Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמעתי להמלצות חברי הפורום והחלפתי את הצמיגים ברכב לרביעיית T1R חדשים.

בעל הפנצ'ריה המליץ לי לעשות כיוון פרונט בגלל שהוא ראה את השחיקה של הצמיגים הקודמים וגם כדי לשמור על החדשים..

העלות היא 350 ש"ח +-

האם בד"כ אחרי שמחליפים סט צמיגים עושים כיוון פרונט או שזה משתנה מרכב רגיל לרכב ספורטיבי?

תודה לעוזרים!

פורסם
אכן מומלץ לעשות כיוון פרונט אחרי החלפת צמיגים.

המחיר שנתנו לך הוא סביר בהחלט לארבעת הגלגלים.

מקס

מומלץ למי ?!:arrow:

עם בעל מקצוע אמר שלפי הצמיגים אתה צריך כיון תלך תבדוק קודם מה הבעיה

לא כל פעם שמחליפים צמיגים עושים פרונט :|

פורסם

בהחלט לא קיים דבר כזה שצריך לעשות כיוון אחרי צמיגים.

אבל

אם בעל הפנצריה אמר שיש שחיקה בקדמיים, זה יכול להיות שווה לבדוק, אבל קיימת האפשרות שהוא ראה שחיקה גבוהה (כתוצאה מפרפורים, פניות שמפעילות לחץ גדול על הצמיגים וכו...) בכל מקרה, כדאי לבדוק את זה

לבדוק את זה על הכביש, אתה יכול לבדוק ברמה בסיסית בעצמך. תבדוק אם במהירות 120 יש לך רעידות בהגה , סטייה לצד מסויים , או אם קיימת רעידה בהגה בסיבוב.

זאת אומרת , אם ההגה במהירות הזאת לא רועד, האוטו נוסע ישר כאשר אתה עוזב את ההגה , ובסיבוב לא קיימת רעידה. לא אמורה להיות בעיה בפרונט (בכל מקרה אני הייתי הולך לבדוק את זה. בדברים כאלה לא משחקים )

A.R.T Performance

פורסם

לא אמליץ לך לעשות ישר כיוון פרונט. כי אם ישנה בעיה באחד ממכלולי הרכב, יגידו לך במכון לכיוון פרונט שיש בעיה ותצתרך לעשות פעמיים כיוון פרונט ,בפעם שעלו לך על הבעיה ובפעם שלאחר שסידרתה את הבעיה ,מומלץ לגשת לבדוק במוסכים( כגון מוסך רון או איציק מגידאב) אם יש חופשים במשולשים ועוד .לאחר בדיקה מקיפה אם ישנה בעיה תטפל ואז תלך לכיוון פרונט אם אין בעיה אז , לך לעשות כיוון פרונט.

בהצלחה

דניאל

פורסם

מכון לכיוון פרונט טוב - לא מחייב פעמיים , אחרי בדיקה וניסויי כיוון .

במידה ויש בעיה , וצריך להחליף משולש .. , לפעמים הם מחליפים, ואם לא , אתה נגש למוסך שלך ומחליף שם .

אח"כ - אתה חוזר לכיוון פרונט , ולא מחייבים אותך שוב .

כך פעמיים היה אצלי בפרונט התחיה ביפו ליד בלומפילד/מכון הדרום, וכך אצל חבריי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

שכחתי לציין שהצמיגים שהחלפתי היו ממש ישנים (בני 5-6 שנים, הרכב הגיע עם הצמיגים האלו)

הרכב כרגע עם 69,000 ק"מ, אני לא זוכר שהיו לי רעידות לא ב120 ולא ב140.

פורסם

יכול להיות שהכיוון אצלך הוא ממש ממש מיזערי אבל בגלל שהצמיג יושב 6 שנים על הרכב וזה עוד צמיג מקורי ( ?!?) אז השחיקה פשוט נעשתה בצורה כזאת - לאט ובטוח.

או שיכול להיות נסיעה מסויימת גרמה לשחיקה הזאת בצמיגים שהיו גם ככה גמורים, למשל יום מסלול או משהו דומה.

בכל מקרה תעקוב אחרי הנסיעות שלך בימים הקרובים תבדוק רעידות במהירויות גבוהות או בסיבובים שמפעילים לחץ על הרכב, תבדוק נטייה של ההגה למשוך לכיוונים שונים אם אתה רואה את הסימפטומים האלה כניראה שאתה אכן זקוק לכיוון פרונט, אחרת לזרוק 350 ש"ח על משהו שאין בו צורך נראה לי ביזבוז (כל סכום זה כסף גם אם הוא לא גדול עבורך).

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

בואו נתקן כמה טעיות

רעידות בהגה לא מעיד על בעיה בפרונוט זה יכול לבוא מאף מכלולים אחרים בדרך כלל זה צמיגים

משיכה לא משנה לאיזה כיוון יכול מאוד להיות שהבעיה בפרונט או כיוון גלגלים (לא איזון זה שני דברים שונים) או צמיגים

משולש או כל חלק בפרונט שיהיה פגום המכון ימצא לך אותו זה העיקרון פה למי שלא מבין מוסך פרונט מתמחה במכלולים האלה

ועכשיו לפותח התרד אני לא מבין מה בדיוק הסרט גש למוכן פרונט כזה או אחר תקבל בדיקה חינם (אצל הרוב) ותפטור את הבעיה לא תורה מאתיופיה

בהצלחה

פורסם

אתה מכיר אחד כזה?

אתה מתכוון שאם אני אלך למכון ויבדקו את הרכב וייצא שלא צריך לעשות כיוון פרונט אז הבדיקה "חינם"?

פורסם

nety.

אתה לא חושב שחשבתי על זה גם , אבל סביר להניח שאם עכשיו הרכיבו לו צמיגים , אין שום בעיה באיזון שלהם ,

כלומר אם בנסיעה במהירות שציינתי יש רעידה, זה יכול לבוא אך ורק מכיוון פרונט, זאת אומר משולש או כל דבר בהקשר ..

A.R.T Performance

פורסם
nety.

אתה לא חושב שחשבתי על זה גם , אבל סביר להניח שאם עכשיו הרכיבו לו צמיגים , אין שום בעיה באיזון שלהם ,

כלומר אם בנסיעה במהירות שציינתי יש רעידה, זה יכול לבוא אך ורק מכיוון פרונט, זאת אומר משולש או כל דבר בהקשר ..

ממש לא

דניאל עם אתה מאיזור ראשון אתה מוזמן לקפוץ אלי

שלח לי הודעה בפרטי

• תוכן חדש...