Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחבת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילת הזהרה לפני שתבואו אליי בעצבים- צריך לדעת איך לעבוד עם מחבתות כאלה או שהכל נדבק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תוכל לספר לנו, בגדול, איך באמת עובדים עליהן?

אני תוהה עד כמה זה ישים כשמטגנים רק כמויות קטנות של אוכל. האם במצב כזה צריך לשטוף את המחבת אחרי כל ארוחה?

נכון להיום, את מחבתות הטפלון שלי מספיק לנגב עם מגבת נייר. שטיפה מלאה אפשר לעשות פעם בשבוע-שבועיים, וזה מאד נח.

פורסם

יניב, המחבת שהבאת נראית כמו פלדת אלחלד שעברה במכבש, לא כמו יציקת ברזל שחורה.

יש לי מחבת פסים ומחבת שטוחה כזו:

lodge-logic-12-inch-cast-iron-skillet.jpg

אני משתמש בה בעיקר לדברים ששוחים ברוטב, לא ממש ניסיתי לצרוב בה פילה דגים, יש לי תחושה שזה יגמר בהדבקות חמורה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ממה אתה כ"כ מופתע?

את השמן השרוף, הלכלוך והשאריות מורידים עם מגבת נייר, וזהו.

אם יש שם בקטריות וחיידקים שנשארו על המחבת, החום כבר יהרוג אותם בהמשך.

בעיניי, זה לא יותר בעייתי מלהשאיר שם שכבה של כימיקלים אחרי שטיפה עם סבון, מה גם שכל שפשוף נוסף פוגע בציפוי.

פורסם
בעיניי, זה לא יותר בעייתי מלהשאיר שם שכבה של כימיקלים אחרי שטיפה עם סבון

גם בעיניי! http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=351497

הרמת לי להנחתה.

וממה אני מופתע? מוזר לי, למרות שזה אולי לא רציונאלי, שאותה מחבת תשמש לעשרות דברים בעשרות ימים בלי לעבור שטיפה...

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש לי בסה"כ שתי מחבתות בשימוש יומיומי - אחת דקה (איקאה) לחביתות וכו', ואחת עבה (סולתם) לכל מה שהיה לו פעם פרצוף.

יש גם מחבת סטייקים מחורצת שאני משתמש בה פעם ב... והיא באמת עוברת שטיפה אחרי כל שימוש.

הדגים של אתמול משאירים אחלה טעם לוואי על השניצלים של היום, כדאי לך לנסות פעם. :yum:

פורסם
אם בגירה טוען שזה טעים יותר, גם אני מתכוון לנסות...

אף אחד מהשרצים שלו לא מלונן על האוכל.

מחבת טוב עשוי או יציקה עבה או אלומיניום ולא פלדה. האלומיניום מפזר את החום בצורה יותר טובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טמפ' התכה של אלומיניום לא נמוכה משמעותית מזו של ברזל?

אני יודע שבמגע ישיר עם ברזל, אש מכיריים מלבנת אותו. האלומיניום לא יימס? (או שמדובר בסגסוגת עמידה יותר?)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כשהסיר ריק אתה בהחלט יכול לגרום לו להתעוות (להתיך יהיה לך קשה מאוד על כיריים) אבל ברגע שיש בו אוכל אתה לא יכול להגיע לטמפ' ההתכה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...