Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי שחקרתי לא מעט בנושא הגעתי להחלטה שפיאט פונטו ספייס יהיה הרכב הראשון שלי. כשהתחלתי לחפש רכב ראיתי יש המון תת דגמים ואני לא כל כך מבין מה ההבדל בין כל אחד מהם. רק הבנתי שלדגם ספורט יש נפח מנוע של 1800. רציתי לדעת אם תוכלו לפרט לי על כל דגם ומה ההבדלים בניהם, וכמובן - מה מומלץ.

זה אוטו טוב לנער בן 17 ? קל לאחזקה, אמין, בטיחותי ?

אשמח לייעוץ בנוגע לרכישה וכל מה שמסביב לעניין. כי כל התת דגמים האלה מבלבלים אותי לגמרי.

תודה מראש.

פורסם

אני לא יודע מה התקציב שלך אבל קח בחשבון דבר אחד:

הרכב מאוד רגיש לתחזוקה גרועה. אם תמצא אחת שלא טופלה היטב ורק יספרו לך "שלא רואה מוסך" - ייתכן וזה היה נכון עד לרגע הקנייה של המכונית על ידך - ואתה תתחיל לאכול את כל המוסך שהיא לא ראתה עד עכשיו.

זה ממש לא תלוש מהמציאות שאתה תידרש לעשות ראש מנוע עקב אירועי התחממות שהיו בעבר, חוסר הקפדה על נוזל קירור ייעודי וכו' וכו'.

לא רוצה להבהיל אותך - לי בעצמי יש פונטו ספייס כזו. אבל שלי מודל 2006, עם ק"מ סביר והיסטוריית טיפולים מסודרת מהמוסך המורשה עד ליום הרכישה שלה. אני ממש לא בטוח שזה קל להשיג אחת עם נתונים כאלה כשאתה משחק על מודל ישן ב-5 שנים.

אני אישית בחצי שנה שהרכב בבעלותי עשיתי מעל 10 אלף ק"מ, אני מניח ש-5 שנים איתה יביאו את הרכב שלי לסביבות 200 אלף ק"מ - וזה בערך מה שתמצא בשנתון הזה. קח בחשבון.

פורסם

יש בסך הכל שלושה תתי-דגמים שרלוונטים אליך:

S - הגרסה הבסיסית ביותר, נמכרה בעיקר לציי רכב והשכרה. ללא שעון חום, חלונות חשמל ועם מושבים פשוטים. לא מומלצת במיוחד.

SX - גרסאת הביניים. אותו המנוע כמו ב-S, אבל כאן רמת האבזור גבוהה יותר. זה כבר דגם מתקבל על הדעת.

ELX - הגרסה הבכירה. שווקה בארץ עם מנוע 16V חזק מעט יותר, ועם גיר ידני/אוטומטי רציף. זאת הגרסה המומלצת.

HGT - הגרסה הספורטיבית, עם מנוע 1800 סמ"ק.

אם יש שאלות ספציפיות נוספות, אתה מוזמן לשאול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת שכבר הספקתי למצוא מידע ואנשים גם עזרו לי בפרטיי (יוזמה מבורכת יש לח'ברה פה). אני הולך כמובן על ה ELX ומקווה שאני אהנה ממנו בתור רכב ראשון.

תודה רבה לכם.

• תוכן חדש...