Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני הולך להזמין sx4

בסוכנות סוזוקי נאמר לי בטלפון שהדגם במבצע ויכלול הרבה מתנות כגון: מרימי שמשות ו מערכת "צרצר" שמתריע כאשר שוכחים לכבות אורות

חשמלאי אחד פעם אמר לי שכדאי לוותר על דברים כאלה מכיוון שהתקנות מקומיות כאלה הרבה פעמים גורמות לבעיות חשמל ברכב

שנגרמות מעליות מתח שמערערות את המחשב

אשמח לשמוע את דעתכם

האם עלי לוותר על המתנות האלו

תודה מראש

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שטויות, מרימי שמשות דווקא דבר שימושי, בכל רכב שקנינו עד היום במשפחה מותקנים מרימי שמשות ולא נגרמו כלל בעיות עד עכשיו ברוך ה'.

יש לי בסיוויק שלי מרימי שמשות וקורים מצבים שמישהו מאחורה שוכח להרים חלון או אני שוכח את הסאנרוף פתוח וסוגר רק את הוילון שלו, עדיף ראש שקט לדעת שהכל נגמר בלחיצה אחת על כפתור השלט וכל החלונות נסגרים לבד יחד עם כל האוטו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני לא יודע מה לגבי מרימי שמשות, אבל לגבי הצרצר אם לא יהיה לך אותו תמצא את עצמך לא פעם עם מצבר גמור.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

המתנות דווקא שימושיות מאוד.

ה"צרצר" ימנע את ריקון המצבר ומרים השמשות ימנע מקרים בהם החלון נשאר פתוח בשוגג.

אני הייתי לוקח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המערכת שאתה קורא לה צרצר,תקנו אותי אם אני טועה אבל היא קיימת המון שנים אני לא חושב שמדובר במתנה אלא כסטנטרד ברכב (תבדוק את זה),כיוון שגם ברכב במשפחתי שלנו (פיג'ו מודל 2001) המערכת קיימת,כך שניראה לי שהנציג מנסה לתת לך מתנה שהיא לא באמת מתנה.

פורסם

עדיף לוותר על כל התקנה מקומית .

ברוב המקרים הן מהוות פתח לבעיות עתידיות .

שים לב - יכול להיות שהאוטו שאתה מקבל הוא שנתון 2010 .

אם כך הוא המצב עדיף שתחכה עוד שבוע ותקנה 2011 .

היבואן מנסה להיפטר מהמלאי בכל מחיר , לכן הוא גם נותן מתנות .

פורסם

שאלתי אותם והם הבטיחו שהאוטו יגיע בתחילת ינואר ויהיה רשום 2011

והצרצר מרימי שמשות וחיישני רוורס הם כן התקנה מקומית

אז מה הרוב אומר לוותר?

ואין אפשרות להמיר בגגון או הנחה!

פורסם

קשה לי מאו להאמין שהאוטו מגיע ללא זמזם אורות מקורי מהמפעל.

היה את זה בדגמי סוזוקי כבר לפני 20 שנה.

בכל מקרה מחיר הזמזם הזה הוא 10 שקלים בכל חנות אלקטרוניקה, וכל מי שיש לו טיפה ידע בחשמל יכול להתקין אותו לבד תוך כמה דקות.

לגבי השאר - החלטה שלך.

לרוב, אביזרים כאלו שהותקנו במקצועיות אצל היבואן לא גורמים לבעיות.

אני חושב שלא ניתן להמיר אותם בהנחה כספית והאופציות שלך הן או לוותר עליהם ללא תמורה או לקחת אותם.

אם אתה חושב שהדברים האלו יהיו שימושיים עבורך-תקח.

אם תוכל לברר קצת פרטים על ה"צרצר" ולרשום כאן -אודה לך מאוד.

פשוט מעניין למה הכוונה והאם באמת האוטו מגיע מהמפעל בלעדיו.

פורסם

אני גם לא מבין איך המנוע שודרג ל 120 כ"ס אין התייחסות באף אתר בעולם

האם יש סיכוי שזה בלוף והמנוע מייצר את זה עלידי משחק של הגדרת מחשב? וזה אותו מנוע מיושן וחלש של ליאנה

פורסם

באיביזה שלי יש את זה והיא שנת 2002 (ישנה ) זה באמת דבר כל כך חשוב , לא פעם באתי לצאת מהרכב עם אורות דלוקים וברגע שפותחים את הדלת זה מפעיל ציפצופים כאלה וישר אתה מכבה את האורות , לגבי החלונות שעולים לבד מתי שסוגרים את הרכב עם השלט , זה הכי פינוק שיש , וגם בטיחותי למשל שאתה יוצא עם חברים והם משאירים את החלון פתוח אין לך מה לפחד שאולי שכחתה לסגור את החלון של החבר או משהו כזה , אוטומטי הכל נסגר לך

הכי כיף שיש ... אל תוותר על המתנות האלה ! ולא "מתנות"

פורסם

רכשתי את הרכב SX4 הצ'בק ביוני וגם הוספתי את התוספות שציינתה + חיישני רוורס

לדעתי מוסיף הרבה

• תוכן חדש...