Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה - את (א)מת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ראיתי בצהריים והתעצלתי לפתוח דיון בנושא במחשבה שמישהו וודאי כבר ירוץ עם זה לפורום, אבל אם עד עכשיו איש לא שם לב...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3991469,00.html

לחסרי הסבלנות - ציטוט מהכתבה:

התיקון החדש צפוי לחולל מהפיכה שקטה בחיים היומיומיים של כולנו. הוא אוסר על הפעלת מפוחי עלים ברחובות הערים, על אזעקות קוליות בכלי הרכב וגם על עבודות קולניות של שיפוצים וגינון בשעות המנוחה. כלי רכב ישנים בהם מותקנת כבר אזעקה ידרשו לנתקה או להסירה בתוך שש שנים.

זה נשמע כמו בדיחה, לא?

פורסם

אם הבנתי נכון לא יהיו יותר אזעקות קוליות מקוריות, ותיאסר התקנה של אזעקות סגנון "ביפר" שמתחילות לצפצף ברגע שמישהו אפילו מסתכל לכיוון האוטו שלך בדרך שמפחידה אותו.

זה רק אני או שב2016 יהיה הרבה יותר קל לגנוב רכבים ומחירי המקיף יעלו בשל סיבה זו?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כן צריך אזעקה שתעיר את כל השכונה! כדי שנסיון גניבת רכב מישהו יסתכל מהחלון למה מצפצפת אזעקה באמצע הלילה וימנע עוד גניבת רכב!

לדעתי האזעקות פה לא כאלו גרועות, בארצות הברית האזעקות עובדות על הצופר של הרכב שזה הרבה יותר מציק!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
כדי שנסיון גניבת רכב מישהו יסתכל מהחלון למה מצפצפת אזעקה באמצע הלילה וימנע עוד גניבת רכב!

אתה בטוח שמעצם מבטו של השכן העצבני (על כך שהאזעקות העירו אותו בפעם החמישית הלילה) שלך מעבר לחלון הגנבים יברחו? :puzzled:

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם

אני בעד. שהאזעקה תצפצף בבית/בפלאפון/ביפר של בעל הרכב. הרי על כל אזעקת אמת יש 7 לחינם. אבל כמה שהרעיון פשוט, הוא מקורי מאוד. אני לא מכיר אף מקום בעולם עם חוק כזה.

פורסם

לא מדובר על גניבות רכב. את אלו האזעקות לא יעצרו.

מדובר על מאות מקרי הפריצות לשם וונדליזם או גניבת רדיו או פירוק חלקי רכב.

אנשים כאלה יפתחו בריצה מייד כשהאזעקה תתחיל לצפצף.

זה שהביפר יצפצף לך בבית לא ישנה כלום. עד שתרד הגנב נעלם או שהוא יופתע והתוצאה עלולה להיות חדה.

פורסם
לא מדובר על גניבות רכב. את אלו האזעקות לא יעצרו.

מדובר על מאות מקרי הפריצות לשם וונדליזם או גניבת רדיו או פירוק חלקי רכב.

אנשים כאלה יפתחו בריצה מייד כשהאזעקה תתחיל לצפצף.

זה שהביפר יצפצף לך בבית לא ישנה כלום. עד שתרד הגנב נעלם או שהוא יופתע והתוצאה עלולה להיות חדה.

נכון מאוד! אם מישהו ירצה לגנוב לכם את הרכב, תאמינו לי, הוא יצליח - גם עם האזעקה הכי משוכללת שכוללת 37 ניתוקים.

אזעקה אמורה להרתיע את הפושע הקטן שמגיע לגנוב לכם את הרדיו דיסק ובעצם עושה נזק נוסף של 5000 שקל.

הכתבה הזאת היא שטות גמורה.

אני צריך לקום באמצע הלילה כדי לשמור לך על האוטו ? חצוף :evil:

אני רוצה לראות את הפנים שלך אחרי שהשכן יצעק על הגנב שמנסה לגנוב לך את הרכב ויבריח אותו ע"י כך.

אתה לא היית עושה את זה בשביל שכן שלך? אגב, אם התשובה שלך היא לא אז הכל ברור איתך.

Bimmer

פורסם

קליאו ברוש אתה יכול להתנדב למשמר האזרחי אם משעמם לך בלילה , אני רוצה לישון בשקט .

נ.ב

אם אני מטייל בלילה ואני רואה גנב ? אז אני אתקשר למשטרה ,

ואם יפרצו לרכב שלי ? בבוקר אני תובע את הביטוח מקיף ,

עד אז תן לי לישון כמו שצריך .

פורסם

אם תשאלו את דעתי זו שטות גמורה, אם כך עדיף בכלל לנתק את האזעקות, להכין עוד 2K לחברת הביטוח כל שנה... וכולנו מאושרים, גם יגנבו לנו את הרכב ונפסיד בכך את רכושנו וגם ידחפו לנו יד עמוק יותר לארנק, יש טוב מזה במדינת חלם כמו שלנו?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

כמה אנשים אתם מכירים שברגע ששומעים אזעקה קופצים לחלון? :roll:

יש סיבה שחברות הביטוח היום כבר לא דורשות להתקין אזעקה ברכבים. הוויפ-וויפ ששומעים מכל מכונית שננעלת קשור לסירנה של שלטי נוחות ותו לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ואם יפרצו לרכב שלי ? בבוקר אני תובע את הביטוח מקיף ,

עד אז תן לי לישון כמו שצריך .

כשיהיה לך רכב אשר שילמת עבורו סכום דו-ספרתי מעל המחירון של לוי יצחק (לפיו עובדים חברות הביטוח) תדבר אחרת.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
  • תוכן חדש...