Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם חניתי במגרש חנייה של מרכז מסחרי ,שיש שלט שזה חנייה פרטית והבעלים לא אחראי על הנזק שיגרם וכו'..

חניתי כי זה חנייה של כולם (יש במקום קופת חולים,בית מרקחת ,מסעדה,בית קפה, בנק לאומי ,מכבסה)

בעל המתחם הדביק לי מדבקה של "חנייה אסורה -בטחון" על השמשה מול הנהג ובשמשה שבצד שמאל של הנהג.(ככה שהנהג לא רואה כלום)

הוא חסם לי את כל שדה הראיה והשבית למעשה את האוטו ,לקח לי שעה של שיפשופים חזקים עם קיטור כדי להוריד את המדבקות האלו.

האם זה חוקי? דיברתי אם שוטר והוא אמר לי שזה עבירה והוא לקח את החוק לידיים ושאני יגיש תלונה.

האם הוא צודק? המקרה קרה לפני כמה חודשים ובסוף לא הוגשה תלונה ואני פשוט משתדל לא לחנות שם למרות שבעקרון אני לקוח של הבנק אז מותר לי לחנות שם...

חשוב לי לדעת אם מותר לו לשים מדבקות כאלה בצורה שלא ניתן לנסוע עם האוטו.

שאלתי את הפקח המקומי ואת כל הגורמים של האכיפה ביישוב בו אני גר ואמרו לי שהם לא שמים מדבקות כאלו כי זה השחת רכוש ויש להם רק פלייר אזהרה לפני דוח.

מה דעתכם -בעל המקום צודק? או שמותר לי לחנות שם?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אז נכון שזה מקשה קצת על התמרון בחניון

תן לי להבין אותך, אתה לא מוכן לבוא מוקדם, אתה לא מוכן לבוא באוטובוס, אתה לא מוכן לחנות רחוק ולכן אתה חונה בכוונה במקום אסור שאתה יודע במודע שמקשה על התמרון בחניה וכשמישהוא, שמחנה כחוק, יתקשה ויסתבך וידפוק לי את הרכב, שחונה כחוק, מה תגיד? "סליחה"?

לא רוצה את הסליחה שלך ולא רוצה את הרכב שלך חונה בצורה מפריעה (בטח ובטח לא כשאתה יודע מלכתחילה שאתה חונה בצורה מפריעה).

תאר לך שהלכתי לסרט בעיר ובגלל מצוקת חניה, בגלל שהחניון יקר ובגלל שלא בזין שלי ללכת 200 מטר ברגל, אני חונה על חצי מהכניסה של החניה הפרטית שלך.

אז נכון, זה "מקשה על התמרון" ביציאה אבל "היי, חסכתי לי 200 מטר הליכה ברגל אז את מי בכלל מעניינת הנוחות שלך!"

שי,

לא יודע לענות לך, לא מכיר את המקום אבל אם יש שם שלט גדול שאומר חניה פרטית, אז כנראה שאסור להחנות שם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצד אחד, מדבקות על השמשות זה מעצבן, ואפילו גובל בוונדליזם (כשמדובר במדבקות הזולות שלא יורדות אח"כ).

מצד שני, סינדול זה יותר גרוע, ובאנגליה גם זה נחשב לסנקציית אכיפה חוקית של בעל חניון פרטי.

זכור לי שב-2006 התקבל אישור לסנדל גם בבסיסי חיל האוויר בארץ. מעניין אם זה עדיין עובד.

נקודה למחשבה...

wheel_clamp_1377527c.jpg

פורסם

גם קנס של 250 ש"ח על חניה לא במקום זה מעצבן.

גם גרירה זה מעצבן.

כל המעצבנים האלה (לרבות מדבקה בחלון) לא יתרחשו עליך, אם תחנה כחוק.

מה הבעיה עם זה?

ודרך אגב, אני לא מוכן לקבל מדבקה על החלון כונדליזם, קצת מים פושרים עם סבון וזה יורד ללא זכר.

מדבקה על פח הרכב זה כבר משהוא אחר לגמרי!

סתם מתוך עניין יש לי שאלה, החניתם במקום אסור בחניון (בטעות או במודע, לא חשוב), חזרתם לרכב, מה אתם מעדיפים למצוא עליו, מדבקת חלון או דו"ח על 250 ש"ח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מסכים אם החוק , לפי דעתי זה נתן קצת "חופש" פעולה לאדם או חברה שרכב מסויים חנה שלא כחוק ופגע בהם.

נגיד ואדם חסם חנייה ואפילו בטעות איך הוא ידע לא לחנות שם שוב? האם צריך לחכות לאותו אדם ולהעיר לו?

ובקשר להודעה על המכללה יש כאן בעיה כי בעצם הזמן שלך (או הסטודנט שחנה) שווה יותר מזה שנחסם?

בגבעתיים יש תופעה מציקה מאוד (גם בגלל מצוקת חנייה) שאנשים חונים חניות כפולות למשך שעות, זה נשמע הגיוני? אני בטוח שכל אחד מאיתנו מעדיף מדבקה מציקה ללמוד לא לחנות באותו מקום מאשר דו"ח יקר שבכל יום שעובר רק הולך ונהיה יקר יותר.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אצלנו באוניברסיטת חיפה יש גם מצוקת חניה מטורפת.

אם אתה לא מגיע בדיוק בזמן, כלומר 45 דקות לפני השיעור הראשון, לא תהיה לך חניה ואתה תצטרך לחנות יותר מקילומטר מהאוניברסיטה וללכת בעליה.

בשביל אסמטי כמוני זו בעיה רצינית שדופקת לי את כל היום.

יש ימים שאני מתחיל ללמוד ב10:15 אבל צריך להגיע לשם ב7:40 רק כדי לא לסבול אחר כך ושאוכל לנשום כמו בן אדם.

רוב האנשים מבינים את זה או שפשוט מקבלים את ההליכה הארוכה, אבל יש כלבה אחת כבר 4 שנים בניסאן מיקרה צהובה שפשוט חונה בזווית של 45 מעלות משאר הרכבים.

מי שמכיר את המקום יודע שלמעשה החניה שם היא הכביש הראשי ואנשים נוסעים שם על 70-90.

זה ממש מסוכן ואני מת כבר שמישהו ייכנס לה באוטו כי היא מחנה אותו חצי על הכביש (בלי הגזמה!).

בשנה שעברה תפסתי אותה כשהיא ירדה מהאוטו ואמרתי לה שהיא עושה משהו לא חוקי ומאוד מסוכן והיא אמרה לי "מותק, אל תהיה צהוב!".

אז בימים שלאחר מכן צילמתי את האוטו שלה כמה פעמים חונה בצורה הבזיונית שלהף הדפסתי את התמונות על דף ושמתי לה את זה מתחת למגבים עם הודעה שאם היא לא מפסיקה עם זה יזמינו לה פקח כל פעם שהיא תחנה ככה.

היא הפסיקה לכמה ימים ואז חזרה לעשות את זה.

יש אנשים שפשוט לא קולטים.

אגב, הפגושים שלה נראים ממש גועל נפש (האוטו נקנה חדש) כי כנראה היא חונה ככה בכל מקום, לא רק באוניברסיטה.

(יולשאלה של למה אני לא משיג תו חניה: יש תווי חניה בתשלום שמחולקים לפי הגרלה אבל למרות שמבחינה סטטיסטית זה לא הגיוני, מעולם לא זכיתי בזכות לשלם 600 לסמסטר ש"ח ולחנות בפנים)

פורסם

במקומות בהם קיימים מגרשי חניה המוגדרים פרטיים כגון קניון /מכללה וכד', גם אם מדובר בחניה בחינם וגם אם מדובר בחניה בתשלום, קיימות דרישות מהבעלים /מחזיקים לגבי כמות המכוניות המותרת וסידורי החניה והמילוט.

אלטנטיבה אחת היא להציב סדרנים בכניסה ובמתחם שיקפידו על חניה כמתבקש - משמעות הדבר היא תוספת עובדים בשכר, ואם כך אז לא מן הנמנע שגם יבקשו תשלום עבור החניה.

אפשרות שניה היא שמידי פעם יוצא בודק בטחוני לסיור ועל הדרך הוא מחלק מדבקות.

הבעלים /מחזיק, צריך להוכיח שהוא נוקט באמצעים סבירים ע"מ לשמור על הסדר המתבקש. אולי הדבקת מדבקה אינה חוקית בהיבט אחד, אבל מבחינת מי שבודק האם החניה נוקטת באמצעים סבירים למפירים ולצורך שמירת הסדר, יתכן והדבר מניח את דעתו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
גם קנס של 250 ש"ח על חניה לא במקום זה מעצבן.

גם גרירה זה מעצבן.

כל המעצבנים האלה (לרבות מדבקה בחלון) לא יתרחשו עליך, אם תחנה כחוק.

מה הבעיה עם זה?

ודרך אגב, אני לא מוכן לקבל מדבקה על החלון כונדליזם, קצת מים פושרים עם סבון וזה יורד ללא זכר.

מדבקה על פח הרכב זה כבר משהוא אחר לגמרי!

סתם מתוך עניין יש לי שאלה, החניתם במקום אסור בחניון (בטעות או במודע, לא חשוב), חזרתם לרכב, מה אתם מעדיפים למצוא עליו, מדבקת חלון או דו"ח על 250 ש"ח?

מסכים עם כל מילה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בהחלט!

המון פעמים חסמו אותי אנשים שפשוט אין להם סבלנות לחכות כמה דקות.

מי שלא מתחשב, מגיע לו לקבל סנקציה כזאת.

זה לא הורס את האוטו אבל זה מעצבן ודורש זמן לנקות את זה, כשזה הרבה פעמים כלום לעומת עוגמת הנפש של מי שמגיע לאוטו ולא יכול להזיז אותו במשך חצי שעה בגלל איזה שמוק שהחליט שהחניה שלו למרות שיש שלט "אסור לחנות".

• תוכן חדש...