Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלפטופ שמשמש אותי כרגע בלימודים חוזר לאחי עוד חודש...תקופת המבחנים שלו גם מתחילה באותה תקופה.

מה שמאלץ אותי לקנות לפטופ לעצמי.

הלפטופ משמש אותי בעיקר לגלישה, ללימודים, להרצת תוכנות של אופיס (וורד, אקסל) ולצפייה בסרטים וטלויזיה (יש לי ממיר 5 ערוצים שמתחבר למחשב).

תקציב: 3,500-4,000 ש"ח אם אפשרות להתגמש בעוד 100-200 ש"ח.

4 ג'יגה זכרון.

תמיכה ב-HD, עם יציאה לכבל VGA.

500 ג'יגה הארד דיסק לפחות.

כרטיס מסך טוב (לא זה שבדרך כלל מובנה על הלוח).

בטריה שתחזיק לי יותר משעתיים, די מבאס להסתובב עם מטען או שנגמרת לך הבטריה שאתה באצמע צפייה בסרט בדרך לאילת.

אגב יתרון קטן שיש לי, זה שהרבה עסקים הציעו לי שאם אני ישלם במזומן, המחיר יהיה בלי מע"מ (יש לי תושב אילת).

כרגע אופציה מעניינת שראיתי זה ACER I5.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לחברה שלי יש את הדגם הזה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5716&CatCode=315

כמובן שיש יותר טובים ממנו:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5784&CatCode=315

ועוד, אני המלצתי על DELL מכיוון שהם נותנים 3 שנים אחריות. אם תבחר ב- acer תוכל למצוא מפרטים טובים הרבה יותר באותו מחיר, שנה אחריות.

לגביי סוללה: רוב מוחלט של המחשבים מגיעים עם סוללת 6 תאים סטנדרטית. הכל תלוי מה אתה בעצם עושה במחשב.

אם אתה רואה סרט במחשב מן הסתם שהסוללה לא תחזיק לך הרבה זמן.

קח בחשבון שאם תרכוש מחו"ל סוללת 9 או 12 תאים היא תהיה בולטת יותר.

פורסם

לי יש את ה-N4030. אחלה מחשב. קיבלתי עם 4 שנות אחריות בבית הלקוח. בנתיים אין תלונות עליו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מהיכן רכשת מחשב DELL עם אחריות בבית הלקוח ל 4 שנים?

עד עכשיו מה שראיתי זה רק 3 שנות אחריות במעבדות DELL ורק לדגמים גבוהים יותר אחריות בבית הלקוח.

פורסם

ה-dell יקר לי אבל יכול לבוא בחשבון.

יש כמה חנויות מחשבים שאמרו לי להתרחק מאייסר...אמרו לי שהוא נוטה להתחמם מהר.

עוד אופציה מעניינת HP i5 dv6-3040ej

הוצע לי ב-3800 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא כדאי להתפשר על 3 שנות אחריות ואיכות בניה כאשר מדובר בניידים.

ההבדלים בין כרטיס מובנה לחיצוני כלשהו בתקציב שלך לא יהיו גדולים, לכן אין טעם להשקיע אקסטרה בכרטיס חיצוני, במיוחד לא לגרישות שלך.

הייתי ממליץ לך על הN5010 של דל ב3700, איכות בנייה, חומרים קשיחים, 3 שנות אחריות וחומרה טובה.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11256

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כמעט כל המחשבים של DELL בייבוא רשמי הם 3 שנות אחריות בבית הלקוח. גם חשוב כנראה איפה קונים.

אפשר דרך אגב, להרחיב אחריות ל5 שנים ב300 ש"ח לפי מה שנאמר לי אתמול.

רק אתמול רכשתי עבור אבא שלי VOSTRO 3300 עם 3 שנות אחריות בבית הלקוח.

לאחותי יש מחשב מהסדרה הנמוכה ביותר שלהם, עם 3 שנות אחריות בבית הלקוח.

אגב, כבר יצא לנו לנצל את האחריות עם לפטופ אחר - הם באו וממש החליפו לוח אם בבית. בפעם השניה באו והחליפו סוללה וזכרון.

מה שכן, כדאי לקנות את המחשב מהם עם מע' הפעלה מקורית כי הם מנסים אוטומטית להפיל הכל על מע' ההפעלה.

לעניין ההמלצה, למרות שאני חסיד גדול של DELL, אני כרגע שוקל לאותם שימושים בדיוק ובאותו תקציב בדיוק את הסמסונג Q330 שעושה רושם של מוצר יוצא מהכלל (יש סקירות בYNET, THEMARKER וכו')

הגרסא עם מעבד i5

http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/notebook-pc/performance/NP-Q330-JS02SG/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...