Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SAAB 9000 TURBO 2L.

Guest R.R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדבר היחיד שאני יכול להמליץ לך בשרשור הזה הוא- שהבחור פליקס ממעלות הוא אשף לרכבים האלה!

בן אדם ישר ולא רמאי (הוא אבא של חברה של חברה שלי) אני גם שונא כאלה שמשחקים אותה מומחים ומשחילים חלקים ודופקים מחירים אבל מהכרות של 3 וחצי שנים עם הבנאדם הוא פשוט תותח אנשים מגיעים אליו מכל חלקי הארץ ושווה!

ממליץ לך להרחיק עד אליו בשביל לטפל בכל בעיה הוא גם עובד בימי שבת וככה לא צריך לוותר על יום עבודה (למרות שאני מעדיף לא להתעסק ברכב בשבת) ממליץ בחום!

מה הוא? מכונאי חובב או שיש לו מוסך? יש לו מיכשור(סקנר) לאוטו הזה?

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה הוא? מכונאי חובב או שיש לו מוסך? יש לו מיכשור(סקנר) לאוטו הזה?

לגבי היסטוריה של לימודים מקצועיים אין לי מושג, סקנר יש לו, ואני לא יודע בדיוק איך להגדיר אותו בחור מאוד נחמד ממוצא רוסי אוהב להקשיב ואוהב לעזור הוא משלם למוסך במעלות בשביל כמה שעות ליפט וכלים ושם הוא עובד על רכבים של כאלה שמגיעים אליו(ומגיעים המון , הוא מפגין ידע וחוש טכני מאוד גבוהה ברכב והוא בהחלט בעל ידי זהב הוא עושה את כל עבודות המכונאות מפירוק מנוע וגיר ועד לבעיות החשמל ברכב הזה...אתם צריכים לראות את הסאאב שלו .

פורסם
אז אני יכול לחדש לך,יש טיונרים שיכולים לעשות בית ספר ליצרן!

התנסתי עם זה אצלי באוטו.

אף פעם לא הבנתי למה אנשים בפורום הזה כול כך מפחדים מציפים?:?

כי יש לאנשים נטייה לפחד ולזלזל במשהו שהם לא מכירים ומודעים אליו, ככה זאת דרכו של עולם.

פותח השרשור, תן לי לתת לך עצה שונה, אם רק קנית את הרכב אז תנסה להכיר אותו טיפה ולראות מה המגבלות ואיפה צריך להוסיף או לשדרג.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

התנסתי עם זה אצלי באוטו.

אף פעם לא הבנתי למה אנשים בפורום הזה כול כך מפחדים מציפים?:?

אף אחד לא מפחד מצ'יפים, ואין טיונרים שיכולים לעשות בית ספר ליצרן.

היצרן מפתח משהו ממחשבה על אמינות ועל שיוק לשוק רחב ולא איזה רכב אקסטרים כמו שרשמתי.

זה לא חוכמה לקחת רכב ולעשות אותו מפלצת על חשבון אמינות, צריכת דלק לא הגיונית, חוסר נוחות ופרקטיות ועוד ועוד.

וסאאב זה לא סיאט. היצרן הוא יצרן מתקדם ומפותח שמציע מגוון אפשרויות לרכבים שלו והמקום הנכון להתחיל זה מהארסנל של סאאב.

פורסם

הלכת רחוק מידי,אני מדבר על משהו פשוט כמו כיוון סרק,שיצא לי לראות כיוון של יצרן מול כיוון של טיונר.

הבדל עצום היה לטובת הטיונר,וזה רק סרק שתבין.

אבל בוא לא נחרוג מהת'רד.

פורסם

חברה! יש עודקונים, והם: היום קיבלתי ביקור מהגורו(פליקס) של סאאבים(לפי מה שהסבירו לי זה האיש).

הבחור התייצב אצלי מהצפון הרחוק בליווי הסורק שלו(מקורי של UMI).

לאחר סריקה מלאה של הרכב(מרכב והמנוע)הובחנו מס' תקלות.

1. הכוהלים(ה**א הזה יחידה אחת שלמה). שמסתבר שהשוודי "הפסיכי" דחף לתוכו את החיישן נקישות, וזה מה שלא תקין.

מה שאומר שאין לי קידום איחור ההצתה.

2. מערכת ABS לא בתקינות(אלוהים יודע למה ומה) אבל הבלמים במצב מצויין.

את ה"1" חייבים לסדר, זה רק יעזור לי בסחיבה ועבודה תקינה של המנוע.

עידקונים נוספים לאחר ההחלפה של הכוהל.

שבוע טוב ומלא בגדישות לכולנו!

פורסם
מאיפה אתה?

אני אשמח אם תספר לנו איך הטיפול שלו (פליקס) .

שלום ליאור17(לאוניד/ליוניה).

מקום המגורים שלי מופיע בכרטיס שלי(מעט פתיחת עיניים לא היה מזיק).

היתי שמח מאוד לספר איזה בחור נחמד הוא ובאיזה רמה ה"טיפול" שלו......

אבל עם כל הכבוד אני לא חושב שזה השרשור לשבח/לייחצן אנשים/בעלי מקצוע.

בטח "מסתובב" לו פה איזה שרשור "בעלי מקצוע מומלצים", ומקום הפירגונים הוא שם.

אתה מסכים איתי?

וזה כמובן בלי לפגוע באיש. ואני רואה שיש פה אנשים שבאמת עוזרים אחד לשני.

ואני בהחלט מודה לאחד ואחד מכם.

פורסם

עצוב לי לראות שרכב מיוחד כזה מצא את דרכו לבעלים הלא נכונים.

אם אתה רץ ישר לתהקין ברז גדישה מכני ותיקון ABS הוא לא "חובה" מבחינתך - אבוי לאוטו הזה..........

בטון יותר קונסטרוקטיבי אני יכול להציע מעבר ליישור קו שכבר הציעו זה לא להתקמצן על 2000 ש"ח ולשים צמיגים איכותיים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ברגע שהרכב הגיע לפליקס - הכל בסדר.

לא בדיוק.

התשובה לשאלות ששאלתי: "תביא את האוטו יהיה בסדר".

וזה לא ממש מקובל עליי. למה?! כי אני אוהב ליהיות מוכן ומודע למה שהולכים לעשות באוטו. ולא לקבל "הפתעות", אם זה במחיר או בביצוע העבודה.

פורסם

זה רכב טוב שהונדס על ידי השוודים, והם חבורה של חבר'ה די הגיוניים. הם יודעים מה הם עושים.

אתה באמת רוצה להתעסק עם זה?

.

למה לא בעצם ?...

השוודים\גרמנים\יפנים\קוריאנים וכו'- כולם הגיוניים ויודעים היטב מה הם עושים- במסגרת הפשרה של כל דגם ודגם.

אין סיבה מיוחדת למה לא לשפר רכב מכל תוצרת שהיא, כל עוד עושים את זה בצעדים מושכלים ונכונים.

תרשה לי לחלוק עלייך- אני בטוח במליון אחוז שהטיונרים שיצרני הרכבים מחזיקים "קצת" יותר טובים מטיונרים מקומיים פה, ולו רק בגלל שטעות של טיונר במפעל ייצור יכולה לגרום לנזק לאלפי מכוניות, אז בוא נשים דברים בפרופורציות.

והטיעון שלך שראית רכב אחד\עשר\100 שעבר\ו אצל טיונר מקומי בהצלחה כנראה לא יחזיק מים כי על כל רכב שעבר אצל הטיונר המקומי יש 5000 מכוניות שעברו אצל הטיונר של סובארו.

אבל!

שוב, זה לא אומר שטיונר מקומי לא יצליח להניב תוצאות ולהעלות הספק של רכב מקורי, בדיוק מהסיבה שכתבתי לפרנקוס- יצרן מייצר רכב בפשרה,טיונר מסדנת שיפורים אמור להוציא את הרכב מהפשרה ולהביא אותו לאקסטרים.

ובחזרה לשרשור,

רכב מעניין בהחלט לשפר אבל אני תומך במה שכתבו לך- סאאב ידועים כרכבים מורכבים טכנולוגית, אם הייתי בנעלייך כנראה שהייתי הולך על קיט שיפורים ייעודי לרכב ואותו להתקין אצל מישהו בעל נסיון ספציפי ברכבי סאאב (למשל אותו פליקס שהמליצו עליו).

וקצת ביקורת- גם אני לא הבנתי איך אתה מתעלם מבעיית ה-ABS, גם אם הבלמים עצמם תקינים מדובר מערכת בטיחותית ממדרגה ראשונה, על אחת כמה וכמה בחורף, מעטים מאוד האנשים (אם בכלל) שיכולים לבצע ידנית את עבודת ה-ABS באותה יעילות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תרשה לי לחלוק עלייך- אני בטוח במליון אחוז שהטיונרים שיצרני הרכבים מחזיקים "קצת" יותר טובים מטיונרים מקומיים פה, ולו רק בגלל שטעות של טיונר במפעל ייצור יכולה לגרום לנזק לאלפי מכוניות, אז בוא נשים דברים בפרופורציות.

שוב, זה לא אומר שטיונר מקומי לא יצליח להניב תוצאות ולהעלות הספק של רכב מקורי, בדיוק מהסיבה שכתבתי לפרנקוס- יצרן מייצר רכב בפשרה,טיונר מסדנת שיפורים אמור להוציא את הרכב מהפשרה ולהביא אותו לאקסטרים.

quote]

גם שאלת וגם ענית.

לא מדבר על לעלות הספק זה לא קשור.

אתה רק חושב שאתה בטוח,אבל יש ההוכחות על הכביש לכיוון יותר טוב,כנס לעולם הטיונינג ותראה.

זה לא שאני המצאתי את העולם,זה כבר ידוע המון זמן!

• תוכן חדש...