Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרפה מטורפת בכרמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקטע הכי מפחיד זה שאף אחד לא יודע מתי זה יגמר.

אפשר רק לקוות שפתאום יפתיע אותנו מבול רציני

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקלארן, פרנקוס, מאיפה אתם בחיפה?

אם עולה צורך כמובן שאפשר לארח גם אצלנו, שני אנשים לא בנוחות.

בינתיים מדובר על 30,000 דונם.

חסמו את כביש 4 ו-2 מזכרון צפונה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כואב הלב לראות נחלה ירוקה מופלאה שזאת עולה בלהבות.

רק לפני שבועיים יצאתי לטיול ג'יפים בקיבוץ בית אורן וברכס, רק הזכרונות ישארו מהירוק שהיה פעם אצלנו בחיפה...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• אחראי פורום
פורסם

מזעזע. קשה לי לתפוס את זה.

כרגע התבשרתי שבחור שאני מכיר הוא אחד מההרוגים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עצוב מאוד.

בנוסף להרוגים מדובר באסון אקולוגי כבד ביותר,

ההר הירוק כל ימות השנה הוא כעת שחור.

הנה כמה תמונות מהכרמל בימים קצת יותר שמחים וקרירים, מסוף ינואר שנת 2008

עספיא

n711423520_349110_4427.jpg

הכניסה הדרומית לעספיא

n711423520_349108_3943.jpg

כביש בית אורן צמוד לכלא דמון

n711423520_349109_4181.jpg

חורש צמוד לכביש בית אורן

n711423520_349106_3472.jpg

עספיא

n711423520_349104_2998.jpg

שנזכה לימים טובים יותר...

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אתמול ב 11:45 יצאתי משיעור באוניברסיטה, אני מסתכל ורואה ענן כהה על שמיים כחולים, חושב לעצמי איך יכול להיות שבחום הזה יש ענן של גשם.

חוצה את הכביש לכיוון החניות, שומע סירנות, 2 כבאיות חולפות על פני בטיל, אחריהם אמבולנסים ומשטרות.

מגיע לאוטו, ופתאום שם לב לפטריית עשן מכיוון עוספיא, עדיין חושב לעצמי שזאת כנראה שריפה רגילה.

בכניסה לרחוב שלי שמשקיפה על צלע ההר שמתי לב שעמוד עשן ענקי מלווה אותי, והכל נראה כמו איזה הר געש שהתפרץ, הבנתי שמשהו לא בסדר.

בשעה 14:00 עליתי עם אבא שלי על הגג להשקיף על הכל:

attachment.php?attachmentid=222578&stc=1&d=1291375850

בשעה 17:00 מחוף שמן זה נראה כאילו הגיהנום הגיע, מראה של עשן עם צבעים של כתום וסגול מרחף מעל העיר חיפה:

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=1650167327512&comments

כך זה נראה בלילה מהבניין:

attachment.php?attachmentid=222579&stc=1&d=1291375851

וזה כבר מהיום בבוקר:

attachment.php?attachmentid=222580&stc=1&d=1291375851

attachment.php?attachmentid=222581&stc=1&d=1291375851

attachment.php?attachmentid=222582&stc=1&d=1291375851

עצוב כאן מאוד :-(, על האנשים שהלכו, על היער שנשרף, על מפקדת המשטרה שאין אחד בחיפה שלא יצא לו להתקל בה.

מקווה שיגמר כבר.

IMG_3188a.jpg

IMG_3193a.jpg

IMG_3194a.jpg

IMG_3195a.jpg

IMG_3196a.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

הייתי עם העבודה בסמינר ולקחו אותנו לבית אורן ליום כיף של רכיבה על סוסים ונסיעה בטומקאר.

בסביבות השעה 11:45 בזמן הנסיעה בטומקאר ראינו עמוד עשן של שריפה קטנה אבל אף אחד מאיתנו לא

ייחס לזה יותר מידי,אחרי כחצי שעה עמוד העשן ניראה כבר יותר מסיבי ובסביבות השעה 13 ומשהו הגיעו כבר מטוסים ומסוקים,

בשעה 14:30 הודיעו על פינוי חירום,ומה שראינו היה פשוט כמו בסרטים להבות בגובה 30 מטר ומעלה ופשוט שובל של חורבן והרס,עד שהגענו לתחתית ההר בדיוק עלו הזינזאנות לכיוון הבית כלא...אני חושב שאם היינו נשארים שם עוד חצי שעה,שעה אני לא חושב שהיינו יורדים משם בשלום,האש הייתה במרחק של קילומטר קילומטר וחצי קו אווירי מאיתנו,הינה כמה תמונות שצולמו בזמן שהיינו שם ובזמן הבריחה

DSC07275.jpg

DSC07276.jpg

DSC07287.jpg

DSC07288.jpg

DSC07289.jpg

DSC07290.jpg

DSC07291.jpg

DSC07310.jpg

Vw Polo GTI

פורסם

אין מה להגיד, העתיד שלנו שרוף.

פשוט לבכות.

כמה תמונות מחלון הבית שלי:

שריפה 1.jpg

שרפה 3.jpg

שרפה 4.jpg

שרפה 2.jpg

שרפה 5.jpg

שרפה 6.jpg

שרפה 7.jpg

שרפה 8.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הצתות על רקע לאומני הפכו לספורט מקובל בקרב ערביי צפון הארץ..

זו תופעה שנמשכת כבר לא מעט שנים ומשום מה מצטיירת תמונה שלא ממש מושקעים המאמצים המקסימליים בהדברתה שלא לדבר על עונשים שניתנים לאלה שכבר נתפסים....

הגיע הזמן (כבר מזמן האמת) שיוקמו צוותי חקירה יעודיים לנושא הזה בלבד והגיע הזמן שמי שנתפס במעשה יזכה ליחס של פעיל טרור לכל דבר.

דונמים על גבי דונמים ורכוש רב מתכלים בכל שריפה שכזאת ואני בכלל לא מדבר על הכסף שעולה לקופת המדינה לצרך פעולות הכיבוי והשיקום.

פעילי הטרור בקרב ערביי הצפון בחרו בשיטה הזו כבר מזמן כדי להפגין את הזדהותם ונאמנותם למדינה והמדינה כדרכה סופגת הכל.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

השריפה מתוך אתר google earth

http://www.eosnap.com/public/media/2010/12/haifa/20101203-fires-full.jpg

כל הכבוד לכבאים האמיצים, לשוטרים ולמד"א על הפעילות הקדושה שהם עושים

שלא נדע עוד אסונות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

פשוט זוועה מה שהשריפה הזאת עושה.

אנשים בלי בושה באים ושודדים בתים שנשרפו ופונו ממש כאוס מה שהולך במדינה הזאת, בנוסף כל דקה מודיעים על הצתות מכוונות בכל רחבי הארץ.

מחוץ לבית שלי יש וואדי שבסופו יש כפר ערבי, אני מאוד מקווה שלא יהיה לי פה הצתה למה אם זה יקרה יהיו פה אלפי הרוגים.

פורסם

לא יאומן!!!

למה אנחנו תמיד עוסקים בכיבוי שרפות תרתי משמע!!!

והדבר הכי מעצבן (לפי מה ששמעתי בחדשות) שאת המיכלים שהיו פעם תולים על מסוקי היסעור מכרו לחו"ל :evil:.

אם מדובר בהצתה מכוונת אני מקווה שימצאו את הדין אם המציתים ללא קשר אם היו בצבא או לא.

פורסם

רק אתמול אמרתי לאשתי שאני לא מבין למה לא מביאים כמה D9 ויוצרים רצועה מסביב לישובים ובגבולות הגזרה של השריפה כדי לעכב אותה.

אפשר גם לזרוק מהרקולסים מכליות עם גז האלון במקום חביות מים. הם יצתבקעו במגע עם הקרקע או במקרה היותר טוב יתבקעו באויר מהחום והשילוב של ההדף יחד עם גז ההאלון יצרו כיבוי הרבה יותר יעיל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...