Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מעוניין לקנות סט בוקסות ואני מתייעץ איתכם לגבי חיפוש המוצר והחברה. איזה כדאי לקנות לא ייקר מידי לשימוש פרטי של החלפת פלאגים חיישנים ברגים בדלתות וכו..

מדובר או בסט ראצ'ט או עם ידית T מה שתמליצו לי שיותר משתמשים בו.

תודה מראש על העזרה

אסי

פורסם

כנס לסניף - אייס או הום סנטר. אני קניתי משם לפני שנתיים ומאוד מרוצה עושה את העבודה. וזה לא כל כך יקר . אתה לא צריך משהו מקצועי

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

לפלאגים אני מעדים ראצט בגלל שלפעמים הפלאגים סגורים חזק/תקועים.

יש בנוסף ידית ראצט מיוחדת עם מד מומנט שזה הכי טוב כי אז אתה לא תוכל לסגור את הפלאג חזק מידי אלא במידה הנכונה.

פורסם

ידית מומנט לבד עולה בסביבות ה-300 שקל במקומות הזולים...

חוץ מזה אם אתה רוצה סט שייתן לך מענה לכל חלקי הרכב (דלתות, פאנלים, חלקי מנוע וכו) אתה צריך סט די גדול.

לי יש את הסט הגדול של סיגנט, חברה מעולה וסט ממש איכותי יש לך אפילו בוקסה מיוחדת לפלאגים, שלוש ראצ'טים מפתחות ועוד הרבה... עלה 1200 שקל.

ולא משנה מה תחליט לקנות- אל תקנה בהום סנטר או אייס, לך לחנויות של כלי עבודה (שיפוצים וכאלה) ההבדלים במחיר עצומים...

פורסם

תלוי כמה אתה מוכן להשקיע,אני חושב שעדיף להשקיע כי זה חד פעמי,בוקסות לא מקצועיות יכולות לפעמים להתעקם או להישבר.

לגבי איפה לקנות,אם תרשום מאיזה אזור אתה אז אני בטוח שאנשים פה יוכלו לכוון אותך לחנויות באזור שלך.

פורסם

מניסיון - בכלי עבודה לא חוסכים גם אם אתה חובב שמתכנן להבריג שני ברגים בחודש.

זכורה לי לרעה ידית רצ'ט שקניתי בסט מהום סנטר התפרקה לחלקיקים (טבעת הנעילה שלה נפלה ועימה מנגנון הרצ'ט) כאשר חצי רכב כבר היה מפורק.

מבחינת מדרג השקעה - תשקיע לפחות בידית בסיסית במחיר של כ- 100 ש"ח ואל תסתפק בידיות הסט.

ממליץ בחום שתחזיק שתי ידיות - גדולה וקטנה שתוכל להתמודד בקלות עם ברגים גדולים וקטנים כאחד.

ממליץ על רכישת סט מתאמי בוקסות יחד עם כל השאר.

זו דעתי כחובב רכב שמטפל לבד.

פורסם

אני ממליץ לך לקנות בוקסות בודדות לפי הצורך, בד"כ אלה יהיו של סיגנט, עם ידית אחת טובה בגודל בינוני.

מפתח T יהיה שימושי רק בברגים שסגורים חלש.

פורסם

אירגנתי בעבר קניה מרוכזת בפורום של כלי עבודה.

אני ממליץ לך לקנות סט של קאשקו, דגם K3851BY.

הוא יכיל לך את כל הבוקסות שתצטרך, והוא איכותי וטוב.

אם אני לא טועה הוא עולה בסביבות ה400 ש"ח.

קובי

פורסם
אירגנתי בעבר קניה מרוכזת בפורום של כלי עבודה.

אני ממליץ לך לקנות סט של קאשקו, דגם K3851BY.

הוא יכיל לך את כל הבוקסות שתצטרך, והוא איכותי וטוב.

אם אני לא טועה הוא עולה בסביבות ה400 ש"ח.

אני מתקשה למצוא באינטרנט או באיביי לפי שם המוצר תוכל לתת לי את שם החברה באנגלית?

פורסם

אתה מוזמן לפנות ל ל.כ. , תריץ בגוגל ! יש להם 2 מחסנים בארץ והמחירים שווים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
אתה מוזמן לפנות ל ל.כ. , תריץ בגוגל ! יש להם 2 מחסנים בארץ והמחירים שווים .

בהחלט כמה מבצעים שווים אבל הם לא עושים משלוחים וזה שעה נסיעה לכל אחד מהסניפים.תודה בכל מקרה

מה דעתכם על סט זה:

http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=464&catId=94

שימושי לרב הדברים או לא שימושי כלל?

או שעדיף כבר להשקיע עוד בשביל זה:

http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=453&catId=94

פורסם

לדעתי, הסטים האלו מאוד יקרים יחיסית לתמורה שלהם.

האתר של קאשקו

http://www.kasco-tools.com/main.asp?cat=show_nav1&nav1_id=8&numbernav1=8&M=8

את הסט שאני מדבר עליו תוכל למצוא רק בהורדות- קטלוג, ואז תחפש בקטלוג את הסט 3/8 שמכיל הרבה חלקים, אם אני לא טועה המחיר הקטלוגי שלו מופיע 600 ש"ח +.

משום מה התמונה שלו לא עובדת באתר.

קובי

פורסם
לדעתי, הסטים האלו מאוד יקרים יחיסית לתמורה שלהם.

האתר של קאשקו

http://www.kasco-tools.com/main.asp?cat=show_nav1&nav1_id=8&numbernav1=8&M=8

את הסט שאני מדבר עליו תוכל למצוא רק בהורדות- קטלוג, ואז תחפש בקטלוג את הסט 3/8 שמכיל הרבה חלקים, אם אני לא טועה המחיר הקטלוגי שלו מופיע 600 ש"ח +.

משום מה התמונה שלו לא עובדת באתר.

683

זה מאוד ייקר אני בספק אם אני אשתמש בכל החלקים שם. אבל לך תדע,כלי לחיים. אם זה באמת מאוד מאוד איכותי אז אני מוכן לשלם כזה סכום .. זה גם מתאים לפירוק ברקסים וגלגלים? או שאין קשר?

• ספונסר פורום
פורסם

*כנס לתכנו צינור ת"א ר"ח יצחק שדה ,קנה כלים טובים לכל החיים של חברת סיגנט .

*אם אתה רוצה אפשר גם לקנות בחברת ל"כ ליפני הכניסה למחנה צריפין שער יפו לכיוון רמלה ,אפשר לקנות גם בוקסות משומשות מחירים טובים ,אחלה מקום

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...