Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

השנה החדשה בפתח והיא לא מראה סימנים טובים :)

ביום שני החליפו לי (חבר מכונאי של אבא שלי) משאבת מים ורצועת טיימינג , ונסעתי חצי שעה עשיתי סיבוב והכל היה טוב ויפה.

ביום שלישי באמצע נסיעה הרגשתי שהאוטו לא סוחב כמו שצריך, בהתחלה חשבתי שזה בגלל הרוחות החזקים מסביב (כל העצים רקדו להם), אבל אחרי כמה דקות של נסיעה זה נעשה יותר חזק, אחרי שעצרתי יצא הרבה אדים מתא המנוע וראיתי שאחד מהצינורות קרועים !!!

גררתי אותו הביתה והיום הגיע אותו מכונאי והסתכל על זה, הוא אמר שהראש מנוע הלך ואי אפשר לשפץ אותו או להחליף אותו לחדש כי עכשיו יש "חופש" בבוכנות במנוע והלחץ שהראש החדש יצור יכול להרוס את המנוע תוך תקופה קצרה מאוד, הוא הציע למצוא ראש מנוע או מנוע שלם במצב טוב.

הנה השאלות שלי:

1-מה שהוא אומר לגבי לחץ זה נכון? אגב, כבר החלפתי את הראש מנוע לפני 7 חודשים.

2-מישהו יודע איפה אפשר למצוא (עדיף באיזור חיפה והקריות) ראש מנוע או מנוע לדגם הזה? שנת 92 נפח 1.3L וזה קרבורטור! דגם מנוע 2G

3-האם אפשר להרכיב מנוע שלם עם נפח שונה? למשל 1.8L? מה צריך להחליף בשביל ההתאמה? צריך אישורים מיוחדים?

4-כמה אמור לעלות מנוע משומש/מיבוא ?

5-יבוא זה אומר חדש מהמפעל ? או שזה גם משומש אבל מחו"ל?

תודה רבה ושנה טובה :)

• תוכן חדש...