Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עקב צרכים רפואים ההורים שלי רוצים לרכוש רכב חדש שיהיה גבוה ומרווח אני מדבר על רכבים בסגנון הקרוסאובר. התקציב הוא עד 160 אלף. מבדיקות שעשיתי עד עכשיו מצאתי את היונדאי IX35 וניסאן קשקאי.

ישנם עוד רכבים מומלצים ומה אתם אומרים על שני הדגמים האלו?

יש גם אפשרות למיצובישי אאוטלנדר 2.0 invite שיש לנו הנחה עליו והוא נמצא בתקציב

פורסם
תבדוק את הפיגו 3008 והניסאן קשקאי.

יונדאי IX 35 באמת גבוהה ומקסים עבר את כל מבחני ריסוק בהצלחה, קריות אויר לעבר כל הצד של נוסע ,מותאם לאנשים בגיל מבוגר ,הכסעות זזות באופן חשמלי לכל הכיוונים וההגה טלסקופי. אני מת על IX35 בצבע פנינה לבנה.

כותב רק מה שניסיתי וחוויתי.

פורסם

יש רשימת המתנה מאוד ארוכה לדגמי הבסיס של ה-IX35.

אני ממליץ לבדוק את אחיו התאום קיה ספורטאז'.

בנוסף תוכלו לבדוק את סקודה יטי והגולף פלוס ואולי גם סיאט אלטאה שהם רכבים משפחתיים גבוהים ומצויידים גם בכיסאות גבוהים.

אופציה נוספת, משפחתית יותר וגם זולה יותר היא טויוטה אוריס שאני אישית בחנתי השבוע, היא מציעה כיסאות גבוהים והכניסה אליה מאוד נוחה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

שני רכבים נוספים , הפעם מבית רנו-ניסן - סניק וקולאוס.

סניק - מיניוואן נח ומפנק.

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1721933

קולאוס - קרוסאבר (ללא הנעה כפולה בתקציב שלכם), נח ומפנק, מכלולים יפנים:

http://www.otoli.co.il/news.asp?cat=articles&scat=ar&ai=1123

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ברור לי לגרמי למה הכוונה "רכב גבוה". אם רוצים רכב זול שיהיה יחסית נוח לכניסה ויציאה, עם תנוחת ישיבה גבוהה, הסוזוקי SX4 יעשה זאת ב-2/3 המחיר של הקרוסאוברים הגדולים.

אם יש צורך ברכב באמת מרווח אני יכול להציע את הפיג'ו 5008 שעליו נהגתי השנה באירופה, והיה נוח במידה בלתי רגילה - הכיל 5 אנשים ברווחה ונהיגה של 500 ק"מ ביום לא שברה את הגב, ובכלל - הרכב נראה די מפנק למרות שלא טרחתי לבחון את כל האופציות שהיו בו, וכמובן, כרכב שכור, כל נושא האמינות ועלויות האחזקה שמעבר לדלק לא עניינו אותי ואיני יכול להעיד עליהם. אני חייב לציין כי נהגתי על גרסת הדיזל ולא על גרסת הבנזין שמיובאת ארצה. נקודה חשובה לזכות ה-5008 הוא ממדיו - הרכב קצר מהמאזדה 3 ב-5 ס"מ, אם כי יותר רחב, והרושם הוא שהמעצבים של פיג'ו עשו עבודה מדהימה ביצירת רכב כה מרווח עם טביעת רגל כה קטנה על הכביש. ממבט חיצוני בלבד נראה כי גם ה-3008 שהוזכר קודם שווה בדיקה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...