Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברכב של גיסי (מאזדה 6 החדשות) יש את המכשיר הזה

ראיתי שיש אופציה לBT אבל לא הבנתי איך נכנסים. (או שבכלל צריך מתאם כלשהו?)

ראיתי גם שיש אפשרות למערכת ניווט. מה עושים עם זה? תוכנה, אנטנה? לא כל כך הבנתי אשמח להסברים.

האם יש אפשרות לעדכון תוכנה של המכשיר או משהו כזה?

תודה רבה אלעד

פורסם

ניתן לחבר בלוטוס וניווט כיחידות חיצוניות שמתחברות למכשיר, קודם כל תבדוק אם הם כבר קיימות, אם לא ניתן להוסיף אותם .

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

לי יש את ה-8022 אם זה אותו הדבר אז אתה נכנס להגדרות ושמה יש לך בלוטוט סאטינגס אתה נכנס ומסכרן בין המכשיר שלך לאוטו

אבל תיקח בחשבון שכל פעם שתעלה לאוטו זה יתחבר אוטומטית ולא תוכל לענות לישחות בעצמך אלא רק דרך הרמקולים של האוטו וזה לא עובד על כל פלאפון משום מה ואין לזה סיבות מיוחדות יש פלאפונים מתקדמים יותר שלא יתחברו וישנים שכן הצליחו

פורסם

גל

אצלי מורכב ה 8026, לפני זה היה מורכב אצלי 7029 .

יש אפשרות לקבוע אם המכשיר יענה אוטומטית אחרי מס' צלצולים או בכלל לא, יש אפשרות לדבר מהנייד ולא דרך הרמקולים של הרכב.

כל הטלפונים יכולים להתחבר למכשיר כולל ה אי פון 4 החדש.

מה שצריך לעשות זה או להכנס לאתר של קנווד ולהוריד גירסה חדשה ולהתקין בעצמך, או ללכת למי שהתקין לך את המכשיר שיעדכן לך את גרסת התוכנה ואז כל נייד יכול להתחבר אליו.

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

בכל מקרה יש בהגדרות בלוטוס סטינג, גם אם אין לך התקן BT , סימן שאתה לא מכיר את תפעול המכשיר.

גש למתקין ותוך כמה דקות הוא יגיד לך אם יש לך או אין לך .

פורסם

עריכה: אני חושב שיש לו באוטו DDX512 .

אני יודע כיצד לתפעל את המכשיר

אבל שאני לוחץ על SOURCE זה רק מה שיש לי בתפריט ואין לי את כל האופציות כמו BT ודברים כאלה

15295224.jpg

אני יודע כיצד להיכנס להגדרות ולדפדף, לא מצאתי שום דבר שמזכיר BT.

פורסם

לפי החוטים העבים שעוברים לך אחורה דווקא נראה שיש מצב שיש לך בלוטוס ואולי גם ניווט.

אם כבר שלפת אותו, תן צילום של החלק האחורי ואולי נוכל לזהות .

אגב- אתה רואה את האייקון בצד ימין למטה, זה שנראה כמו מפתח צינורות , תלחץ עליו וממנו אתה נכנס להגדרות, שם תלחץ על מידע, ותראה את הגרסאות של המכשיר ואם יש בלוטוס את הגירסא של הבלוטוס.

או כפי שהצעתי הדרך הקלה, לך למתקין :lol:

פורסם
:-D נכון, אם נכנסים למידע של התמונה רואים שהיא נוצרה בחודש 7 באתר קראנקשאפט, כנראה שהוא שם אותה רק להמחשה .

• תוכן חדש...