Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה ניתן להשיג ממיר RCA ל-VGA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שאף אחד לא רוצה את מסך פיליפס 17" שאני מנסה למסור, מצאתי לו שימוש. אני צריך מתאם בין RCA ל-VGA.

כלומר, מסך יודע לקבל אות VGA ואני רוצה לחבר אליו מקור וידיאו שהוא RCA ולהשתמש במסך מחשב כמוניטור.

האם זה אפשרי? היכן להשיג את המתאם?

עריכה, מצורפת תמונה. למעשה אני רוצה לחבר את שני הכבלים האלו.

RCAVGA.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא משנה לי אם זה כבל או מכשיר כלשהו. אני שואל אם אפשר להשיג דבר כזה במחיר סביר בארץ ואיפה. יש לי מסך מצויין שאני יכול להשתמש בו כמוניטור למערכת מעגל סגור שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה!

זה הפתרון בשבילי.

• תוכן חדש...