Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

etronics

B.R
שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הייתי שם לפני חודש בחנות, היא אכן ברחוב אסקס כמו שכתוב באתר שלהם,זה לא איפה שהתאומים היו, זה 30 דקות משם. וזה ממש לא בעיה להגיע. רק תביט במפה.

VW scirocco , 1.4 TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ברחוב essex 37 במנהטן ולפי מפות שראיתי זה בערך 30 קמ' ממזרח ברוקלין

בתור מי שביקר שם המון במשך שהות של 3 חודשים בניו-יורק אני יכול לומר לך בביטחה שמדובר בדאון טאון מנהטן ורכבת תחתית עוצרת ממש 2 דקות הליכה מהחנות שנראת עלובה ביותר (כמובן שאם תפספס את התחנה אכן תגיע לברוקלין :oops: ),כאשר אתה מגיע לניו-יורק תתקשר לחנות (ישראלי בשם אלי) ותשאל אם יש לו בחנות את המוצר המבוקש (אתר האינטרנט לא תמיד מעודכן בצורה נכונה) או שהוא צריך להביא מהמחסן המרכזי (עניין של יום).

נ.ב:

אומנם החנות נראית כמו חנות של טמבור בדרום ת"א כאשר כל המוצרים מאובקים אבל מדובר בעסק שהתחיל מאדם אחד ומונה היום מעל 100 איש שעובדים במחסן ענק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעייה שזה לא אני שנוסע אלא אחותי והיא כבר שם. ואני רק צריך לדעת אם זה קרוב למזרח ברוקלין (east 24st). היא יכולה לברר איפה זה אבל השאלה אם שווה בכלל לסוע ואם זה קרוב. אני הבנתי לפי מפות שזה בערך 25-30 קמ' משם. היא לא מתכוונת להתרוצץ שם.

אז אני מפחד שהיא לא תרצה לסוע רחוק ולא תביא לי כלום. :x

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי שם הכי זול. אם יש לך מקום בברוקלין שמוכרים קומפוננטים של קיקר או אינפיניטי ב100 דולר אני ישמח. תאמין לי עדיף לי שזה יהיה בברוקלין.

בבקשה תגידו אם יש חנות כזאת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב, זה לינק מסאונדומיין, והם יקרים יחסית לשוק.

אני בטוח שבחנות רגילה זה פחות לפחות ב 20-30 דולר.

אני מציע לך שתעשה חיפוש קטן בגוגל על חנויות באיזור ותמצא משהו.

(אלא אם כן יאמרו לך היכן החנות נמצאת במדויק)

:)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לך בחום לקרוא את ה"חוות דעת" לגבי החנות הזאת.

באתר של השוואות מחירים, יש גם השוואות חנויות עם תגובות על החנות.

ברוב ההשוואות, היא תמיד עם הכי הרבה חוות דעת שליליות.

אם מדובר בעוד 10%-5%, לך על חנות אחרת, אם לא, תבקש מאחותך שתבקש מהמוכר לשמוע שהמוצר עובד. כי אחריות גם ככה לא תוכל לממש.

בכל זאת, הם ישראלים. :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.bizrate.com/ratings_guide/cust_reviews__mid--25566.html

הסתכלתי דיי חפיף אבל לא ראיתי שום טענה שהמוצר פגום

יש טענות על משלוח לא בזמן אבל אותי זה לא מעניין כי אם אחותי תקנה שם. הלוואי ותקנה כבר. :x אז זה יהיה בחנות עצמה ולא במשלוח

אם יש למישהו תגובות רעות על מוצרים פגומים אז תראו לי קישור בקשה.

תעשו טובה אחים שלי למה לא בא לי רמקול פגום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך קנית? MUSTOP, בחנות עצמה או במשלוח בתוך ארה"ב?

ואם הם יגידו שהם לא רוצים להשמיע אז לא לקנות? לא שווה את הסיכון?

זה בכל זאת חיסכון של 500 שקל בערך. וזה הרבה כסף בשבילי.

ואני לא מכיר שום חנות אחרת ואחותי העצלנית לא תתחיל לחפש חנות שתשמיע לה.

אני לא יודע מה לעשות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...