Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SAAB 9000 TURBO 2L.

Guest R.R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BIG Y - אתה חייב להבין שליצרן יש מטרות אחרות לגמרי מאשר לטיונר.

ובד"כ שיצרן משפר איזשהו רכב הוא עושה את זה בכמה רמות מעל כל סדנא מקומית.

קח לדוגמא 530 שעשו לה טיונינג ותשווה אותה ל-M5.

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וקצת ביקורת- גם אני לא הבנתי איך אתה מתעלם מבעיית ה-ABS, גם אם הבלמים עצמם תקינים מדובר מערכת בטיחותית ממדרגה ראשונה, על אחת כמה וכמה בחורף, מעטים מאוד האנשים (אם בכלל) שיכולים לבצע ידנית את עבודת ה-ABS באותה יעילות.

אני לא מתעלם מהבעיה, ואני מאוד מרוצה מהמצב הקיים(ABS מנותק/לא ניכנס לפעולה). למה? אני יכול לתת לכם הסבר:

המערכת טובה לנהגים צעירים/לא מנוסים, המערכת כן נועדה לא לנעול את הגלגלים בבלימת חרום או אחר. אבל מה לגבי זה שהמרחק בלימה משתנה(מתארך)? זה דבר שמאוד מעצבן אותי. אני חושב שלאחר 11 שנות נהיגה(שטח/כביש) ולא מעט ק"מ צברתי מספיק ניסיון כדאי שאדע איך לבלום בבלימת חרום או אחר.

אין לראות את זה כהמלצה. דעה אישית בלבד!

אני מאוד שמח שאתם מעירים את עיניי וכואב לכם שיש מערכת שלא תקינה בריכבי אך אין צורך בזה(ושוב, בלי לפגוע באף אחד/ת).

אבל. סיבת הפתיחה של השרשור הזה "איך אני משפר את הרכב בעוד כמה כ"ס?"

עכשיו נתייחס למר' פליקס:

אכן בחור נחמד מאוד, וקישקשנו רבות אל הדבר שנקרא "סאאב". אבל! לגבי כל השאלות ששאלתי(כל מה שנעשה בחו"ל לצורך השיפור), קיבתי תשובה "תבוא, יהיה בסדר".

זה תשובה? אתם בטוחים בזה?

פורסם

א. ABS מאריך מרחק בלימה במצבים מעטים מאוד, אבל ברוב המצבים הוא ניתן יכולת היגוי בעת בלימת חירום - מה שאין לך ברכבים ללא ABS. אני לא חושב שיש מצב או נהג היום שעדיף בלי ABS מאשר עם. אבל זה שיקולך הבלעדי, תעשה מה טוב לך.

רק אל תתרץ את זה בזה שאתה מקצר מרחק בלימה - למרות ה-11 שנות ותק שלך :roll:

ב. פליקס סאאב - כן. זאת תשובה. אולי לא מספקת. ממרבית בעלי המקצוע הצלחתי להתרשם רק במציאות פנים מול פנים ולא וירטואלית ולא דרך טלפון. יש לפניך אופציות נוספות - גם אותם אתה מוזמן לשקול.

אני בטוח שהטיפ הכי טוב שתוכל לקבל מכל בעלי הסאאבים בארץ זה - תדע איפה לטפל ברכב. ברגע שהרכב הזה מגיע לידיים הלא נכונות - הצרות מתחילות והן יקרות ומסובכות.

בהצלחה.

פורסם

גם אני בעל אותו ותק נהיגה שלך, כן מאריך מרחק בלימה או לא- בבלימת חירום אמיתית אתה לעולם לא תבלום טוב יותר מ-ABS פשוט כי אתה לא יכול לפמפם את הבלמים בקצב שה-ABS עושה זאת.

אפילו בקורסי נהיגה מתקדמת כשאנשים נערכים מראש לכך שהרכב הולך להחליק בבלימת החירום שהם מתרגלים הם מפספסים המון פעמים ופוגעים במכשול.

אבל שוב- שיקול שלך בלבד, טוב לך עם המצב הקיים וזה מה שחשוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
המערכת טובה לנהגים צעירים/לא מנוסים

מניסיון מר - הפתעות מאוד לא נעימות מגיעות גם כשאתה מנוסה (יותר מ-11 שנות הנהיגה שלך, עם המון ידע, ניסיון והכשרות בנהיגה ספורטיבית) ומבוגר.

אל תזלזל באלקטרוניקה, זה עלול לבוא לך בהפוכה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

הלוואי שהיתם מתמקדים ב"בעיה" האמיתית שיש ברכבי(לעלות במעט את הגדישה). ולא במה שמסביב.

אין לאף אחד מושג מה המחירם של הצ'יפים? איזה יש בשוק? מה הכי מומלץ?

והכי הכי חשוב, אצל מי?

פורסם

1. אנא פנה לכל אחד מהטיונרים המאוד ידועים ונגישים (כן, אפילו כאן בפורום) בבקשה לייעוץ והצעת מחיר ותעזוב אותנו לנפשנו.

2. אם לא בא לך שיגיבו, אל תפרסם בפורום ציבורי.

3. הגישה שלך לא טובה. אפילו מסוכנת. למד מעט מחצץ שאכלו בוגרים ממך.

4. נסיעה טובה ובטוחה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לנושא הצ'יפים:

צ'ים מדף ניתן למצוא בסדנאות השונות בעלות של 2-2.5K.

צ'יפ קסטום לרכב שלך ולדרישותיך ספציפית יעלה בערך כפול, ניתן לביצוע אצל טיונר פרטי ואצל הסדנאות השונות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...