Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה מקורי, תתחדש.. הייתי בטוח שבקרת שיוט קיימת רק בVAG משנתונים יותר מתקדמים.

קנית את זה בארץ?

ודרך אגב, הייתי ממליץ לך להיעלם מהשעונים בקורה..

פורסם

לא רק בגלל הידית, יש גם חיווט שעובר למחשב הרכב.

ללא החיווט בקרת השיוט לא מתפקדת.

דניאל זה מקורי של VAG נקנה בEBAY זה מגיע קקיט שכולל את הידית +2 צמות של חיווט וחוברת התקנה.

ובקשר לשעון, מה הבעיה איתו? לא מפריע לאף אחד והוא לא על הקורה הוא מודבק עם תושבת לשמשה הקדמית.

פורסם

לי אין בעיה איתו ובטח שהוא לא מפריע לי:-P

משום מה היה נראה לי שהוא על הקורה, אבל לא משנה, לדעתי המיקום שלו עדיין בעייתי כי שוטרים בקלות יכולים להבחין בו ואני חושב שלא חוקי להתקין שעונים על השמשה (על הקורה אני בטוח), אם אני טועה שחבריי הפורום יתקנו אותי:-)

אם לא מסובך להוציא אותו משם, הייתי ממליץ לך למקם אותו במקום אחר שפחות בולט, גם בשביל השקט הנפשי שלך.

פורסם

אני לא מתכוון להזיז אותו מהקורה (קצה של החלון יותר נכון), זה המקום האידיאלי בשבילו ולא מפריע לאף אחד

ובטח שאם שוטר מסתכל הוא לא יבחין בו ישר למרות שאני לא מבין מה הבעיה איתו.

מקסימום אם תהיה בעיה נוציא אותו משם.

פורסם

תם לו שלב החיווט בשעה טובה, מ11 אני על הרכב עד 2 בצהריים.

חתיכת סיוט החיווט למחשב הרכב, צריך לפרק את החיפוי של ההגה בתוך הרכב ומחוץ לרכב צריך לפרק את המגבים, מגן מים מנוע וישרים, ולהגיע לקופסה שיושבת למתחת המנוע בשביל לחווט מאחת הצמות למחשב הרכב

קיצר הכל מפורט במדריך שצירפתי למי שמעוניין.

יותר מאוחר נסיעת מבחן ורשמים אם זה עובד, כרגע צריך לצאת לעבודה

עד הפעם הבאה שזה החלפת תותבים במשולשים :)

פורסם

למי שהתעניין לגבי בקרת השיוט עדכון מהיום.

עובד כמו גדול!

אהבתי שאפשר לקבוע את המהירות דרך הידית גם להאט וגם להאיץ.

מה שלא אהבתי זה שאין נורה שמודיעה שאני על מצב שיוט, רק בידית יש את המתג און אוף.

עדיין זה שווה.

מישהו צריך עובד למוסך, אם כן אני מעוניין להציע מועמדות :)

• תוכן חדש...