Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא שלי מעונין להזמין סופרב חדשה ברמת גימור אלגנס.

ניסיתי למצוא בשבילו מידע ונתקלתי בשרשור בו כתבתם שמומלץ לבקש בנוסף ללא תוספת תשלום שדרוג של הרדיו לבולרו עם מסך מגע.

לאבא שלי הסבירו שהוא יכול לקבל אותו, אך אין בו מערכת ניווט ואין בו דיבורית בלוטות'.

אני חשבתי שברכבים מהסוג הזה אלו אלמנטים מובנים מאליהם אבל כנראה שטעיתי.

האם אין סופרב המגיעה עם מע' ניווט? יש לאבא שלי על מה להתמקח?

במידה ואכן אין, תוכלו לתת לי מידע לגבי מע' צד שלישי? האם כדאי?

האם יש דברים נוספים שכדאי אולי להתמקח לגביהם ברכישת סופרב?

פורסם

בעיקרון אפשר להוסיף את המערכת ניווט והדיבורית אל המסך המקורי בהתקנה מקומית, רצוי בחברת קלאס A שהיא חברת התקנות שעובדת עם צ'מפיון מוטורס. שווה לברר אם מערכת חיישני רוורס גרפיים מגיעה עם המערכת הזאת ואולי להוסיף עם הניווט והדיבורית מצלמת רוורס.

הרכב ברמת גימור אלגנס ולמעשה מלבד ההשלמות האלה למערכת לא נראה לי שיש כל כך מה להוסיף, מדובר באחת החבילות הכי משתלמות ומאובזרות שניתן לרכוש כיום ולדעתי מדובר במכונית מעולה.

בהצלחה ותתחדשו.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...