Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הזטק הכי טוב , אחריו ה MLK165.

מדובר בשני סטים טובים משמעותית מכל דבר אחר ברשימה.

ההייבריד היא בחירה טובה גם אם תשיג חדש ב 1500 ש"ח , למרות שלמורל יש נטייה להחליש את המיד בצורה משמעותית מה שתורם להרגשת הרכות , לדעתי כשרמקול לא מנסה אפילו לשחזר את הסאונד כמו במקור אלה מעוות אותו לא מדובר ב SQ.

יש שאוהבים את זה ( כנראה אלה שלא מודעים לזה ) , יש שלא , לפי דעתי זאת דוגמא מצויינת לעצם העובדה שאנשים שלא יודעים למה לשמוע לא יבינו על מה מדובר , יקראו לזה "רמקול רך" ויתייחסו אליו בהתאם. הוא לא רך יש לו פיקים רציניים בתחום המיד ולכן הוא לא SQ WORTHY אם נקרא לזה ככה.

עוד דוגמא לניצחון המדע על פני הסובייקטיביות האודיופילית חסרת המושג :) סתם סתם ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אז ההתלבטות שלי צריכה להיות בין הזקט ל-MLK165?

שניהם מוכרים ב-1500, אז את מי שאני יצליח לקנות במחיר יותר משתלם ללכת עליו?

שניהם מתאימים לסוגי המוזיקה שאני אוהב?(בעמוד הראשון נתתי קישור).

תודה.

פורסם

מצטרף לבקשה להמלצה על סטים בתחום מחירים הזה, פתוח גם לאפשרות לשלב בין מיד באס לטויטר שלא מאותה החברה.

וגם אלמנטים שיתאימו בעתיד לסט 3 חלקים אקטיבי

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

הוא נכנס לדכאון קליני אחרי שהוא לא הצליח להשיג גרף הענות שטוח כמו מישורי בונוויל :lol:

ברור שההערה בשיא בדיחות הדעת, כן?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

זה קשה להגיב ולתרום כשכל הודעה שלי צריכה לעבור סינון ע"י מנהל , כשזה קורה רוב הפעמים ההודעה כבר לא רלוונטית.

קצת קשה להתקדם בתחום בארץ כי אין לאן , השאיפה להגיע לשלמות ברכב בלתי ניתנת להשגה אלה אם כן מדובר באמצעים קיצוניים מאוד , אני חושב שרוב האנשים שמתעסקים עם זה שנים עושים זאת בשביל הכיף "בהתעסקות" עם הרכיבים ולא בנטו להקשיב למוזיקה.

אני לא אחד שסומך על האוזן , תחום הסאונד בבית יותר מדעי ו"מקצועי" אם ניתן להגיד לפי דעתי , יותר כיף ללמוד ולהשקיע כי שומעים את התוצאות , העיניין ברכב הוא שלא משנה מה תעשה בכל זאת הרמקול יהיה בתוך תיבת פח שתרעיש ותרעד ותעוות הכל , לא משנה כמה DYNAMAT יהיה עליה , ולא משנה מה תעשה הסאב הסופר מדוייק שקנית עדיין יזייף כי הוא נמצא בתוך תיבה אחרת ... תא המטען ואם כל זה לא מספיק אז הכל עובר דרך יחידת ראש ( רדיו דיסק ) עם DAC בשקל וחצי ורכיבי קרוס בהתאם.

בקיצור הרבה כאב ראש :) למרות שאני אוהב את זה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הזטק סט מטורף. אי אפשר לטעות איתו. לך עליו ותחסוך 100 שח , האם מדובר בסט ביד שניה פה בפורום ? אם כן אז תיזהר כי נראה לי שהוא הרבה זמן שם וזה חשוד

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה תמיד יכול לייבא רמקולים וטוויטרים של SB ACOUSTICS ממדיסאונד :)

יש להם דגם שעובד מצויין בדלת של רכב ( למרות שהוא רמקול לבית ) והרבה משתמשים מרוצים דוגלים בהם ואפילו התחרו בהם בתחרויות כאלה ואחרות , זה מאוד פופולרי לדחוף אלמנטים לבית ברכב ( כמובן כאלה עם נתונים מתאימים ) בחו"ל חבל שפה זה לא תופס :)

מדובר באזור ה 1300 כולל משלוח ומכס.

לפחות זה מה שאני מתכוון לעשות !

ככה אתה לא משלם 50% מערך המוצר על המותג ואתה מקבל איכות נטו.

אני יכול להגיד לך יותר מזה , יש טוויטרים שעולים 40 דולר והם טובים יותר מפיקולו בביצועים ,ואתה יכול לחתוך אותם על 1500 הרץ והם עובדים מצויין כי יש להם FS הזוי של 500 הרץ , נשמע טוב אה ? ;)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

זה חשוד שזה הרבה זמן זה נכון.

אבל דרך לבדוק אותם איו לי, מה אני יכול לעשות?

וההודעה השניה שלך בילבלה אותי לגמריה.

התכוונתי ל-diforce כמובן.

אני כבר לא יודע מה לעשות.

• תוכן חדש...