Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד בעד עבודת אסירים אבל לא ב 4 ש"ח לשעה (ויש אסירים שעובדים בשביל כ 10 שקלים ליום).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני דווקא רואה את השכר כחלק מהשיקום.

תחשוב על אסיר שמשתחרר אחרי כמה שנים. הוא יוצא בלי בית, בלי עבודה ולרוב האנשים היחידים שהוא מכיר ויכול להעזר בהם הם עבריינים. אם אדם כזה יוצא אחרי שנחסכו בעבורו בזכות עמלו כמה עשרות אלפי שקלים הוא יכול לשכור דירה ולהתחיל לחפש עבודה.

יצא לי להעסיק כמה אסירים משוחררים (האחרון שבהם היה בחור בן 35 שישב יותר מ 15 שנים בכלא ועוד כמה שנים במוסדות, אימא שלו נרצחה כשהיה קטן ע"י קרוב משפחה כחלק משוד לצורך קניית סמים ואבא שלו היה שולח אותו לגנוב וצורך איתו יחד סמים. הבחור הפסיק ללמוד בכיתה ו' אבל מבחינת יכולות קליטה והבנה הוא פשוט גאון) וכולם תיארו את אותה הבעייה כשהחליטו לצאת ולהשתקם.

פורסם

מי שצריך לשקם זאת המדינה ולא האסיר צריך לדאוג לעצמו, על אותה טענה הוא יכול להשתמש בכסף לפעילות לא חוקית בשנית כמו צריכת סמים\כלי נשק\כלי פריצה או כל דבר אחר.

פורסם

המדינה יכולה לתת את הכלים אבל לא יכולה לשנות את הסטיגמות של החברה.

כמה אנשים אתה מכיר שיסכימו להשכיר דירה לאסיר משוחרר או יסכימו לקבל אותו לעבודה?

לצערי גם את החלק שלה המדינה לא עושה ואסירים יוצאים לרוב ללא שיקום אמיתי ומלא כי הם יוצאים ללא מקצוע (כל הכבוד שלימדת אותם ב 5 שנים לקרוא אבל הם לא יוכלו ממילא לעבוד כקריינים אז דאג להם למקצוע שיוכלו לפרנס את עצמם), ללא כסף וללא מסגרת בחוץ.

פורסם

כוונתי היתה שכשיש פראייר אחד על כל מאה איש, אז במרכז יש פי מאה פראיירים.

וכרמיאל וחיפה זה ריכוז מספיק גדול של אוכלוסיה.

אני גר בגליל העליון.

:wink:
  • תוכן חדש...