Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1)מנוע,2)מערכת קירור,3)מערכת דלק,4)מערכת הצתה: רעש מערכת שסתומים,תושבת תחתונה סדוקה,ניקוי מערכת קירור,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

6)סרן קידמי ומערכת היגוי:לתקן זווית היגוי,רעידות בגלגלים,תפוחי פרונט ובוקסות משולשים.

8)שלדה ומרכב,ליקויים בעלי משמעות נמוכה : תיקוני צבע ופחחות במרכב הרכב פגיעות פח סדקים בפגוש הקדמי,מתזים לקויים

10)צמיגים:צמיגים לא זהים

העברת כח: מצמד מפריד גבוהה,הזעות שמן

תוצאות בדיקת לחץ קומפרסיה במנוע :

ENGINE REVOLUTIONS:265 RPM

PEAK CONSUMPTION: 466 AMP

START CONSUMPTION:AMP 125.25

END CONSUMPTION :126 AMP

LOAD DURATION :6.464 SEC

היה מין גרף מוניטור שהיה מצוין ככה בדיוק

41 42 41 43 43 43 41 41

40 41 42 43 43 42 43 42

41 40 42 43 42 43 44 44

41 41 41 44 43 43 44 45

לי אמרו שאלה נתוני הקומפרסיה .

הרכב שנת 2002 יד ראשונה עם 122 K צבע צהוב ,

תוספות:מערכת סראונד יוקרתית,אזעקה מרימי חלונות,סאנרוף . המחיר שנסגר הוא 24 אלף מה אתם אומרים האם לאחר כל תיקון הליקויים שנרשמו אני יגיע למחיר סביר לגבי הרכב?

יש לציין שנגמר טסט בסוף החודש ויש לשלם אגרה של 1050 ש"ח ולהחליף את בוקסות המשולשים שצוינו בבדיקה כדי לעבור טסט .

פורסם

הבדיקה יצאה מצויינת, אפילו מצויינת מדיי לרכב שנתון הזה. 2 דברים שתפסו לי את העין:

א) תושבת מנוע שצריך להחליף.

ב) לפי מה שזכור לי הסעיף של צביע של מספר חלקי מרכב צריך להופיע תחת משמעות שולית ולא משמעות נמוכה אבל זה כנראה תלוי במכון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מדובר בפונטו שנמצאת במגרש בקריית שמונה שפתחת שרשור לגביה?

אם כן, האם מדובר בבדיקה שאתה ביצעת או בדיקה "מוכנה"?

יש יותר מדי נורות אזהרה בסיפור הזה, החל מהקילומטרז' הנמוך, דרך היד ודרך העובדה הכי מחשידה למה רכב כל כך מבוקש במצב פיקס (לכאורה) נמצא במגרש רכב.

הייתי בודק את הרכב הזה לא בשבע עיניים כי אם ב 70.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מדובר בפונטו שנמצאת במגרש בקריית שמונה שפתחת שרשור לגביה?

אם כן, האם מדובר בבדיקה שאתה ביצעת או בדיקה "מוכנה"?

יש יותר מדי נורות אזהרה בסיפור הזה, החל מהקילומטרז' הנמוך, דרך היד ודרך העובדה הכי מחשידה למה רכב כל כך מבוקש במצב פיקס (לכאורה) נמצא במגרש רכב.

הייתי בודק את הרכב הזה לא בשבע עיניים כי אם ב 70.

איתמר.

אכן מדובר ברכב הזה,את הבדיקה אני נסעתי לבצע עם הרכב,

בעל הרכב הוא בן משפחה של חבר של בעל המגרש (רמי קאר , בנוסף אולם תצוגה וסוכנות קרייזלר ראשית בקרית שמונה) בן 27 נשוי עם ילד שטוען שבאמת לא בשבילו כל הטלפונים של הצעירים שמתקשרים ומשגעים במוח לגבי הרכב סתם בלי לקנות

תראה כמה הקילומטרז מוזר בשבילך? לי היתה פולו לפני כן שבשנתיים נסעתי עליה 28 אלף במצטבר(באמת מבין את העניין שבאים לייעץ)

בבעלות המשפחה שלי יש סניף של פנצריה אחד המצליחים בקרית שמונה בעל תג שם מאוד גבוהה ,הבחור שמנהל את הסניף הוא חבר משפחה כבר 15 שנה הוא מאוד המליץ לי על קניה מהמגרש הנ"ל ואמר לי שבאמת בעיניים עצומות ניתן לרכוש מהמגרש\סוכנות הזה והוא חבר מאוד טוב של בעל המגרש (עיר קטנה כולם חברים)

גם בנוסף המחיר שקיבלתי עליה בסופו של דבר נתרם על ידי זה שאני בן משפחה של מנהל הפנצריה וזה לא סתם מישהו שבא לראות (ביזניס שוטף שעובר בינהם)

לא חושב שזה שמנהל למשפחה שלי את הסניף הזה יתן לי לקחת משהו בידיעה שהוא שחוק ולא כדאי מזה ש15 שנה הפרנסה שלו מגיעה מהעסק הזה(הפנצריה)

הרכב הוא לא כזה מציאה מבחינה קוסמטית,יש לא מעט שיפשופים (לא תאונות רצניות) שצריך לתקן ונקודות בפח

היד היא יד ראשונה פרטית לחלוטין,יש היסטורית טיפולים שמחר אני הולך להוציא ממוסך פיאט,

ובנוסף ליד הסניף של הפנצריה שלנו בעפולה יש קמפיוטסט שהוא חבר משפחה קרוב ששם אני הולך לעלות את הרכב לבדיקה פרטית שלי ולראות שאכן לא נוצר שיתוף פעולה בין המגרש למכון הבדיקה במחניים(10 דקות מקרית שמונה)

אם במידה וכן נוצרה יד אחת בין המגרש למכון הבדיקה נגדי ויש לי פלט בדיקה מקמפיוטסט שלא תואם כלל לפלט בדיקה שקיבלתי ממכון הבדיקה במחניים יש לי את האפשרות לתבוע על בדיקה מזויפת לטובת המגרש?

לאחר הבדיקה שלחתי את תוצאות הבדיקה לבעל הסניף של קמפיוטסט בעפולה ליעוץ והוא אכן אמר לי שבדיקת המנוע יצאה מעולה גם לגבי המרכב והגיר.

האם תוכלו לתת לי מס' מדויק של אחוז תפוקת המנוע ???סוסים?

פורסם

סליחה שאני מתעלק, אבל איך תושבות מוחלפות במסגרת האחריות?

זה לא אמור להיות בלאיכתוצאה משימוש שוטף כמו בלמים?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

כל רכיב ברכב עלול "להיגמר" כתוצאה מבלאי ושימוש שוטף. אבל - תושבות מנוע לא אמורות להיקרע באוטו בן שנה ופחות מ-20,000 ק"מ (זה מה שהיה אצלי).

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...