Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי את ״ניסן עקפה אותנו אז אמרתי יאללה מרדף״ :-D

כשהתשתית מאפשרת ובכביש מותר (והרכבהלחלוטין יכול להתמודד) אין ספק שהעסק נשמע מהנה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

MorN קראתי את ההודעה ששלחת לי. אך מכוון שאני משתמש חדש בפורום אני לא יכול להחזיר לך הודעה בחזרה.

בכל אופן המון תודות על היתיחסות שלך!!

פורסם
תודה על השיתוף!!!

ממש מעורר קינאה חיובית ודירבון להגשים את החלום הזה!!

הכתיבה שלך ממש מעבירה את החוויה, מה שהופך את זה לעוד יותר מעניין!

ומכוון שאתה בעל הניסיון הרב בתחום (אחרי הכל 10 פעמיים לא הולך ברגל....) יש לי מספר שאלות...

1. אחרי כמה הקפות מגיעים למיצוי? נצא מנקודת הנחה שזאת הפעם הראשונה במסלול.

2. כמה ימים אתה ממליץ להקדיש לתכנון החוויה. (טיסה מסלול נטו וחזרה)

3. רשמת מחיריי הקפות שמעוד עזר ונתן אינדיקציה מעולה. אתה יכול לתת מחירים משוערים להשכרות רכבים שונים לפי ניסיונך ושהשכרת בעבר? (אני לא מצפה לסכומים מדוייקים אבל +/- יכול לעזור לשכלול עלויות)

4. איזה טיפים של עשה ואל תעשה אתה יכול לתת? כגון: תקופה בשנה להגיע? מה מומלץ לבדוק לפני? ועוד כל מיני נקודות רציונליות שחוויתה על בשרך

המון תודה מראש.

חשוב לי לציין שאני ממש מתכנן נסיעה למסלול (מתנת יומהולדת לעצמי בנובמבר) וכל שאלותי הם כדי לקרב את החלום ולא סתם לבלבל לך בשכל.:lol::lol::lol:

היי ליאור,

1. אני לא חושב שיש בן אדם שיש לו תחושת מיצוי ברינג גם אחרי 200 הקפות!! המסלול כל הזמן מרגיש ונראה אחרת בגלל שינוי עונות ואספלט בכל פעם שתהיה שם.

בפעם הרשונה שתגיע אהיה לך קשה לעשות הרבה הקפות,מעייף ומפחיד מאוד!!

2. הייתי ממליץ לך לגיע לגרמניה (פרנקפורט או קלן) ביום רביעי בערב או חמישי בוקר. ימי חמישי ושישי בד"כ מאוד שקטים ואין הרבה רכבים על במסלול לאומת סופי שבוע.... תוכל להתרכז בנהיגה.

חזרה לארץ ביום ראשון בערב או שני (4-5 ימים).

3. אם התקציב שלך גבוה הייתי ממליץ לך להשכיר רכב יעודי בחבילה של הכל כלול (רכב,דלק,הקפות).

גוגל: rent a car nurburgring.

4. המזג אויר בגרמניה לא צפוי ובגלל שהמסלול כלכך ארוך אז יכול לרדת גשם במקומות שונים במסלול או לכל אורכו.

המסלול מאוד מפחיד ברטוב!!! אתה יכול לבדוק ימים ושעות פתיחה באתר של הרינג.

5. אני הייתי בודק כמה יעלה לך לסוע עם מדריך מהארץ בטיול מאורגן, זה ממש נוח לפעם הראשונה.

אני יודע שדני G ולאון טובאס עושים את זה (אין לי התנסות בזה).

6. לומד בעל פה את המסלול.

מקווה שתהנה

מורן

פורסם

מורן תודה רבה!

1. לגבי ה"מיצוי" שהזכרתי... זה יכול להיות גם תשיששות. אני בא בעמדה שכבר הייתי בכמה וכמה מסלולים (אפילו עם רכבים מהנים) וביליתי מספר שעות על מסלולים שונים, חשוב לציין שחייתי מספר שנים בארה"ב וידעתי לנצל את זה. ומי פה באה השאלה הזאת, מה שגם מסלול כל כך ארוך רק מקשה על הנהיגה ומעייף מאוד!

בכל יתר דבריך הסכלתי ולקחתי לצומת לבי!

תודה

פורסם
מורן תודה רבה!

1. לגבי ה"מיצוי" שהזכרתי... זה יכול להיות גם תשיששות. אני בא בעמדה שכבר הייתי בכמה וכמה מסלולים (אפילו עם רכבים מהנים) וביליתי מספר שעות על מסלולים שונים, חשוב לציין שחייתי מספר שנים בארה"ב וידעתי לנצל את זה. ומי פה באה השאלה הזאת, מה שגם מסלול כל כך ארוך רק מקשה על הנהיגה ומעייף מאוד!

בכל יתר דבריך הסכלתי ולקחתי לצומת לבי!

תודה

בכייף ליאור,

אני מבין מה אתה מנסה להגיד אבל עד שלא תהיה ברינג אתה לא תבין אותי...

אם תנהג קרוב למגבלות בפעם הראשונה אתה תתעייף מהר מאוד! תשישות ועייפות זה לא מיצוי.

ביום הראשון זה קשה לעשות יותר מ4 הקפות.

אתה חייב לזכור שהמסלול הוא 20 ק"מ ויש 300 מטר הבדלי גובה. האספלט מאוד קופצני בחלקים מסויימים יש פניות של נגטיב ופוזטיב קאמבר.

אין שום מסלול בעולם שמתקרב לזה.

נ.ב

אני לא גר בארץ ואני מבלה המון פעמים במסלולים שונים.

אולי אני אפתח שירשור של החויה שלי מתי שאני לא התעצל :roll:

פורסם
אם תנהג קרוב למגבלות בפעם הראשונה אתה תתעייף מהר מאוד! תשישות ועייפות זה לא מיצוי.

אם הוא ינהג על המגבלות בפעם הראשונה, ספק אם הוא יגיע למצב של עייפות. התרסקות אחרי 5 פניות נשמעת כתוצאה סבירה יותר :|

את הרינג צריך ללמוד (ולא דרך סימולטורים) בהדרגה.

פורסם
אם הוא ינהג על המגבלות בפעם הראשונה, ספק אם הוא יגיע למצב של עייפות. התרסקות אחרי 5 פניות נשמעת כתוצאה סבירה יותר :|

את הרינג צריך ללמוד (ולא דרך סימולטורים) בהדרגה.

סבבה, בהדרגה זה נכון אבל לא התכוונתי למגבלות הרכב אלא המגבלות הנהג....

לא חושב שיש הרבה אנשים בעולם שנוהגים על מגבלות הרכב ברינג :oops:

כדי מאוד להשתמש בסימולטור כדי להכיר את המסלול, את הפניות ומה שמגיע בהמשך. אין קשר בין המהירות שאתה יכול לנהוג בסימולטור למציאות אבל אני חושב שזה יכול לעזור לגבי איזה גיר להיות בכל קטע של המסלול

שבת שלום

מורן

פורסם

סחתיין עשית לי חשק לטוס לחו"ל רק למטרה הזו ולשכור רכב אקזוטי:)

אם אפשר לטעום מהרכבים האלו שווה להגשים חלום.

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

• תוכן חדש...