Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הנווד - עוד לא הסברת למה אתה לא פונה למוסך של היבואן ? ל

רכב בכזה מחיר ו 5 דלתות של יצרן מכובד מהעולם המערבי לא משאירה הרבה אופציות וכנראה היא מגיעה לארץ עם יבואן שינפנף אותו בטענה שפרה מעופפת השתינה לו על האוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
רכב בכזה מחיר ו 5 דלתות של יצרן מכובד מהעולם המערבי לא משאירה הרבה אופציות וכנראה היא מגיעה לארץ עם יבואן שינפנף אותו בטענה שפרה מעופפת השתינה לו על האוטו.

זו בדיוק המנטאליות אליה הורגלנו .

אנחנו חיים בתוך זה ושותקים .

שותקים כי אולי גם אנחנו לא מושלמים וכדאי לשתוק.

עובדה.. שי ז. כבר מראש יודע מה הולך לקרות , למה ? כי ככה מתנהגת החברה בישראל ,הוא צודק .

פורסם

טוב, הלכתי היום למוסך המרכזי של היבואן. הם טענו בתוקף שלא יכול להיות שאלה מים של רדיאטור, וגם לקחו דגימה שלדעתם הוכיחה זאת. לצערי אין לי ידע מספיק כדי לאשר או לסתור זאת - לא יצא לי להסניף הרבה אנטיפריז בחיים. הם גם טענו שהאוטו מגיע עם מפלסים מלאים ישר מהיצרן ושהם מוסיפים רק דלק.

הם כן הציעו שני הסברים אלטרנטיביים:

1. שהמים לווישרים שהיצרן שם מרוכזים יותר מהרגיל ומשאירים משקעים.
  2. שההסרה של חומר ההגנה שבו האוטו מצופה במהלך ההובלה לא הייתה שלמה באיזור החלון הקדמי, ושהחומר נשטף עם הווישרים ושקע מחדש באיזורים שמסביב.

קשה לי להגיד לאיזה הסבר אני מאמין. למען האמת שני ההסברים אינם נראים לי: אם מדובר בחומר הציפוי - לא ברור למה היה ריכוז של משקעים בדיוק באיזורים על מכסה המנוע שאליהם השפריצרים מכוונים, וקשה לי להבין למה להשתמש בסבון מרוכז עד כדי כך שאי אפשר להוריד אותו אח"כ.

בכל מקרה, הם לקחו את האוטו ועברו עליו שוב עם אותו חומר שאיתו הם מורידים את הציפוי של ההובלה. זה לקח להם כמה דקות, ועד כמה שאני רואה עכשיו הכל נקי, ואין נזקים. אז נראה לי שכנראה אפשר לשכוח בינתיים מהעניין. כל זמן שאין שום בעיה נראית לעיין אין לי הרבה מה לעשות עם זה, גם אם ההסברים אינם מספקים. אני רק אחליף בהזדמנות הראשונה את המים במיכל של הווישרים (הם לא היו מוכנים לעשות זאת).

הדבר היחיד שקצת מטריד בכל העניין הוא: מה באמת היתה הבעיה ולמה מוסרים ככה אוטו ללקוחות?

פורסם

אם מדובר בניקוי לא מושלם אז זה יכול לקרות לכל אחד. בסך הכל מדובר בעבודת ידיים שיכולים להיות בה פספוסים.

הם לפחות החליפו את נוזל השמשות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יתכן ששני ההסברים נכונים. בכל מקרה התייחסו לפנייתך, ניקו את השמשה והתלונה שלך מתועדת.

אם אתה סבור שהנוזל מרוכז מדי, אתה יכול לדלל את נוזל השטיפה במים. בכל מקרה בחר נוזל ניקוי מתוצרת מוכרת, כבר היו בפורום תלונות על חומרים שונים.

אפשר ללחוץ על הכפתור של ההרגעה! :wink:

• תוכן חדש...