות בתקלה של מערכת השמע.

באותו יום היו במרכז השירות עוד מספר לקוחות עם בעיה כמו שלי (כונן ה-CD לא נפתח) והם חויבו במלוא עלות החלפת כונן התקליטורים מכיוון שהוכח מעל כול ספק שהתקלה נגרמה עקב רשלנות של בעל הרכב קרי, בעל הרכב או הילדים ניסו לדחוף בכוח תקליטור לתוך הכונן כאשר כבר היה בו תקליטור (אני ראיתי זאת במו עיניי כיצד שולפים תקליטור נוסף מהכונן).

איזה כייף לי :)

פורסם

אולי אני לא הבנתי משהוא - אתה כתבת שהרדיו הוחלף בשנה השלישית של הרכב, כלומר הרכב כבר היה מחוץ לאחריות וזה במסגרת "רצון טוב" שה היבואן.

הכוונה שלי בהודעה הייתה לכך שכל אחד כותב שהיבואן הוא ככה וככה, לא הולך לקראת הלקוח במקרים של ספק וכו'.

ואף אחד לא הביא דוגמה בסגנון "אני ניגשתי ליבואן עם חלק XYZ שהתפרק, היבואן שלך אותי הביתה ולא החליף לי כלום".

את הדוגמה שלך הבאתי בשביל להראות שיש גם מקרים הפוכים.

פורסם

גם למגב יכול להיות פגם יצור בטח אם מדובר בכשל בשלב מוקדם של חייו של הרכב...מה בדיוק קרה למגב זה האישיו פה.

פורסם

בקשת התיקון / החלפה צריכה להתבצע בכתב, באופן מנומס, למחלקת השרות, ולא בפניה ישירה לאדם כלשהו במוסך כלשהו.

זה נראה פחות אינטואיטיבי, אבל למכתב מנומס עם בקשת פעולה (תיקון / החלפה / תשלום / פיצוי) יש משקל גדול מאשר מילים. מכתב גם מבטיח שלא תהיה התלהמות הדדית וטונים צורמים ללא תיעוד.

במידה והתשובה שלילית, יש אפשרויות נוספות, כמו פניה ליצרן או טיפול משפטי.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם

שום מכתבים ושום פקסים....קודם נכנסים למוסך מורשה ומראים להם את הבעיה...חשוב שהמוסך יפתח כרטיס תיקון ובו תהיה מפורטת הבעיה והבקשה של הלקוח במדוייק.... זה שווה אלף מכתבים.

פורסם
שום מכתבים ושום פקסים....קודם נכנסים למוסך מורשה ומראים להם את הבעיה...חשוב שהמוסך יפתח כרטיס תיקון ובו תהיה מפורטת הבעיה והבקשה של הלקוח במדוייק.... זה שווה אלף מכתבים.

אוקיי...וכאשר נפתח הכרטיס עבודה מתחילות הצעקות עם מנהל העבודה?

אם זה נראה לך הגיוני, מעולה.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם

למה אתה ישר חושב שלילי? מאין לך שיהיו צעקות? מקסימום יסרבו ואז צריך לבקש את התשובה בכתב ואז להתחיל לטפל במכתבים וכו' מול צ'מפיון.

פורסם

פתחתם 4 עמודים של ויכוחים, ספוקלציות, האשמות והשערות בלי שהבחור בכלל עדכן מה קרה.

אני מקווה שהוא ייתן לנו תשובה ואז נוכל להתחיל לזרוק רפש.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...