Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

שלום כולם,

קודם כל תמונות, אח"כ חפירות:

מטונפת AS IS :-P

alfa006.jpg

alfa008.jpg

alfa009a.jpg

כבר כמה חודשים שאני חורש את הלוחות עם נטייה כמובן למודעות של אלפות,

אבל גם מועמדות אחרות באו בחשבון (156, קליאו ספורט, לאון טורבו ואפילו גולף קבריולט MK1 [כן, פנטזיה עתיקת יומין]).

ה-147 תמיד היתה גבוה בדירוג שלי. אהבתי את העיצוב המוצלח (גם היום) ורושם חזק נוצר אחרי נהיגה עליה.

בעיקר אהבתי את השילוב, את החבילה הכוללת: גם יפהפייה, גם בעלת יכולות וגם נוחה והגיונית ליומיום.

ניסיתי את שיטת הצימצום שלא צלחה, פשוט כי גם המתחרות מאוד מוצאות חן בעיניי, למעט הגולף שירדה

בשלב מוקדם: זה לא הזמן בשבילה, גם ככה יש זקנה אחרת לסעוד בבית ואני צריך רכב יומיומי אמיתי.

זנחתי לתקופה קצרה את החיפוש וכשחזרתי לנבור גיליתי שתי 147 2L ידניות למכירה, עניין נדיר לכל הדעות.

על אחת נדרש (ועדיין) מחיר מופרז לדעתי, על השנייה מחיר הגיוני עם נתונים לא הגיוניים. יד ראשונה, 127K ק"מ.

התקשרתי, סקפטי כהרגלי למראה הודעות כאלה. הבחור נשמע אמין, קבענו למחרת במוסך/מוסד ותיק של אלפות

שמוכר היטב לשנינו. הבדיקה יצאה נקייה ותואמת לחלוטין את גרסת המוכר (כנ"ל לגבי הריג'קטים),

מגובה בניירת 8 שנים אחורה. לא היה מקום לספקות ואחרי כמה דקות נסגרה העסקה :-)

האוטו פשוט תענוג. המנוע פנינה, סוחב היטב בכל סל"ד, ההיגוי (שהיה יכול להיות כבד יותר, אבל מי אני שאתלונן

במציאות ההגאים העגומה שלנו) חד ומהיר והאלפא מרגישה מאוד מוצקה (ארבעה אייבכים בטח לא מזיקים) ובעלת אחיזה גבוהה.

זה הכל. אני מאוד מרוצה ועדיין קצת מופתע להבין שאשכרה עשיתי את זה :-P

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תתחדש :)

ולא מפריע לך שאין דלתות אחוריות לצרכי אפסון הצאצאים ?

אחי משנע את שלושת ילדיו ב CL500 עם 3ד',:wink: אז אני בספק שפותח השרשור יתקשה :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• אחראי פורום
פורסם

תודה :-)

קוסמטיקאות (כולל העפת ידית ההילוכים המגושמת והבוהקת מדי) תעשה בעתיד הקרוב.

וואו! תתחדש, איזה בונבון!

ולא מפריע לך שאין דלתות אחוריות לצרכי אפסון הצאצאים ?

חשבתי על זה ברגע שראיתי את המודעה (ככה זה כשהופכים ל- +1). לאשתי יש לאנטיס והיא תשמש כרכב העמסה :wink:

מה גם שבעוד כשלושה חודשים, החבלן כבר יוכל לשבת עם פניו לכיוון הנסיעה וזה כבר פחות בעייתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נראה ונשמע שיגעון.

עד עכשיו הייתה לך אלפא. עכשיו אתה מתחיל לבנות צי... :-D

תתחדש ותנה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תתחדש, ידידי! נראית נהדר. מנוע 2000ts זה הדבר, עם גיר ידני בכלל מושלם. וואוו, היא פשוט מהממת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...