Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני שוקל אפשרות של התקנת חיישני רוורס באוטו שלי - איביזה 2010.

אני מעוניין לבצע את ההתקנה באופן עצמאי, בבית.

האם מדובר בנושא מסובך? בכלליות- הבנתי שצריך רק לדאוג לתת חשמל מאחד הפנסים האחוריים וזה מספיק. היכן אפשר לקבל הכוונה באופן פרטני יותר בהתאם לסוג הרכב כיצד לדאוג לחיווט?

אילו חיישנים מומלץ לרכוש? כמובן שאינני מעוניין לשפוך הון עתק (אחת הסיבות שאני מעוניין לבצע זאת באופן עצמאי) אך אני מעוניין במוצר שיספק את הסחורה.

מתוך מחשבה של חסכון, חשבתי לרכוש חיישנים שחורים (זול יותר?) ולהתקין אותם על הפלסטיק השחור שמתחת לפגוש האחורי, היכן שהם גם פחות בולטים. הדאגה היחידה שלי היא שאולי בגלל שהפלסטיק הזה קצת בשיפוע, החיישנים יהיו בזווית מעט כלפי מעלה - האם זה יכול ליצור בעיה?

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא,

תודה

פורסם

היי ערן, אני גם בעלים של האיביזה החדשה, התקנתי חיישנים של קוברה בצבע לבן ב 600 שקל ללא צג.

קוברה נחשבים לטובים מאוד, אני התקנתי על הטמבון ולא על הפלסטיק השחור למרות שראיתי איביזה שמותקן לה על הפלסטיק השחור.

עצה שלי זה לקפוץ למתקין טוב שיעשה את העבודה, זה נע בין 350 לחיישנים סיניים זולים ועד ל1000 שקל לחישניים איכותים כמו קוברה כולל התקנה.

בהצלחה :arrow:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...