Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה!

לפני קצת יותר משנה רכשתי זוג נעליים של טבע נאות ב 430 ש"ח,הנעליים היו בשימוש יומיומי כ 12 שעות ביום,לאחרונה שמתי לב שבסולייה של אחת מן הנעליים נוצר סדק ונכנסים דרכו מים. הדבר נראה לי קצת מוזר כי אלו לא הנעליים הראשונות שלי של טבע נאות ולכן החלטתי לפנות לשירות לקוחות של טבע נאות. כשהתקשרתי ענתה לי בחורה חמודה והסברתי בפנייה את הבעייה,היא ישר שאלה אותי אם יש לי חשבונית קנייה על הנעליים ואמרתי לה שלא. הבחורה ביקשה פרטים של כ.אשראי שדרכו נרכשו הנעליים ואמרה שתחזור אלי בשעה הקרובה,לא עברה חצי שעה והיא חזרה אלי,התשובה שלה הייתה מכיוון שעל הנעל יש רק חצי שנה אחריות אין הרבה מה לעשות אבל היא מוכנה שאני אגיע עם הנעליים לסניף הקרוב ובכל זאת אשלח אותם לתיקון,היא לקחה ממני את הפרטים וסיכמנו לאיזה סניף אני מגיע והיא כבר תעביר את כל הפרטים לסניף ההוא. כשהגעתי לסניף כבר ידעו על מה מדובר ולא שיגעו אותי ביכלל פשוט לקחו את הנעליים ונתנו לי פתק ונאמר לי שתוך 14 ימי עבודה יחזרו אלי. לא תאמינו אבל בידיוק לאחר 14 ימי עבודה קיבלתי טלפון ונאמר לי להגיע לקחת חזרה את הנעליים,כשהגעתי לחנות לא האמנתי שאלו הנעליים שלי שאני מסרתי להם! החליפו לי בשתי הנעליים את הסוליות גומי לחדשות+שמו מדרסים חדשים מקוריים של טבע נאות+עשו טיפול לעור של הנעל כך שהנעל ניראת כמו חדשה!!! כששאלתי כמה עולה לי התיקון אמרו לי שבחינם וזו הייתה התגובה שלי באותו הרגע :shock: ! אמרתי יפה תודה רבה על הכל לקחתי את הנעליים ויצאתי מבסוט מהחנות.

בשורה תחתונה ככך אמור להיראות שירות לקוחות טוב,הלוואי שכל החנויות יקחו דוגמא מהמקרה הזה,בקיצור אותי הם(טבע נאות) קנו! מהיום נעליים לעבודה רק טבע נאות!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כן

בנאות מרדכי

אחלה חברה.

היו לי כפכפים שלהם שיכולת להחליף את החלק הפנימי האורטופדי וככה החזיקו לי 7 שנים

עד שהעור נראה כמו עור של פרה מתה :)

יקר אבל שווה כל שקל!

:wink:
פורסם

שמח לשמוע, חבל שלא הרבה חברות עובדות בשיטה הזו.

עכשיו רק חבל שהם עושים נעליים שאני בחיים לא אנעל :cry:

מתחדשת*

פורסם

אכן אתה צודק שהנעליים שלהם לא הכי יפות בשוק אבל בשבילי הם מאוד נוחות! ואצלי הנוחות לוקחת על המראה במיוחד כשזה מדובר בנעל לעבודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ועכשיו אני שואל אתכם: מה בדיוק עובר בראש לאלה שנותנים שירות חרא? מה, הם חושבים שהלקוחות יזכרו אותם לטובה וינהרו אליהם? שמקבל השירות הגרוע יחזור אליהם? ימליץ עליהם? יכתוב עליהם טובות?

הרי גם אם אין לך חשק לתת שירות טוב (איזה משפט מפגר) - הרי זה לטובתך. ברגע שתיתן שירות טוב שמך ילך לפניך. את זאת הרי יודע כל ילד ולא מדובר בתורה נסתרת, אז למה? למה במדינה הזאת "שירות" לא קיים כמעט? ובכלל, איזו מן מילה זאת "שירות"... הרי הוא לא משרת אותך בכלום. הוא נותן לך משהו ששלמת עליו, משהו שאמור להיות מובן מאליו. אם יחרוג מעבר לכך, אז אולי מדובר ב"שירות".

אבל מה לעשות, היצע וביקוש.

אנו מקבלים את מה שאנו מבקשים, וכל עוד זה שירות חרא - אז גם נקבל כזה. פה כמעט ולא יודעים להצביע ברגליים.

אח... עוד ארוכה הדרך.

פורסם

כי הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.

ובמרכז יש מספיק אנשים ותמיד יגיע הפראייר הבא.

פה בצפון כשהציבור קטן אז רמת השירות גבוהה יותר.

עד כדי כך שאפילו שקלתי לקנות רכב מסוחר על פי עצת חבר.

:wink:
פורסם
כי הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם.

ובמרכז יש מספיק אנשים ותמיד יגיע הפראייר הבא.

פה בצפון כשהציבור קטן אז רמת השירות גבוהה יותר.

עד כדי כך שאפילו שקלתי לקנות רכב מסוחר על פי עצת חבר.

לא היית בכרמיאל, נכון?

השירות שם ברוב המקומות מזעזע והסטנדרטים של העבודה באותה רמה.

פורסם

יש עוד חברות שנותנות שירות טוב.

אצלי מכשיר התמי 4 בן ה 3 חודשים התחיל לנזול. הזמנתי את השירות וציינתי גם שלטעמי הוא לא מקרר מספיק. תשובת נציגת השירות היתה שיגיע כבר למחרת טכנאי לתקן את הנזילה ותיאמה איתי מועד להחלפת המכשיר בחדש ללא כל תמורה או בקשה שלי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חייב לציין שפעם(לפני כשנה וחצי) גם לי הייתה חווית שרות טובה ומפתיעה.

חברה שלי קנתה לי ארנק עור ליום הולדת.

אחרי כשנה התחילו להווצר קרעים בין איזורי העור לבד.

הגעתי לחנות ללא קבלה ובלי יותר מידי תקוות(גם בלי קבלה וגם יש מצב שעבר יותר משנה).

ללא שום שאלות, הצקות או חפירות לקחו ממני את הארנק וסימנו את המקומות בהם היו קרעים.

שבועיים אחרי זה קיבלתי טלפון שאני יכול להגיע לקחת את הארנק.

הגעתי ולהפתעתי חיכה לי שם ארנק חדש.

זאת הייתה חנות תיקים בקניון השרון בנתניה בקומת הקרקע.

לצערי, לא עולה לי השם כרגע.

פורסם
לא היית בכרמיאל, נכון?

השירות שם ברוב המקומות מזעזע והסטנדרטים של העבודה באותה רמה.

בגלל זה רמת האבטלה שם גבוהה.:wink:

משכנתא זה קל

פורסם

שירות מצויין :)

כן

בנאות מרדכי

אחלה חברה.

היו לי כפכפים שלהם שיכולת להחליף את החלק הפנימי האורטופדי וככה החזיקו לי 7 שנים

עד שהעור נראה כמו עור של פרה מתה :)

יקר אבל שווה כל שקל!

אני החזקתי אותם 5 שנים ,

ולמרות שהחלפתי להם את החלק הפנימי כל שנה , חברה שלי זרקה לי את הכפכפים בגלל המראה החיצוני (שלהם ,לא שלי )

פורסם

יקר אבל שווה כל שקל!

הבעייה איתם שהם לא שונים מנייקי ושאר היצרנים שמנצלים את הילדים הסינים.

הנעליים האלה מיוצרות ע"י אסירים בשכר אפסי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...