Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על מחשב נייד- ‏Lenovo IdeaPad G560 M276MIV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדלים ברמה הזאת של מחשב בין זכרון DDR2 לDDR3 הוא אפסי.

חבל שאתם נגד הזמנה מחנות אינטרנטית לדוגמא, לא חסרות חנויות ותיקות ואמינות אשר ניתן להזמין מהם ע"י מתן פרטים בטלפון.

אתה מחמיצים הזדמנות לקניית מחשבים ניידים טובים יותר מבחינת מפרט בטווח המחירים של 2300 שקל.

בין האייסר והקומפק? זו @#@ וזו @#$%.. קשה לעמוד על ההבדלים בינהם, יש את הCOMPAQ גם באייבורי במחיר זול יותר מזה שבבאג (הפתעה גמורה).

אם מדובר רק בין שתי הדגמים האלה ותו לא, הייתי קונה את הCOMPAQ, חבל רק על עניין המצלמה - אתם בטוחים שבדגם זה אין מצלמה?!, אבל זה לא נורא, יש מצלמות ללפטופים בגרושים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מדובר רק בין שתי הדגמים האלה ותו לא, הייתי קונה את הCOMPAQ, חבל רק על עניין המצלמה - אתם בטוחים שבדגם זה אין מצלמה?!, אבל זה לא נורא, יש מצלמות ללפטופים בגרושים.

ארז, אני פתוח כמובן לכל הדגמים, כל עוד אפשרות הקנייה היא במקום ולא דרך האינטרנט. ההמלצה משתנה ?

פורסם

שלום,

הייתי היום באייבורי עם אבא שלי

לא הייתי סגור על הקומפאק שהציעו בשרשור.

לאחר שעלתה סוגיית המיק והמצלמה שאין במחשב(מצלמה לא אכפת, מיק כן) הוצע לי מחשב ACER עם T6400 אם אני לא טועה(או T6500) שהוא 2.0 Gהרץ ולפי מה שאני יודע, ככל שעולים במספרים באינטל כך הוא טוב יותר, נכון ?

המחשב הוא של , 2GB DD2(את זה לדעתי אוסיף עוד 2, רק לאחר שאקבל את המחשב ואחליט אם זה מספיק או לא) מסך 15.4, יציאת HD, 4USB, מיק ומצלמה. אני לא מוצא את המחשב באינטרנט(לא רשמתי את הדגם- טעות) בעקרון זה המאפינים של המחשב.

הוא פחות טוב מהקומפאק(עם הT4500)??ההפרש בזכרון דיי משמעותי?,

בנוסף, המסך בACER הוא לא LED אלא WXGH. השאלה אם הוויתור על הLED, וירידה בזכרון שווה את העלייה במעבד?

אשמח לשמוע חוות דעתכם, תודה.

פורסם

תודה רבה ארז.

אפשר לקבל טיפים בנוגע לשמירה על המחשב ותפעול נכון?

מבחינת סוללה, מתי לשים הייבנט, ומתי שינה רגילה? עצות בנוגע לשמירת חייה של הסוללה וכו'.

תודה רבה.

ד"א- שמעתי שמערכת ווינדוס 64 ביט על 2ג'יגה ראם תגרום לו לפעול לאט יותר , זה נכון ?

• תוכן חדש...